Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (463. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
Mesafe sinyal tablosu görmedim hiç. Hava şartları ve engebe, çevredeki yeryüzü şekilleri ve yapısı ile ilgili de olduğu için çok da net bir şey söylenemeyebilir ama bence alır.
Geçen yıl evim 5 KM mesafede ve evimin ters yönünde kalan bir baz istasyonundan 1800 MHz sinyal alıyordu. Sinyal karşı binadan yansıyıp geliyordu sanırım. :) Hani 5 KM mesafeden bu şekilde 1800 MHz sinyal alınabiliyorsa, 800 MHz hayli hayli alınır. Bu sene de yine ters yönde kalan 1,7 KM mesafeden 2600 MHz sinyal alabildiği bir baz istasyonuna bağlanıyor. Bazen de 2,6 KM mesafedeki bir istasyondan 1800 MHz alıyor. Karşı köydeki istasyon 2.5 KM ve sinyali daha direkt alıyor eve ama karışık çalışıyor biraz bu işler. -
-
upload yakıyor :D
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Anlaşılan kimse kullanmıyor 3G'yi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Speedtest 0’ı negatif olarak verimiş, o da güzel
Yok hocam hiz testinde 4g'ydi ekran goruntusu aldigimda 3g ye gecmisti.
Vodafone 60 MBit aldım mega sitesinden 4g Tekirdağ
Güzel sonuç. Operatörü belirtin lütfen.
Hangi vericiye bağlı olduğunuzu, verici ve sizin konumuz arasındaki mesafeyi gösteren bir uygulama mı kullanıyorsunuz?
Tam olarak değil. İstasyonların yerini biliyorum ve hangi istasyona bağlı olduğumu görmek için CellMapper kullanıyorum.
O tür uygulamaların çoğu işe yarar bir veri vermez. CellMapper gibi GPS ile sinyal haritalama üzerine uygulamalar biraz başarılı ama onlarla da iyi derecede haritalama yapmak gerekiyor. -
-
-
Turkcell hocam server da turkcellquote:
Orijinalden alıntı: Nikki Sixx
Güzel sonuç. Operatörü belirtin lütfen.
-
Sizin telefon burda 2 frekans yakalamis galiba tam cozemedim bi band 3 10mhz var birde 20 mhz ikisini birlestirmis yani band 3 1800 frekansinda 30mhz olmus sanirim upload biraz dusuk
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evt 2 band birleşmiş.quote:
Orijinalden alıntı: Elmandrill
Sizin telefon burda 2 frekans yakalamis galiba tam cozemedim bi band 3 10mhz var birde 20 mhz ikisini birlestirmis yani band 3 1800 frekansinda 30mhz olmus sanirim upload biraz dusuk
Nedendir bilmiyorum ama bu bölgede upload hiç tatmin edici değil. En azından 30-40 civarı vermeli bu download a göre.
Ama başka yerlerde test yaptığımda (özelikle işyerimde 200/40 rahat veriyor) upload oldukça fazla çıkıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X