Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (1143. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü,
2 Mobil

38 oy
Öne Çıkar

31. Sırada
bugün en iyi #6
Giriş
-
-
-
-
Üsküdar/İstanbul
speedtest.net
Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Testhttps://www.speedtest.net/result/i/5426339001speedtest.net
Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Testhttps://www.speedtest.net/result/i/5426342776
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myalperen -- 31 Aralık 2022; 14:18:23 > -
-
-
Sayın uzmanlar bilgi birikimlerinize dayanarak bir soru sormak istiyorum
Bildiginiz üzere yillarca vodafone'un şarj tuketim sorununu konuştuk cihazım iphone 13 ve vodafone'a geçmeyi düşünüyorum iphone kullanicilarinda şarj tüketimi sorunu gözünüze çarptı mı devam ediyor mu hala ?
Bu konu hakkinda yardiminizi rica ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de İPhone 12 Mini var hocam ve Vodafone kullanıyorum, bir sorun yaşadığımı hissetmedim, diğer operatörleri de kullandım aynı cihazım da, hepsi bana aynı ve de sorunsuz gibi geldi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
-
Yılın ilk dakikalarından hız testim. :)
-
-
-
Ne yaptınız hocam, geçiş yapabildiniz mi Limitsiz tarifelere?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Yokizm Sivasov
Ne yaptınız hocam, geçiş yapabildiniz mi Limitsiz tarifelere?Valla benim de geçesim var. 100TL'ye 5mbit limitsiz.
Turkcell'de 20gb 150TL aynı şekilde Türk Telekom'da da.
@~Lion King~ Ne dersin, 0.03mbps'yi yeni cihazlarla almayız. Atalım mı kendimizi vodafone'a?
100TL'ye limitsiz mobil internet. Yeme de yanında yat. Benim taahhüt nisan ayında bitiyor. Ne ara 9 ay oldu,sanki daha dün geçmişim gibi,senin taahhütten ne alem kaç ay kaldı?
-
Benimde taahhüt nisanda bitiyor da hangi tarifeymiş bu 5 mbps sınırsız 100 tl?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Angaralim ‘in special tarifi. Gel PM
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X