Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (582. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü,
1 Mobil

38 oy
Öne Çıkar

16. Sırada
bugün en iyi #6
Giriş
-
Bu kısıt değil, bildiğin istasyon çökmüş
Dikkat ettimde diğer testte 3 diş çekiyor, bunda 2. Bununla alakalı olabilir.
Mesela bende de TT'da full çekerken 5mbps, 2 çekerken 50mbps oluyor. Bu tarz birşey herhalde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 12 Temmuz 2019; 21:33:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Umarım öyledir hocam. Akşam yoğun saate gelince işkillenmedim değil
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Yolum düşerse tabii ki, amma ufak bir sorun var yolumun düşmesi biraz zor, ha yok bende 4 çeker SUV var gel gidelim derseniz o ayrı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Maalesef yok.
-
-
-
Hız kısıtlaması var lifecell'de ama o kadar fark olmaz.
İstasyon o saatlerde sömürülüyor bence
Arayacağım bi mh yi. Normalde rahatsız edecek hız değil ama tv+ vs takılıyor çok sinir bozucu
Ara tabiki bi baksınlar, bi revizyonla çözerler. Arada uçurum fark var. Canlı yayınlarda falan o hız sıkıntı çıkartır.
Bu arada baya test yapıyormuşsun hee
Farklı bölgelerse durum gayet iyi oralarda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 13 Temmuz 2019; 22:12:8 >
Hocam 12 temmuz saat 9 daki testler şehre 10 km uzaklıkta. Saat 11 deki testler şehrin göbeği. Böyle de bir saçmalık var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DC74C27F3 -- 13 Temmuz 2019; 22:15:5 >
Enteresan
Aradım mh sppedtest istedi 7 ye 3 çıktı. Diyorki 2 mbps üstünde hızınız yeterli.
Hattınıza güncelleme gönderiyorum dedi kapatıp açın dedi yaptım değişen birşey yok.
Azdaha tv+ paketi alacaktım iyi ki almamışım
Edit: konuyu da mahvettim ama bşrşey farkettim. Sadece speedtest ve turkcell uygulamaları yavsş. Google playde dosya indiriyorum 12 mb artıyor saniyede.
Veya bazı hız testlerinde 50 mbps ama speedtest te 7-8 mbps. İlginç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DC74C27F3 -- 13 Temmuz 2019; 23:18:14 >
O 2mbps olayını banada dediler, ağzıma geleni saydım.
Fast.com da dene?
-
-
-
Gelecek heyecan verici
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X