Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (543. sayfa)

Giriş
-
-
-
-
-
-
O test evden sinyal aldığım istasyona ait fakat daha yakından. Evde 60-110 veriyor.
Yanımda 3G istasyonu var, evde sabit 3G kullanıyorum ki zaten fiber var evde.
4.5G istasyon talep ettim bakalım kurulacak gibide işlemleri baya uzun sürüyor. Revizyon yaptılar hız arttırdıda kapsamaya pek etki etmedi, sürekli 2 diş. Sadece bi odada 3 oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Darboğaz etkisi mi hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ama ana bant ya bant 20'ye bağlanmış ya da 3. bantın 10 MHz dilimine. 😊 Upload düşük çünkü...
Paketin bitiş etkisi
Paket bitti ondan böyle oldu
Günlük 3gb çıkmıştı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tek seferde bitmiştir o. -
Kalan sağlar bizimdir
750 MB yakın gidiyor zaten o hızda zorlayınca
Limitleri zorlamak iyi oluyor
Bana kuş bakışı yaklaşık 800 metre uzaklıkta bir baz istasyonu kulesi diktiler şuan kurulumu bekliyor kule, ortalama ne kadar sürüyor baz istasyonunun hizmete girişi merak ediyorum inşallah telekom a aittir kule çünkü önü tamamen açık çok sağlam hız alabileceğimi düşünüyorum -
hızı fomarada almadım yalnız
Telekomun
Fomara da band3 var hep Heykelde ban7 var 145 gördü pazar günü sabah saatlerinde denk gelsem çok daha iyi hız alabilirim -
-
Hadi hayırlı olsun
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X