Şimdi Ara

&&S@N@L P!L0T F@N CLUB&& (FSX ve FS2004 ile ilgili tüm sorular buraya) (61. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.988
Cevap
4
Favori
107.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: zinedine_zidane

ben fs 2004 ü yükledim acaba bi arkadaş sırayla hangi updateleri yapmam gerektiğini linkleriyle beraber yazabilir mi?

update gerek yok, sadece 13. sayfada sanırım ataturk havaalanının linki var, onu indir, cok kullanılıyor, bide yine aynı sayfada THY 737-800 ucagı var, onuda indir. bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperSpace -- 20 Mart 2007; 20:28:59 >

Orjinalden alıntı: HyperSpace

quote:

Orjinalden alıntı: zinedine_zidane

ben fs 2004 ü yükledim acaba bi arkadaş sırayla hangi updateleri yapmam gerektiğini linkleriyle beraber yazabilir mi?

update gerek yok, sadece 13. sayfada sanırım ataturk havaalanının linki var, onu indir, cok kullanılıyor, bide yine aynı sayfada THY 737-800 ucagı var, onuda indir. bu kadar.

çok saolasın , update derken de böyle uçak pist falan güncellemeleri sormuştum yoğun kullanılan neler var diye. Cevap için tekrar sağol

&&S@N@L P!L0T F@N CLUB&& (FSX ve FS2004 ile ilgili tüm sorular buraya)

VATAN SİZE MİNNETTARDIR!!!!! M. Kemal ATATÜRK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACANNN -- 20 Mart 2007; 22:42:33 >
    Perpa Ticaret Merkezi Şişli/Okmeydanı/istanbul

Kamera ve cctv otomasyon kurulumları
    Yangın Alarm sistemleri
    Kartlı geçiş sistemleri
    Personel Takip Sistemleri
    Araç Takip OGS HGS sistemleri
    Bariyer Sistemleri
    Merkezi TV sistemleri

Proje, Kurulum, Devreye alma, Teknik destek Ve bakım hizmetleri...

• Engin abi gerçekten güzel ve anlamlı bir uçuş olmuş onlara nekadar uçuş yapılsa az kalır.Tekrar ruhunuz şad mekanınız cennet olsun...
    YURDUMUZUN YILMAZ BEKÇİLERİ GÖREVDE...
    1 ) Dun gece En 8 touch and go yaptim hemen hemen inislerimde sorun kalmadi sanirim .Ama burdaki yazilanlarda Hasar tespiti gosteren programin oldugunu farkettim i.Acaba boyle bir puanlama sistemi veya buna benzer birsey varmidir ?

2 )Birde gecenlerde Milano- roma arasi ucarkene birsey dikkatmi cekti. Bu yakit oranlarini nasil ayarlabiliriz Boing icin?? . Oyun icinde gidilmesi gereken noktalarin kordinatlari , benzin harcamasi ve zamani var.Siz o noktayi gectikten sonra sizin yaptiginiz verileri giriyor.Benim ordaki benzin degerleri cok yuksek cikiyor ayriyetten zamanlama tam istedigi gibi olmuyor. Bu konuda yardimci olabilirmisiniz ?

3) Yine romaya olan ucusumda Vor dme pist 7 'e inmemi soyledi.Rotadan aldigim Nav2 ve ADF bilgileri haricinde nav 1 bilgisini bulamadim 7. pist icin. Burdaki vor dme olmasi benim eski ILS pistleri icin olan bilginin aynisimidir yani NAv1 e yazidigm bilgi ile aynimidir ?

Sanirim biraz fazla sorular sordum ama elinizden geldigince cevaplarsaniz cok makbule gecer.
    Tesekkuur ederim
    Herkeze iyi ucuslar.

