Şimdi Ara

&&S@N@L P!L0T F@N CLUB&& (FSX ve FS2004 ile ilgili tüm sorular buraya) (70. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.988
Cevap
4
Favori
107.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WaRToX

Yardımın için saol hemen indirip deniyorum..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: WaRToX

Yardımın için saol hemen indirip deniyorum..

Her zaman Dostum Burda yardım etmek için varız

• quote:

Orijinalden alıntı: Oneimieno

quote:

Orjinalden alıntı: TRaMbLeN

quote:

Orjinalden alıntı: NeW_YoRK_YaNKeEs

ya burda kim vardı antalya da oturan??

ben
    şaka şaka
    ben antalya/korkuteli liyim doğma büyüme 3 yıldır mimar olacaz diye kocaelide üniversitedeyim yardımım olacaksa buyur

ÇOook ii ya kimi görsem ya da tanısam kocaelinde bende gitcem oraya dil bölümü var mı orda Her neyse ya bana bu FS2004 göndericek birisi lazım ve bu IL2 serisini artık hepsi 1946 da mı oluyor bilmiyorum ama o da lazım bana ayrıca Falcon 4.0:Allied Force veeee LOCK ON =) umarım bunları bana birisi gönderebilir ;) bu oyunları oynayabilmek için extra X52 Saitek Joyistick alıyorum aldım sayılırda

Alıntıları Göster
    bende fs2004 arıyorum ya :(
    indiriyorum ama durdu inmiyo :(

&&S@N@L P!L0T F@N CLUB&& (FSX ve FS2004 ile ilgili tüm sorular buraya)

• quote:

Orijinalden alıntı: WaRToX

Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim sonunda tam kafama yatan bir iniş yapabildim.. VOR/NDB/ILS hepsini entegre edebildim busefer.. Kalkıştan sonra kulenin kordinatlarını dinledim ve enson Yeşilköy Approach'a verdi fakat o heading söylemedi bende heading de kafama göre ufak oynamalar yaparak pisti göz kararı ortaladım, sonra VOR/NDB alanına girince NAV' bastım, o üçgenlerden geçerek pisti ortaladı sistem ve en son yeşil üçgene girince APP'ye bastım ve IAS/ALT kapattım uçak hızını ve irtifasını kendi ayarlayarak tam istediğim gibi indi :) Çok sevindim inanın; emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.. Aşşağıyada sizin emeğinizin karşılığı bir screenshot koymak istedim, izin verirseniz yanlışlarımı görerek düzeltebilmeniz için ufak bir iniş videosu koymak istiyorum, fakat hangi programla kaydedebilirim???

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: WaRToX

Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim sonunda tam kafama yatan bir iniş yapabildim.. VOR/NDB/ILS hepsini entegre edebildim busefer.. Kalkıştan sonra kulenin kordinatlarını dinledim ve enson Yeşilköy Approach'a verdi fakat o heading söylemedi bende heading de kafama göre ufak oynamalar yaparak pisti göz kararı ortaladım, sonra VOR/NDB alanına girince NAV' bastım, o üçgenlerden geçerek pisti ortaladı sistem ve en son yeşil üçgene girince APP'ye bastım ve IAS/ALT kapattım uçak hızını ve irtifasını kendi ayarlayarak tam istediğim gibi indi :) Çok sevindim inanın; emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.. Aşşağıyada sizin emeğinizin karşılığı bir screenshot koymak istedim, izin verirseniz yanlışlarımı görerek düzeltebilmeniz için ufak bir iniş videosu koymak istiyorum, fakat hangi programla kaydedebilirim???

