Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (461. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

9 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü,
3 Mobil

Giriş
-
-
rezillik 2 frekansın verdiği hız
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de çok şaşırdım, öyle bir kullanım var ki demek 3-4 tane band7 kursalar ancak kesecek herhalde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Pass paketleri sağ olsunquote:
Orijinalden alıntı: Ö1f1
Ben de çok şaşırdım, öyle bir kullanım var ki demek 3-4 tane band7 kursalar ancak kesecek herhalde
-
İşte o zaman bu bize bir şeyi gösteriyor.
Şimdi sabit internette veri tüketimini kabaca düşünürsek bunun ekseriyetini video-streaming-büyük boyutlu indirmeler işgal ediyordur genelde şimdi gidip de PASS paketi gibi paketlerle en azından video kısmını sınırsız yapınca dediğiniz gibi yoğunluğa yenik düşüyor. Bu da en azından LTE'nin bu band genişlikleriyle sabitin işlevini göremeyeceğini gösteriyor.
Vodafone eğer PASS paketlerüne devam edecekse hızı sınırlamalı eğer yapmıyorsa.
-
-
-
-
-
Keşke belediye sorunu falan olmasa operatörler AVM'lerdeki gibi şehir içlerine mini vericiler koysa. Yoğunluk dağılırdı hızlar daha stabil olurdu -
Sıkıntı apartmanın hangi katlarında oluyorsa ortak bir noktalarına bir tekrarlayıcı koyabilirler aslında ama yapacaklarını sanmıyorum. Yine de operatörle bir görüşülmesi gerekli. -
RRU'lar Huawei. TT ya da Vodafone'dur. Bunlardan birini kullanıyorsanız telefonunuzdan servis menüsüne girin ya da hakkında kısmındaki şebeke durumu kısmına bakın. RSSI ya da RSRP -55 civarı ise sizin operatördür, değilse de diğeri. :) -
-
-
hocam merhaba turkcelldeki 40mbps hız stabilmi sizde ,bende max 36 görüyorum ama anlık genelde 20 civarı hız veriyor stabil
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X