Bildirim
Algida #YazBaşlasın (89. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: phatron_23
yeni alınan Money kart için moneyclub sitesine girilecek şifre neydi acaba?
Siteden kayıt olurken siz belirliyorsunuz.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bearpear
quote:
Orijinalden alıntı: sarkat
Eğer kampanya bittiyse, kampanyanın bitmesinde emeği geçen tüm o ölü gömücü arsızların kulakları çınlasın.
Teşekkür ederim
Kamera var fiş var kart var tel numarası var
Kampanya şartlarında ihtar da var.
Migros Algida şu fazla alanlara dava açsa ne güzel olur.
Yargılama masrafı avukatlık ücreti derken 1 dondurma epeyce bir pahalıya patlar.
Haberlerde çıkmıştı sahte çubuk üretip bedava alanlar yakalanmıştı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Merak etmeyin algida ve migros hesap etmiştir. bir iki akıllının msjı na aaaa! Biz ne yaptık diyeceklerini düşünecek kadar safmısınız
kartımı uygulama üzerinden kayıt ettim. o sebeple şifre de belirlemedim. -
Büyük ihtimal artık kart başına 1 dondurma alınır yada kampanya iptal -
2 kartla Magnum alınamadı cornetto ve winner sorunsuz alındı. Magnum yalan olucak gibi bundan sonra
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iyi olmuş hem dondurma bulamıyorduk geldiği saati bilen mezarcı team toplayıp gidiyordu 1 kişi yüzünden 10kişi alamıyordu artık 11 kişi de almasın o zaman kampanya bitsin.
yazbaslasin.com bile açılmıyor direkhttp://www.algida.com.tr/ açılıyor. Kod alımı bitti sanırım. Evet o ölücülerin kulaklarını ben de çınlatıyorum. Bu kadar açgözlülük olmaz.
-
2 kartla 2 cornetto alabildim
Alıp Satan Ticarete döken Aç gözlülere de Selam olsun -
quote:
Orijinalden alıntı: mkaydi
yazbaslasin.com bile açılmıyor direkhttp://www.algida.com.tr/ açılıyor. Kod alımı bitti sanırım. Evet o ölücülerin kulaklarını ben de çınlatıyorum. Bu kadar açgözlülük olmaz.
site mobil site olarak açılıyor.
mobil olmadan açmak için chrome da sağ tuş incele tuşuna basın ve site adresini tarayıcıya yazın açılacaktır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kartıma kornet tanımlanmış sadece.
Sanırım kodsuz olarak artık sadece kornet alınacak,gerisi kod ile alınacak.
Ya da kampanyadan magnum ve nogger çıkarıldı.
Ya da 23 nisan geçene kadar durum böyle olacak. -
quote:
Orijinalden alıntı: bladecarter
Alıp Satan Ticarete döken Aç gözlülere de Selam olsun
Aynen .
Bende insanların çok almasını bir yere kadar anlayabiliyorum.Hani bütün yaz oturayım algida yiyeyim derin
bi derece anlarım yani
Ama işi ticarete dökmek olmuyor...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Patlattınız kampanyayı buradaki ölücüleri bende tebrik ediyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: rfve
quote:
Orijinalden alıntı: bladecarter
Alıp Satan Ticarete döken Aç gözlülere de Selam olsun
Aynen .
Bende insanların çok almasını bir yere kadar anlayabiliyorum.Hani bütün yaz oturayım algida yiyeyim derin
bi derece anlarım yani
Ama işi ticarete dökmek olmuyor...
+10000 -
Bugün 2 kart ile 4 dondurma aldım.
İlk önce 5m migrosa gittim. Elimde 1 adet nugger 1 adet cornetto 2 adet magnum kodu vardı.
Ondan sonra 5m migrosta kasaya giderken bir nugger 1 cornetto 1 magnum aldım. Kasa ilk önce magnumu ücretsiz geçti ama diğerlerini geçemedi.
İlk kartıma magnum aldım bir tane. Sonra ikinci karta ikinci magnum şifresini vererek ikinci bir magnum aldım.
Yani birinci karta bir magnum ikinci karta ikinci magnumu alabildim.
Arabayla çıktım ordan 2M migrosa gittim merak edip. 2M li migrostan birinci karta nugger aldım ama cornettoyu yine geçmedi. Sora ikinci kartla cornettoyu aldım.
Elimdeki 4 adet koduda kullanmış oldum. Galiba artık 1 şubeden 1 kartla bir dondurma alınıyor. Yani en azından bana öyle denk geldi.
Mesela elinizde 3 tane kod var. Bunları 3 şube gezerek ber şubeden bir tane alabiliyorsunuz. En azından ben öyle dişünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Başka deneyen varmı
teşekkürler, mobilden kodu aldım, magnum görünüyor ama bugün alabilecek miyim bakalım.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X