Şimdi Ara

TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (284. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
29.092
Cevap
109
Favori
871.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zero fear

quote:

Orijinalden alıntı: Kaan0616

Cat16 lı S8 al başkan 5 taşıyıcı birleştirme kabiliyetli :)

Ama okadar anteni birleştirecek bi yer ülkemizde nerde bulacaksın asıl soru o :)

Cat 16 mı? S8 Cat 9'lu hocam

S8 ler 5 taşıyıcılı Cat16 modem hocam? İngilizce lansmanı canlı izledim zaten sızıntılardan kaynaklı çoğu şeyi biliyorduk o yüzden beni en çok heyecanlandıran 5 taşıyıcı ve cat16 olmuştu, cat9 u nerde gördünüz? Exsynos8895 ler samsung tanıtımında cat16 ve 5 taşıyıcı olarak açıklandı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaan0616 -- 25 Nisan 2017; 22:43:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zero fear

quote:

Cat16 lı S8 al başkan 5 taşıyıcı birleştirme kabiliyetli :)

Ama okadar anteni birleştirecek bi yer ülkemizde nerde bulacaksın asıl soru o :)

Cat 16 mı? S8 Cat 9'lu hocam

S8 ler 5 taşıyıcılı Cat16 modem hocam? İngilizce lansmanı canlı izledim zaten sızıntılardan kaynaklı çoğu şeyi biliyorduk o yüzden beni en çok heyecanlandıran 5 taşıyıcı ve cat16 olmuştu, cat9 u nerde gördünüz? Exsynos8895 ler samsung tanıtımında cat16 ve 5 taşıyıcı olarak açıklandı?

Epey de cat 9 yazıyordu hocam ilk önce onu baz aldım. Bende Cat 16 ile geleceğini duymuştum ve öyleymiş epey.com şaşırttı beni

Telefon Cat 16 ve 5 Taşıyıcılı LTE Modem kullanıyor. 1 gbps download, 150 mbps de upload hızlarına erişebiliyor..

• Logic_Man kullanıcısına yanıt
    Bu konularda aydınlattığınız için teşekkürler hocam :) kotadan yememe olayını bilmiyordum iyiymiş inşallah lte-broadcast bir an önce kullanılmaya başlanır çok işe yarar bir teknoloji.
    TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM
  • zero fear kullanıcısına yanıt
    Xiaomi mi 6 snapdragon 835 kullanıyor normalde bu modem 4 * 20mhz taşıyıcı ile 1gbps/150mbps destekli ama xiaomi'nin resmi sitesinde modem için şöyle bir ibare geçilmiş tabiki çince ama çeviriyle çevirdim;

3xCA ve daha yüksek sıralı modülasyon için destek

"Ve daha yüksek sıralı modülasyon" derken 4 taşıyıcıyıda kastetmiştir inşallah modemden kısdılarsa üzer bu.
    Birde 5 taşıyıcı ile 1gbps almak yerine 4 taşıyıcı ile 1gbps alabilmek daha iyi bence tabiki biz 4-5 taşıyıcıları çok zor görücez ama 4 taşıyıcı 5 taşıyıcıya göre daha az taşıyıcıda daha fazla hız sunuyor kağıt üzerinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa Dmrl

Xiaomi mi 6 snapdragon 835 kullanıyor normalde bu modem 4 * 20mhz taşıyıcı ile 1gbps/150mbps destekli ama xiaomi'nin resmi sitesinde modem için şöyle bir ibare geçilmiş tabiki çince ama çeviriyle çevirdim;

3xCA ve daha yüksek sıralı modülasyon için destek

"Ve daha yüksek sıralı modülasyon" derken 4 taşıyıcıyıda kastetmiştir inşallah modemden kısdılarsa üzer bu.
    Birde 5 taşıyıcı ile 1gbps almak yerine 4 taşıyıcı ile 1gbps alabilmek daha iyi bence tabiki biz 4-5 taşıyıcıları çok zor görücez ama 4 taşıyıcı 5 taşıyıcıya göre daha az taşıyıcıda daha fazla hız sunuyor kağıt üzerinde.

Xiaomi 5 frekansın aynı anda daha zor bulunacağını düşünüp 4 frekansla 1 gbps hıza ulaşacak bir modem üretmiş en azından ben bunu çıkardım şu çeviriden.