Duzletme : yazim hatasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denaro -- 21 Mart 2007; 1:59:04 >

• arkadaşlar siz ne yapıyosunuz böyle ne şirketi ne parası flynet nedir anlatın bana bakıyorum hepiniz pilot olmuşsunuz

Orjinalden alıntı: opr

arkadaşlar siz ne yapıyosunuz böyle ne şirketi ne parası flynet nedir anlatın bana bakıyorum hepiniz pilot olmuşsunuz

Sorma Hakan abi sen bu aralar hep koptun bizden valla msn e de geldiğin falan yok.Hakan abi bu flynet meselesi sanal hava yolu şirketimiz.Yani bu formumuzun kendine ait bir şirketi.Şu anda 7 pilotumuz var ve sadece bu formdan pilotlar alıyoruz.Çünkü bu şirket sizlerin şirketi yani sana pilot fan clubın üyelerine özel.Şimdş durum şöyle Hakan abi.Burada internette kendi şirketini kuruyorsun.Her yaptığın uçuşlarda para kazanıyorsun.Kazandığın paralarla filonu genişletiyorsun.Uçak falan alıyosun.Yada şirketine pilot başvuruları varsa onarı değerlendiriyorsun.Şimdi şöyle düşün.Normal bi ist-ank seferi yapıyorsun offline olarak.Ama bizler tabiki göremiyoruz.Bu flynet sayesinde hem senin nerden nereye gittiğini görüyoruz.Hemde sen bağlı olduğun şirkete yani kendi şirketimize para kazandırmış oluyorsun.Bi program sayesinde.Bak sana şirketimizin linkini verim bi gir dolaş.Fleet e basarsan bizim şirketimizin bünyesinde olan uçakları flight planner a basarsan uçuş rotalarımızı görürsün.Eğer sende gelmek istersen şirketimize hemen akbul ederiz senin gibi abimizi.Zaten şimdi kendime kızıyorum seni unuttuğum için kusura bakma.Eğer ilgilenirsen ve formumuzun şirketi olan ''SANAL AİR'' a katılmak istersen bana söyle Hakan abi.Aşağıdaki linke bi gir.Şirketimizin durumunu gör.Şu anda 19. şirketiz diğer şirketlerin yanında.Yani büyüyoruz.Ama bu aralar çok sıkı bir pilot alımına ihtiyacımız var.Dediğim gibi ilgilenirsen bekleriz.Link aşağıda...

http://flynet.en-studios.de/index.php?lang=en&status=db_va&status2=db&id=1480

• Arkadaşlar birde sizlere kendi adıma beğendiğim bir çalışmayı sunuyorum.Bildiğiniz gibi şirkette boeingle book flight yaptığımız zaman sorun oluyor.Ama ileride filomuza airbus A340-600 aldığımız yada Boeing 747 aldığımız zaman oyunda boeingle uçmak çok saçma olur.Onun için sizlere THY nin tüm filosunun yer aldığı aşağıdaki linkleri veriyorum.Bunları en azından indirin oyuna kurun ve dursun.Bu cuma günkü uçuşlarda en azından uçuşa katılan arkadaşların uçak seçme lüksü olur.Hep boeinglerle uçmak belki sıkmıştır sizler.Bunu yapmamda Berkayın istekleri beni körükledi. :D.Buyrun resimleri ve linkleri aşağıda.Her resimdeki uçağın linki altındadır.
    Saygılar ,,,

...........Mustafa Sezer.............
    Sanal Pilot Fan Klübü Yöneticisi
    [email protected]...

Linki : Turkish Airlines Airbus A340-311

Linki : Turkish Airlines Airbus A320-200

Linki : Turkish Airlines Airbus A330-200

Linki : Turkish Airlines Airbus A320-214

Linki : Turkish Airlines Airbus A310

Linki : Turkish Airlines Airbus A380

Linki : Turkish Airlines Boeing 747-400

Linki : Turkish Airlines Airbus A321-111

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustano23 -- 21 Mart 2007; 15:16:19 >

• SAOL

online uçmak yok yani öylemi peki uçuşları takip ediyolarmı yani aksama olunca bişey oluyomu bi deniyelim size katkım olur en azından ama nasıl olcak anlatında ona göre katılalım size

Şirket uçuşu yapmak için online uçmak gerekmiyor Hakan abi, şu an şirket uçuşu için sana gerekli olan FLY NET in log tutan programı ve şirketimize kaydının yapılması. Mustafa gelince ikisinide halleder, kolay 5 dk da biter. Ama istersek şirket uçuşlarında birbirimize baglanıp online de uçabiliyoruz. Tabi amatör online Free online
    Perpa Ticaret Merkezi Şişli/Okmeydanı/istanbul

Kamera ve cctv otomasyon kurulumları
    Yangın Alarm sistemleri
    Kartlı geçiş sistemleri
    Personel Takip Sistemleri
    Araç Takip OGS HGS sistemleri
    Bariyer Sistemleri
    Merkezi TV sistemleri

Proje, Kurulum, Devreye alma, Teknik destek Ve bakım hizmetleri...

