Şimdi Ara

TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (896. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: genclik17 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
28.487
Cevap
108
Favori
837.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 894895896897898
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 3 Aralık 2021; 3:13:22 >
  • Bolu dağı tüneli (sadece 1800 var) TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 14 Haziran 2021; 12:26:20 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt

CAT6 ve üzeri özelliğe sahip bir telefon almanız lazım. Ama artık neredeyse tüm telefonlar CAT6 ve üzeri zaten. Ben genelde telefonların cat düzeylerine gsmarena sitesinden bakıyorum.

• A.R.E.S. kullanıcısına yanıt

uygulamadan baktım benim Redmi 5 Plus da yapıyormuş zaten 1800+1800 yazıyor turkcellde. bahsedilen bu değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bolu Düzce yolu 1800 TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM

• Turkcell LTE-A - 1800 - Band 3 20mhz
    Samsung Galaxy S10+ TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 14 Haziran 2021; 13:35:55 >

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Evet bu. Gsmarenadan baktım şimdi. Sizin telefonu Cat6 gösteriyor. Yani 2 bandı birleştiriyor. 300 mbps'ye kadar alabilirsiniz teorikte.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Hocam sitede neresinden bakıyoruz göremiyorum cat kaç olduğunu.

• Google'a gsmarena + telefonun modelini yazın. Çıkan linke tıklayın. NETWORK kısmında EXPAND yazan yere tıklayın. Orada 4G bands veya SPEED kısmında yazıyor genelde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.R.E.S. -- 14 Haziran 2021; 13:44:51 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bolu'da tarlada 1800 4g TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM

TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM

Hiç anlamam ben , cat kaç hocam ?

• Telefonunuzun markası ve modeli nedir? Başka yerden bakayım. GSMARENA'da Speed kısmında sadece LTE-A demişler. Fazla detay girmemişler ama oradaki A harfinin anlamı CAT6 ve üstü olduğunu ifade ediyor.

Oppo A15 hocam.

• s değil a15

• Cat6 garanti ise Cat6 d/u hızı neydi hocam?

• phasan P kullanıcısına yanıt
    Rekabet bir yana, Sony işin sağlayıcı tarafında da var sayılır. Şebeke ölçümleri için operatörlerin genelde tercih ettiği bir marka Sony. Hatta Tems lisanslı 10-15 bin EUR'luk makineler dahi var. Şebeke tarafında şuan Sony'den iyisi yok, tabii Sony kadar olmasa da gayet iyi performans veren başka cihazlar da yok değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rezilsin Vodafone.
    Aynı konumda Turkcell vs Vodafone

TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM

TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM

• Murat 131 vs. Ferrari

• Resmi bir verisi yok, yani açık alan olsun, uygun şartlar olsun 20km'den dahi çeker. Tabi böyle bir senaryo ancak kırsal da mümkün olabilir. Yani şöyle ifade edeyim 2100 için şehir içinde efektif performans 1-2km çapında olabilir ancak.

Bazların yerini öğrenmek istiyorsanız Cell Mapper yükleyin, biraz veri toplayın, yeterince veri toplayınca 3 aşağı 5 yukarı bazların yerini keşfedebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için çok teşekkürler hocam.

• 
Sayfa: önceki 894895896897898
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.