Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (350. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

9 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü,
3 Mobil

Giriş
-
Baz istasyonu 60 metre yanimda
Vodafone 2 Mbit
PTTCELL 1 Mbit saka gibi degerler resimlerini atmaya utandim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
1800 + 800 birleştiriyor bence. BW dediği bandwidth bence ki 50 MHz de 20 (26009 + 20 (1800) + 10 (800). Tabi TT aldığı frekansları bilmiyorum tam, daha farklı bir birleşim de yapabilir; Turkcell'e göre yazdım. -
Türk Telekom'da band 7 10mhz toplam 40mhz eder orda bir hata var gibi. -
Hımm, başka bir şeyler de gösteriyor olabilir belki o bw değeri. a da 2x25 MHz birleştiriyor da onu mu 50 olarak gösteriyor bilmem ki. Iphone kurcalamadım hiç. -
-
-
Aynen, farklı bir şey o zaman. -
-
Orada yazan rakamı 5e bölmeniz gerekiyor.
Mesela 900 bandına bağlıysa bazen 25 bazen 50 yazıyor. Ayni şekilde 800 bandına bağlıysa 50 yazıyor.
3 bandına bağlıysa vodafone’da 50, Turkcell ve Türk Telekom’da 100 yazıyor.
7 bandına bağlıysa Turkcell’de 100 yazıyor. Diğerlerini hiç görmedim o bantta.
Not: Bant birleştirmeleri göstermiyor iPhone.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Dediğim gibi mesafe farkı vardır baz istasyonuna ne kadar uzaklıkta yaptınız testi :)
Birde samsung cihazlarda sar değerlerini düşük tutmak için anten gücü düşürülüyor diye biliyorum hatta xiaomi ve iphone cihazla karşılaştırdım özellikle çekimin sıkıntılı olduğu yerde 1 tık daha kötü gibi hissettirdi iphone ve xiaomi'nin sar değeri gibi bir derdi yok 1 miş 2 miş umurlarında değil s6 da 0.3
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa Dmrl -- 19 Şubat 2018; 14:14:55 > -
benim her tarafım istasyon dolu zaten :) apt ile çevrili oturduğum yer yeni 2-3 aylık sadece 3g bulunan 2 gde yok istasyon
zaten dibinde max hız alınmıyor ki zaten -
-
Nperf kullanan varsa ara sıra haritalama yapin gorelim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bant birleştirme yapmıyor demedim ki. Birleştirmeleri göstermiyor dedim. YAni o menü birleştirmeleri göstermiyor. -
Memlekette öyle 800 den 55 mbps hız alıyordum kule 60 metre bize bakıyordu 3G yi de bizim eve çevirtmiştim. Zamanında
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim hız çok ilginç gece 3-6.3 arası 50 Mbps leri görüyor.
6.3 dan 11-12 ye kadar 25 Mbps
Akşam 1 mbps lere kadar düşüyor saat 12 gibi tekrar 25 lere çıkıyor kalan saatlerde 7-10 mbps hız genelde.
2-8 arası komple 50 alabilsem iyi olurdu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X