• quote:

online uçmak yok yani öylemi peki uçuşları takip ediyolarmı yani aksama olunca bişey oluyomu bi deniyelim size katkım olur en azından ama nasıl olcak anlatında ona göre katılalım size

Yok Hakan abi öyle profesyonel değil sanada anlattım ya onlara daha var Yani demek istediğim şimdi evdeyken aklına birden ltba-ltac uçuşu yapmak geldi.Yaptın diyelim ve bitti.Bu şirket meselesi sadece senin nerden nereye uçtuğunu gösteriyor.Yani flight monitor ekranı var orada o anda yaptığın uçuşu gösteriyor.Ve eğer uçuşu sorunsuz bitirirsen şirket belli bi miktarda para kazanıyor hepsi bu.Yani offline kendi uçuşunu dünyadaki herkes görebiliyor.Ama eğer 5 kişiysek normal aramızda online uçabiliriz.Yani demek istediğim öyle profesyonelce bi online uçuş yok.Ama buda çok zevkli oluyor en azından yaptığımız offline uçuşların bir anlamı oluyo.
    Şimdi yapman gereken fly nette bi pilot profilini oluşturmak ve bizim şirkete başvurmak ve son olarakta flynet in log tutam programını indirmek.Bir gün msne gir sana detaylarıyla anlatırım Hakan abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustano23 -- 21 Mart 2007; 20:03:13 >

• Beceremedim gitti bu işi.. Okadar çok terim varki birini öğreniyorum başkası çıkıyo.. Bi pilotu yakalasam öğrettiricem ama :) Akrabalardanda pilot var bir özel havayolu şirketinde uçuyor, ama uluslararası uçuş yaptığı ve İstanbul'da yaşadığı için nadir görebiliyorum.. Gelince alıyorum havaalanından 3-4 saat geziyoruz, yorgun oluyo yatıyo diğer gün kalk git tekrar :) PC başına otutturamıyorumki adamı bıkmış oluyo uçuşta ama öbür gün yine ilk uçağını uçuracakmış gibi hevesle gidiyo havalanına.. Birgün zamanım olsa bir uçuşuna bilet alıp kokpitte gidicem görerek öğreniyim ama buseferde benim zamanım olmuyo :( Çıkmaza girdim valla :(

EDİT:

Arkadaşlar birde hangi programla sesli video kaydı yapıyorsunuz?
    İkinci olarak bana kısa bir uçuşunuzu baştan sona çekmeniz mümkün müdür? Yada kalkışı rotaya sokmayı ve inişi fln çekseniz çok sevinirim.. İnanın çok yardımcı olmuş olursunuz..

EDİT2: Beyler yine çok soru sormuş olcam ama.. Uçağı otopilotta 22000ft ayarlıyorum ama bitürlü 22000de durmuyo durmadan artıyo sonra düşüyo sonra yine artıyo. Birde
    - NAV
    - Aproach Hold Switch
    - Backcourse
    - Wing leveler Switch
    - Yaw Damper Hold Switch butonları ne işe yarar ve COURSE nedir?

Birde ben hala şu uçağı rotada tutamıyorum.. Yokmudur kesin bir çözümü, kule irtibata geçmiyo benle! Bi frekansı fln yokmudur, varsa hangisidir, yazıyım direkt uçak GPS deki yeşil üzerine otursun, havaalanına yaklaşınca çıkarıyım ILS koridoruna sokup ILS'e bağlıyım indiriyim..

