Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (263. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

6 Misafir - 6 Masaüstü

Giriş
-
-
Geç güncellemedır nedeni.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Anlamadim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yani kullandığınız veri anlık düşmemiş olabilir , diyelim ki 2 saat sonra kullandığınız veriler operatörünüz sisteminden düşmüş ve size yansıtılmış olabilir. HAni kullanım detaylarını sorgularken hep diyorlar ya son 1 saat dahil olmayabilir, son 6 saat dahil olmayabilir ve hatta Vodafone gibi son 48 saat dahil olmayabilir muhabbetinden bahsediyorum -
Öyle degil tüm gün açmiyim yine gidiyor,açinca mb gidiyor cunku kullaniyorum ama kapaliyken cok küçük gidiyor bayt bayt
Sa dostlar..iphone 6s...telefonun hangi banttan bağlandığını nasıl biliyoruz..farklı frekans varsa tercih edebiliyormuyuz..?yardımcı olursanız sevinirim..
*3001#12345#* ile serving cell info ya tıklayıp hangi banttan yayın aldığınıza bakabilirsiniz. Bant tercihi size değil operatöre kalmış bir durum, bulunduğunuz bölgeye diktiği anteni kullanmak zorundasınız 800 deki hızı beğenmedim ben 2600 e geçeyim olmuyor tabiki :)
-
güzel değer çift frekans işe yaramış :D -
Ana ekranınızda ki notta "burdur" yazıyor merak ettim.Burdur'da yaşayınca bende -
Burdurda degilim oyundaki bi timle ilgili bisey o :)
http://i.hizliresim.com/pPvROm.png
Turkcell Xperia C4
-
Orda 40mbt hizmi görüyorum
Senin gözlerin iyi görmüyor
Orada 2 katından fazla hız var
-
Adam torrent akiyor
Bu arada ben 4 le carpmisim hızı 80-81mbt hiz var galiba doğru mu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elmandrill -- 18 Mayıs 2016; 21:23:31 >
Tel 830 150 mbpsyi destekliyor .
anca bu kadar 96 mbps hız var orada
Anladım telefonun isinma durumu nedir ve sizde tb tb harddisk var anlasilan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X