Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (533. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

38 oy
Öne Çıkar

21. Sırada
bugün en iyi #8
Giriş
-
-
vodafoneda 3G ye geçince de düzelmiyordu bunda hiç değilse biri kötüyse diğeri iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__
vodafoneda 3G ye geçince de düzelmiyordu bunda hiç değilse biri kötüyse diğeri iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
-
-
-
-
-
Hocam o bant birleşimini gördüğünde *#0011# ekranının ekran görüntüsünü de alıp atar mısın buraya? Bir de en fazla kaç tane bant birleştirdiğini gördün?
Turk Telekom 2600'de 10 MHz bant genişliğine mi sahipmiş? O zaman o da bant 800 gibi dar bir bantmış TT'de. Turkcell 20 MHz veriyor 2600'de. -
Evet hocam telekom 10mhz yayın yapıyor band 7 de isterseniz yarın ss atabilirim *#0011# ekranından.
@ö1f1 Hocam sizin rekoru 2mbit ile geçmişim hemde band 7 olmadan -
-
O zaman yetersiz frekanstan dolayı 200 üstü hızları göremiyor belki @Ö1f1 Ben 800 + 1800'de toplam 40 MHz ile 260 MHz görmüştüm Turkcell'de. -
-
-
Hocam, o telefonu o an buldum, benim ne yazık ki, denk gelince kendi kartımla denemiştim. Ama servis menüsün ss'ini almıştım. Gönderiyorum şimdi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Adım adım 200'e
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X