/>

bir kaç düzeltme yapiğim öncelikle bu resimdeki iniş biraz erken olmuş yani tahmini 100 feet daha yüksek gel ve öyle teker koymayı dene o sarı çizgilerirden sonra teker koymayı dene sonra kule sana yaklaşma verince veya herneyse pistin yakınlarında tam hiza şart diil ils sistemi seni yakalasın yeterli nav veya hdg ile yaklaıyosan 10 nm civarı app ye bas ve hızını ayarlarayak flap aç default uçaklarda iniş flap ve hız referans hesaplaması olmadığı için sen ufuk çizgisine baz alarak uçağın burnu ne yukarıda ne aşağıda olsun o şekilde yaklaş uçağın burnunu düz tutmak için hız ve flap açısı ile oynaman yeterli örneğin yaklaştıkça hıznı düşürmen gerekir ozamanda hız azalınca uçak hücuma çaısı istiyip burnu havaya dikicektir sende kademe kademe flap açarak bunu ayarlayabilirsin ama kendin ıas ve alt ışığını kapatma o zaman ototmatik alçalmaz oto alçalma için sadece ils yeterli ama biz nav 2 yi meydana olan uzaklığımızı görmek için kullanıyoruz o yeşil hatta girmeyi bekleme dediğim gibi ils sistemi seni tahmini pist doğrultusunda 8 nm gibi bir mesafede yakalar sana sadece hız ve flap ayarlamak düşer localizer hatta oturunca ve gs yani glide slope oturunca alt ışığı kendi söner sanırım senin inişin biraz şans olmuş yani uçak biraz başı boş kalmış gibi ( sanırım diyorum çünkü auto pilot ile iniyorum demişsin ama kendin manuel yaklaşıp indiysen söylediklerim geçerli diil ) çünkü sen oto pilotu tamamen off yapmışsın yani app açık ama diğer yardımcı elemanlar kapalı bu durumda bir işe yaramaz app yi 300 feet gibi bir mesafede kapatırsan güzel bir iniş olur
    bu arada iniş hızı diye bişey yoktur uçağın yakıt ağırlığı toplam ağırlık rüzgar vs gibi durumlarda hızlar değişir tabi flap açıları da ama boeing uçaklarda genelde 30 40 flap ile teker koyarlar default uçaklarda tahmini iniş teker koyma hızıda 140 civarı olabilir bu aşağı yukarı bir değer ayarlamak sana kalmış

ekleme resimde 0 flap kullanmışsın ve artı olarak her limanın bir star prosedürü vardır yani standart terminal geliş kuralları kule ile temasta kule sana son yaklaşma verdiği zaman son uçuş başı ve irtifa verip inişi serbest ettikten sonra ki zaten sana söyler yine standart irtifa kullanılır yukarıda bahsettiğim chartlarda bu bilgiler mevcuttur yani piste yaklaşırken belli bir irtifanın altında dışında yaklaşamazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opr -- 29 Mart 2007; 15:46:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TRaMbLeN

bende fs2004 arıyorum ya :(
    indiriyorum ama durdu inmiyo :(

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar yarın akşam Türkiye saatiyle 22:00 romadan ayrılıyoruz.Europa turumuzun 2. ayağı başlıyor.Turumuz kapsamında Roma fluciminio havaalanından (LIRF) ayrılıp 3. ayakta kalkacağımız olan Almanya düsseldurf havaalanına (EGGL) gidiyoruz.Umarım bu turumuza katılım sizlerle çoğalır.Zira geçen haftaki istanbul - roma uçuşumuzda sadece 3 kişi vardık.Katkılarınızı bekliyorum.Birde şirket pilotlarının bu uçuşa katılmalarını önemle rica ediyorum.İndirmeniz gereken doayalar aşağıdadır arkadaşlar.

1-)Almanya düsseldurf havaalanı

2-)Roma fluciminio Havaalanı
    NOT:Rarlı dosyayı indirdikten sonra addon scenery dosyasının içindeki ''ISDproject - LIRF2005'' dosyayı yükleyin sadece.Bu dosyayı rardan çıkarın oyunun addon scenery/scenery dosyasına atın.Oyunu çalıştırın.Setting/sceenry library e gelin.Oradan add area kısmına tıklayın.Oradan aynı şekilde addon scenery/scenery den atmış olduğunuz ''ISDproject - LIRF2005'' dosyasının üzerine birkez tıklayıp OK diyin ve ekranı kapatın.Oyundan çıkın ve tekrar girin.Eğer açılma esnasında yükleme yapıyorsa dosya yüklenmiş demektir.Düsseldurf havaaanınıda bu şekilde yükleyin.

3-)Team speak
    AÇIKLAMA: Bu program oyun esnasında 2 yada daha fazla kişinin aynı anda konuşarak anlaşması için mükemmel bir programdır.Belli bir ip üzerinden konuşulur.Bunuda yükleyin ve sizlere msnden vereceğim iplerle bağlanarak oyun esnasında bizlerde konuşun.