4 frekans 1 gbps'e ulaşır mı o tartışılır.

• zero fear kullanıcısına yanıt
    Vodafone'unda testi vardı 800-1800-2100-2600 4 taşıyıcı ile 950mbps lere yakın hız elde etmişlerdi 256-QAM 4*20mhz ile mümkün 1gbit ama xiaomi 3CA falan yazınca inşallah 600mbit destekli modemle çıkarmazlar mi6 yı.
  • Kaan0616 K kullanıcısına yanıt

http://www.samsung.com/tr/smartphones/galaxy-s8/performance/

Samsung Türkiye teknik özellikler kısmında böyle diyor.

• Arkadaşlar 4G'yi hangi banttan aldığımı (800, 1800 mhz gibi) öğrenebileceğim bir yöntem veya program var mı?

Telefonumda root yok.

Telefon markam: huawei honor 7
  • hocam google playden lte discovery var onu indir
  • quote:

Orijinalden alıntı: bronze

http://www.samsung.com/tr/smartphones/galaxy-s8/performance/

Samsung Türkiye teknik özellikler kısmında böyle diyor.

Şaşırdım kardeşim nasıl olabilir? Sonuçta işlemci ve modem ayrılmaz parçalar değil mi yani internet sitesine com/tr değil de com/uk olarak gidince telefon cat16 oluveriyor.. Aynı işlemcinin içine ingiltereye başka türkiyeye başka modem mi yani bu nasıl iş

Fotolar;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaan0616 -- 26 Nisan 2017; 19:53:11 >

• Vodafone da şunu farkettim evin dışında 4,5g cekerken bina icerisine girdiginizde sinyal bir anda kayboluyor, 3g sinyali bile kaybolmaya yakın oluyor sinyal gidiyor. Genellikle bina içlerinde bu sekilde. Yalitimi olan evlerde goruluyor genelde. Türk telekom da boyle bir sorun olmuyordu. Kullanilan frekanstan kaynaklanabilir mi?

• hardcrss kullanıcısına yanıt
    Kullanılan frekanslar aşşağı yukarı aynı antenlerin yönü etkiliyor olabilir.
  • hardcrss kullanıcısına yanıt
    Anten size TT istasyonuna göre daha uzak bir lokasyondadır ya da antende direk sizin evinize bakan anten paneli yoktur.
  • Turkcel ve Türk Telekom vericileri Gemlik otogar karşısında Vodafone yine yok ben böyle beceriksiz bir firma görmedim Türk Telekom direginde Vodafone vericisi de var diye biliyordum bu güne kadar meğerse yokmuş Gemlikte pert Vodafone pert

• iPhone 7 Plus

• piyuv P kullanıcısına yanıt
    Hocam frekanslara bi baksaydın keşke bide platinum paket mi kuallnıyorsunuz :)
  • Mustafa Dmrl kullanıcısına yanıt
    Çok bakmaya gerek yok. 1800(20MHz) + 2600(20MHz) ve hatta telefon destekliyorsa + 800(10MHz). :D
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Destekliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIMTÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIMTÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM
    TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIMTÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM
    GEMLİK OTOGAR KARŞISI UMURBEY ÇIKIŞINDA SOLDA KALAN AVEA BAZ İSTASYONU RESİM EKLİYORUM ARKADAŞLAR VERİCİLERİN TİPİNDEN HANGİ BANT OLDUĞUNU ANLAYAN VARSA YAZSIN BİRAZDAN TURKCELL VERİCİSİNİ DE EKLEYECEĞİM İLK EKLEDİĞİM UZUN DİREK OLAN TÜRK TELEKOMDUR. DÖRT KÖŞEYE VERİCİ KOYULAN RESİM YANİ KARE GİBİ OLAN TURKCELLDİR.BU NOKTADA AVEA VE TURKCELL VAR VODAFONE YOK OYSA BEN AVEA KULESİNDE VODAFONE VAR BİLİYORDUM YOKMUŞ

• Mustafa Dmrl kullanıcısına yanıt
    GNÇ Star kullanıyorum. Band 3 (1800) + 7 (2600) + 20 (800)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piyuv -- 28 Nisan 2017; 13:55:36 >

• 
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.