Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (262. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
-
-
-
01/05/2016 GEMLİK PETROL OFİSİ ARKASI SAHİLDE GENELLİKLE 12-13 MB HIZ ALDIM VODAFONEDEN ANCAK ENTERESAN OLAN İKİ KERE DE 50 MB ÜSTÜ HIZ ÇIKTI ANLAMADIM. ANCAK BENİM VODAFONEDE GÖZLEMLEDİĞİM GEMLİK-KÜTAHYA-ANTALYA-AFYON-ISPARTA VB 4.5 G GENELLİKLE %99 VAR ANCAK HIZLAR 5 İLE 25 ARASI DEĞİŞİYOR EN BARİZ OLAN ŞEY İSE 4.5 G YE GEÇİLDİKTEN SONRA PİNG SÜRELERİ 200 DEN AŞAGI ÇIKMIYOR BUNUN SEBEBİ NE -
quote:
Orijinalden alıntı: NightHT
Turkcell için yeni 4.5g paketleri cıkıcak mı 2-3 ay icinde ? Bilgisi olan var mi
Aylik kac tl oduyorsun. Faturali mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: NightHT
Kacmaz 39 faturalıdaydım, taahhüt bitti. Turbo 4Gb geçtim 49 ₺. Çok pahalı aslında ama
Pahali tabi.baska paket bulman lazim. Hazirkar olsaydin. Yapboz faturaliya gec dicektim
-
-
-
Bizim evde de turk telekomla bu hizi alabildim, benim de cihaz 5s ayni modem sizinkiyle. Bence ping de boyle dusuk olduguna gore fiberli bir baz istasyonudur.
-
5c için modemin sınırlarını zorlayan bir sonuç. Iphone da sinyal alınan bandı görmenin yolunu bilmiyorum ama siz biliyorsanız bandı da söyler misiniz, samsung da *#0011# yapmak gibi mesela
*3001#12345#* İle serving cell info'dan bakabilirsiniz.
Aslına bakarsan arkadaş hangi banttan modemin üst limitine yakın hız almış onu merak etmiştim, aksi halde ben samsung kullanıyorum zaten :)
4.5G'li iOS kullanıcılarını şöyle alalım :)
https://twitter.com/iygulama/status/728304237579517952
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: NetX
4.5G'li iOS kullanıcılarını şöyle alalım :)
https://twitter.com/iygulama/status/728304237579517952
speedtestın acıgı var :D onu yapıp 25tl kapan olur kesin :D
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X