4-)Turkish airlines Boeing 737-800
    AÇIKLAMA: İsteyen bu uçağıda indirebilir.Önemli bir noktada sizlere vereceğim uçak listesindeki uçaklardan başka bir uçak ile oyunda uçmayın aksi taktirde bizler uçuşa yeni katılan sizleri cessna olarak görürüz.Aynı zamanda sizlerde bizi.İlk bu linkteki uçakla onLine uçuşumuza katılabilirsiniz.Yada daha fazla alternatif isterseniz aşağıda yer alan linkteki uçakları indirebilirsiniz.Ve oradaki istediğiniz uçağı indirrebilirsiniz.Ve Online uçuşumuza katılabilirsiniz.

5-)Turkish airlines all aircraft
    AÇIKLAMA : İsterseniz dediğim gibi bu sayfadaki herhangi bir uçağı indirebilir ve istediğinizle Online uçuşa katılabilirsiniz.

6-)SanalAir Boeing 737-800
    AÇIKLAMA: İsteyenlerde şirketimizin uçağı ilede uçabilir.Linkteki uçağı indirin ve kurun.Şirket pilotları yarınki uçuşta büyük bir ihtimalle bunlarla uçacak.Eğer bu uçak kendisinde bulunmayan ve onLİne uçuşa katılan arkadaşımız olursa büyük bir ihtimalle cessna olarak görecekler şirket uçağıyla uçanları.LÜTFEN KATILACAK OLANLAR BU UÇAĞI ÖZELLİKLE İNDİRSİNLER...

Herhangi bir sorun olursa bana msnden ulaşabilirsiniz.Lütfen uçuştan en az 2 saat önce tüm eksiklerinizi giderin

Saygılar,

...........Mustafa Sezer.............
    Sanal Pilot Fan Klübü Yöneticisi
    [email protected]...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustano23 -- 6 Nisan 2007; 17:39:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mustano23

Arkadaşlar yarın akşam Türkiye saatiyle 22:00 romadan ayrılıyoruz.Europa turumuzun 2. ayağı başlıyor.Turumuz kapsamında Roma fluciminio havaalanından (LIRF) ayrılıp 3. ayakta kalkacağımız olan Almanya düsseldurf havaalanına (EGGL) gidiyoruz.Umarım bu turumuza katılım sizlerle çoğalır.Zira geçen haftaki istanbul - roma uçuşumuzda sadece 3 kişi vardık.Katkılarınızı bekliyorum.Birde şirket pilotlarının bu uçuşa katılmalarını önemle rica ediyorum.İndirmeniz gereken doayalar aşağıdadır arkadaşlar.

1-)Almanya düsseldurf havaalanı

2-)Roma fluciminio Havaalanı
    NOT:Rarlı dosyayı indirdikten sonra addon scenery dosyasının içindeki ''ISDproject - LIRF2005'' dosyayı yükleyin sadece.Bu dosyayı rardan çıkarın oyunun addon scenery/scenery dosyasına atın.Oyunu çalıştırın.Setting/sceenry library e gelin.Oradan add area kısmına tıklayın.Oradan aynı şekilde addon scenery/scenery den atmış olduğunuz ''ISDproject - LIRF2005'' dosyasının üzerine birkez tıklayıp OK diyin ve ekranı kapatın.Oyundan çıkın ve tekrar girin.Eğer açılma esnasında yükleme yapıyorsa dosya yüklenmiş demektir.Düsseldurf havaaanınıda bu şekilde yükleyin.

3-)Team speak
    AÇIKLAMA: Bu program oyun esnasında 2 yada daha fazla kişinin aynı anda konuşarak anlaşması için mükemmel bir programdır.Belli bir ip üzerinden konuşulur.Bunuda yükleyin ve sizlere msnden vereceğim iplerle bağlanarak oyun esnasında bizlerde konuşun.

4-)Turkish airlines Boeing 737-800
    AÇIKLAMA: İsteyen bu uçağıda indirebilir.Önemli bir noktada sizlere vereceğim uçak listesindeki uçaklardan başka bir uçak ile oyunda uçmayın aksi taktirde bizler uçuşa yeni katılan sizleri cessna olarak görürüz.Aynı zamanda sizlerde bizi.İlk bu linkteki uçakla onLine uçuşumuza katılabilirsiniz.Yada daha fazla alternatif isterseniz aşağıda yer alan linkteki uçakları indirebilirsiniz.Ve oradaki istediğiniz uçağı indirrebilirsiniz.Ve Online uçuşumuza katılabilirsiniz.

5-)Turkish airlines all aircraft
    AÇIKLAMA : İsterseniz dediğim gibi bu sayfadaki herhangi bir uçağı indirebilir ve istediğinizle Online uçuşa katılabilirsiniz.

6-)SanalAir Boeing 737-800
    AÇIKLAMA: İsteyenlerde şirketimizin uçağı ilede uçabilir.Linkteki uçağı indirin ve kurun.Şirket pilotları yarınki uçuşta büyük bir ihtimalle bunlarla uçacak.Eğer bu uçak kendisinde bulunmayan ve onLİne uçuşa katılan arkadaşımız olursa büyük bir ihtimalle cessna olarak görecekler şirket uçağıyla uçanları.LÜTFEN KATILACAK OLANLAR BU UÇAĞI ÖZELLİKLE İNDİRSİNLER...

Herhangi bir sorun olursa bana msnden ulaşabilirsiniz.Lütfen uçuştan en az 2 saat önce tüm eksiklerinizi giderin

Saygılar,

...........Mustafa Sezer.............
    Sanal Pilot Fan Klübü Yöneticisi
    [email protected]...

Alıntıları Göster
    Evet arkadaşlar çarşamba akşamı crash olmama sebep olan şey bu. Ama orda pistin ortasında ne işi var hala anlamadım Heralde bir scenery hatası diyorum. Ama bilen varsa dinlerim.

Birde LTCE ye bakarsanız 26 L nolu piste sizde varmı merak ettim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACANNN -- 30 Mart 2007; 2:28:22 >
    Perpa Ticaret Merkezi Şişli/Okmeydanı/istanbul

Kamera ve cctv otomasyon kurulumları
    Yangın Alarm sistemleri
    Kartlı geçiş sistemleri
    Personel Takip Sistemleri
    Araç Takip OGS HGS sistemleri
    Bariyer Sistemleri
    Merkezi TV sistemleri

Proje, Kurulum, Devreye alma, Teknik destek Ve bakım hizmetleri...

• quote:

Orijinalden alıntı: KARACANNN

Evet arkadaşlar çarşamba akşamı crash olmama sebep olan şey bu. Ama orda pistin ortasında ne işi var hala anlamadım Heralde bir scenery hatası diyorum. Ama bilen varsa dinlerim.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: KARACANNN

orya ils vericisi sonrdanmı ekledin pistin içinde olmamamsı lazım sorun onda

• quote:

Orijinalden alıntı: opr

quote:

Orjinalden alıntı: KARACANNN

orya ils vericisi sonrdanmı ekledin pistin içinde olmamamsı lazım sorun onda

Alıntıları Göster
    Bence ne yap biliyormusun ; oraya bilirkisi ekibini cagir.Olay yerini incelettir.Sonra Kac kisi yarali ,kac kisi pisicolojik bunalimda hepsini hesapla ve uzerine
    + 200 ekle.Ornek . 0 kisi yarali ise 0+200 =200 kisi yarali diyebilirsin. Sonra sigortadan zararini temin edebilirsin ve ayni zamanda Havalani yer isletmecisini mahkemeye verebilirsin.Boylelikle Kaybettigimiz paramizi ve itibarimizi boylelikle geri alabiliriz saygilar.

Biraz geyik oldu ama olsun olan olmus

Senin sceneryin yenimi yoksa orjinalmi ??

• quote:

Orijinalden alıntı: denaro

Bence ne yap biliyormusun ; oraya bilirkisi ekibini cagir.Olay yerini incelettir.Sonra Kac kisi yarali ,kac kisi pisicolojik bunalimda hepsini hesapla ve uzerine
    + 200 ekle.Ornek . 0 kisi yarali ise 0+200 =200 kisi yarali diyebilirsin. Sonra sigortadan zararini temin edebilirsin ve ayni zamanda Havalani yer isletmecisini mahkemeye verebilirsin.Boylelikle Kaybettigimiz paramizi ve itibarimizi boylelikle geri alabiliriz saygilar.

Biraz geyik oldu ama olsun olan olmus

Senin sceneryin yenimi yoksa orjinalmi ??

Alıntıları Göster
    Şimdi alakasız gibi bir soru gelebilir de..
    Burada birçok bilgili arkadaş var en azından ön fikir olması için hangi marka/model joystick kullanıyorsunuz ?

Bilgilenebileceğimiz bir site vs var mı ?

Teşekkürler arkadaşlar.

Kahramanlık ne yalnız bir yükseliş demektir,
    Ne de yıldızlar gibi parlayıp sönmektir.
    Bunun için ölüme bir atılış gerekir.
    Atıldıktan sonra bir daha dönmemektir...(ATSIZ)

• quote:

Orijinalden alıntı: Selim Pusat

Burada birçok bilgili arkadaş var en azından ön fikir olması için hangi marka/model joystick kullanıyorsunuz ?

Teşekkürler arkadaşlar.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu sanal air uçaklarını boyamaya başladığım ilk uçak olan aribus a318 içimde hep bir ukte kaldı.Ve bugün boyadım güzel bir şekilde.Umarım beğenirsiniz.Link aşağıda mevcut

İNDİRME LİNKİ : Sanal Air Airbus A318-100

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustano23 -- 30 Mart 2007; 20:39:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mustano23

Arkadaşlar bu sanal air uçaklarını boyamaya başladığım ilk uçak olan aribus a318 içimde hep bir ukte kaldı.Ve bugün boyadım güzel bir şekilde.Umarım beğenirsiniz.Link aşağıda mevcut

İNDİRME LİNKİ : Sanal Air Airbus A318-100

Alıntıları Göster
    Düseldorf'un 4 haneli kodu ne mustafa abi şimdi elimin altında oyun yok ama kod lazım oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Selim Pusat

Teşekkürler arkadaşlar.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kopuz

Teşekkürler arkadaşlar.

Valla ben yaklasik 15 gun once Logitech Extreme 3D pro aldim.Almadan once stantta birsuru joy denemdim ama kararimi bunda kilmisitim.Gercekten memnum cok guzel bir joystik . paran varsa logitech'in titresimli modellerinden almani tavsiye ederim.
    Saygilar

• quote:

Orijinalden alıntı: denaro

quote:

Orjinalden alıntı: kopuz

Teşekkürler arkadaşlar.

Valla ben yaklasik 15 gun once Logitech Extreme 3D pro aldim.Almadan once stantta birsuru joy denemdim ama kararimi bunda kilmisitim.Gercekten memnum cok guzel bir joystik . paran varsa logitech'in titresimli modellerinden almani tavsiye ederim.
    Saygilar

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar dün gece my traffic x indirdim ama bir türlü fsx'e entegre edemedim.bu konuda yardım edebilir misiniz?nasıl yapılacağı sitede yazıyor burda ama ingilizce,gerçi anladım ama yinede yapamadım buna bi el atsak sevinirim,sitede burda ;http://dl.phazeddl.com/780598/Flight_Simulator_X-_My_Traffic/Ultimate_Zone

• quote:

Orijinalden alıntı: Gracilis

Arkadaşlar dün gece my traffic x indirdim ama bir türlü fsx'e entegre edemedim.bu konuda yardım edebilir misiniz?nasıl yapılacağı sitede yazıyor burda ama ingilizce,gerçi anladım ama yinede yapamadım buna bi el atsak sevinirim,sitede burda ;http://dl.phazeddl.com/780598/Flight_Simulator_X-_My_Traffic/Ultimate_Zone

Alıntıları Göster
    bana bir arkadaş FS2004 patchleriyle ayrıca varsa IL 1946,Lock on ve Expansionu olan Flaming cliff,Falcon 4.0:Allied Force gönderebilir mi artık hangileri varsa!? DvD olarak ve patchleri varsa patchleriyle beraber ;) lütfen arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum...

• quote:

bana bir arkadaş FS2004 patchleriyle ayrıca varsa IL 1946,Lock on ve Expansionu olan Flaming cliff,Falcon 4.0:Allied Force gönderebilir mi artık hangileri varsa!? DvD olarak ve patchleri varsa patchleriyle beraber ;) lütfen arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar joystick alıcam sonunda.. bu nasıl bi inceleyebilirmisiniz?
    http://www.gold.com.tr/product.asp?CATEGORY=51&MARK=SNOPY
    SNOPY 2106 PC USB BLUE METAL yazan ürün. sizce alıymmı değermi?

• quote:

Orijinalden alıntı: LetUsHuntY4rr

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: NeW_YoRK_YaNKeEs

valla bana da bulan olursa çok ii olur ne zamandır arıyom fs 2004 bulamadım linkleri buldum ama çok uzun sürüyo yaaw :(

quote:

Orjinalden alıntı: cidik

iyi sayılır ucuz olsa bile snopy ler dayanıklı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zinedine_zidane -- 31 Mart 2007; 0:09:00 >

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

kardeş eğer paran varsa ve 1 defa alırım iyi alırım dersen bun konu da ya saitek var ya da logitech (bence) en iyileri onlar ;)

• quote:

quote:

kardeş eğer paran varsa ve 1 defa alırım iyi alırım dersen bun konu da ya saitek var ya da logitech (bence) en iyileri onlar ;)

Alıntıları Göster
    Bende logitech attack3 ve speedlink black widow var ben speedlinki tercih ederim çünkü fiyat olarak daha uygun ayrıca titreşim var ve gaz kolu çok daha güzel.
    ASUS TUF GAMING Z490-PLUS | INTEL I5 10600KF | PALIT RTX2070 SUPER GAMING PRO OC 8 GB | G.SKILL TRIDENT Z NEO 2X16GB DDR4 3200MHZ CL16 | SAMSUNG 250GB 970 EVO NVME M.2 | SAMSUNG 500GB 860 EVO | SAMSUNG 1TB HD103SJ | CORSAIR RM750 | COOLER MASTER MASTERBOX TD500 MESH ARGB | 32" VIEWSONIC VX3276-2K

• quote:

Orijinalden alıntı: ozguror

Bende logitech attack3 ve speedlink black widow var ben speedlinki tercih ederim çünkü fiyat olarak daha uygun ayrıca titreşim var ve gaz kolu çok daha güzel.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben hepsiburada dan 50 ytl karşılığı logitech attack 3 joystick aldım.Mükemmel bir aletmiş şu an çok memnunum.Ürün büyük ve ağır bu yönden çok güzel.Çünkü ani haraketlerde yerinden oynamıyo.Logitech in kalitesiz ürününü görmedim zaten.Neredeyse herşeyim logitech ama daha hiç biri bir sorun vermedi.Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.Hiç sorun yaşamazsınız bunu garanti ediyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: CanTnçr

Arkadaşlar ben hepsiburada dan 50 ytl karşılığı logitech attack 3 joystick aldım.Mükemmel bir aletmiş şu an çok memnunum.Ürün büyük ve ağır bu yönden çok güzel.Çünkü ani haraketlerde yerinden oynamıyo.Logitech in kalitesiz ürününü görmedim zaten.Neredeyse herşeyim logitech ama daha hiç biri bir sorun vermedi.Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.Hiç sorun yaşamazsınız bunu garanti ediyorum...

Alıntıları Göster
    sağolun önerileriniz için bunu alıcam büyük ihtimal.
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=9694

• quote:

sağolun önerileriniz için bunu alıcam büyük ihtimal.
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=9694

Alıntıları Göster
    Murat güzel alet ama vatandan alma orası çok kazık

Birde arkadaşlar şirket uçuşlarımızda yeni noktalar açılmaya devam ediliyor.Artık Sabiha gökçenden Antalya-Esenboğa-Trabzon-Adnan menderese Airbus A330-300 lerle uçuşlar başlamıştır.Yeni uçuşları şirketin bünyesine koymuş bulunuyorum.Bu 3 yere hergün 2 uçuş vardır airbus a333 lerle.Hayırlı Olmasını tememni ederim.
    Duyurulur...

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.