Baya yoruyorum sizi ama lütfen acemiliğime verin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaRToX -- 21 Mart 2007; 21:40:40 >

• sen oyununun normal uçaklarınımı kullanıyosun yoksa paralı eklenti olanlardan mı
  • Yaw Damper Yaw Dampwer arka kanada çarpan rüzgarlar yüzünden arka kanat minik haretklerlede olsa oynamakta ve yolcu konforunu ve ayrıca azda olsa uçak\uçuş güvenliğini bozmaktadır. Uçuş sırasında Yaw axis üzerindeki bu hareketlenmede uçağı stabil tutabilmek için yaw damper sistemi vardır. Boeinglerde pilot tarafından kontrol edilir Airbuslarda otomatiktir. Yani uçuş anında arka kanat sallanmasını sıkıştırarak gereksiz "yaw" 'ları engeller

backcorse Genelde "localizer back course" olarak anilir. Bir ILS cihazindan her iki pist basi icinde faydalanilabilmesi icin kullanilir sanırım ülkemizde yok

app önceki sayfalarda bahsedilen ıfr yaaklaşma sistemini aktif etmek içn kullanılan düğme

EDİT:

Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim, ILS le inmeyi öğrendim sayılır fakat sadece ILS biliyorum problem orda.. Rota konusunda yardımcı olabilicek misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaRToX -- 21 Mart 2007; 22:20:10 >
  • resim eklemeyi düşünüyodum ama net çok yavaş şimdilik yazayım rota konusunda oyuna girerken herşeyi yapıyorum demiştin yani kalkış pisti ifr ve low altidue ve sora find route ondan sonra hazırsın ön panelden kalkış için altidue kısmına yükseklik ias bölümüne hızın örneğin 250 kalktıktan belli bir süre sonra üstte gps ve nav yazan swiçh sağda olcak yani gps de nav düğmesi aktif olucak alt düğmesi aktif olucak ias tuşu aktif oluvak a/p a/t f/d swich leri yukarıda on konumunda olucak bunları yapıyormusun ve birde gps açınca rotanı kırmızı görüyomusun kule ile temasa gelince esc tuşununaltındaki e tuşuna basınca mutlaka kule ile irtibata geçersin ama dünde söylediğim gibi rakamlarla onu tasvip etmen lazım yani sana verdiği direktifleri klavyedeki rakamlar yoluyla aktif yani kabul etmen gerekiyo onu biraz kurcalarsan aşarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opr -- 21 Mart 2007; 22:45:56 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opr -- 21 Mart 2007; 22:47:48 >

FSpassenger Programini kurdum.Sanirim Parali bir program bu yuzden bikac yerde calisiyor.Acaba buna benzer free prgram varmidir.Programi kirdim ama sadece 5 dakka calisiyor sonra Gecersiz kullanici deyip 10 bin feetten yolculari asaya atiyor :P .Yani hic Fspassenger kurulmamis gibi davraniyor.

Herkeze selamlar
    Iyi ucuslar

Orjinalden alıntı: denaro

Herkeze Iyi yaksamlar;
    Mustafa Kaptan ben kendimi hazir hissediyorum .Acaba sizin floya katilmam mumkunmudur yoksa FLYTHY'de ki gibi sinava tabir tutacakmisiniz ?
    Flynet client programini indirdim ve dedigin siteye kaydimiz yaptirdim.Su anda student pilot yaziyor.Bundan sonra yapabilecegim birsey varmidir ?

FSpassenger Programini kurdum.Sanirim Parali bir program bu yuzden bikac yerde calisiyor.Acaba buna benzer free prgram varmidir.Programi kirdim ama sadece 5 dakka calisiyor sonra Gecersiz kullanici deyip 10 bin feetten yolculari asaya atiyor :P .Yani hic Fspassenger kurulmamis gibi davraniyor.

Herkeze selamlar
    Iyi ucuslar

Tabi dostum ne demek bu benim şirketim değil fan clubumüzün yani sizlerin şirketi
    Şifrenle giriş yaptığında orada overwiew olması lazım oradan create new airlines yada request airline olması lazım.Sen create değilde request airlines yapman ve bizim şirketimizi bularak upply denem lazım.Bizim havayolu şirketimizin tam adı SanalAir.Şirketimizi bul ve pilotluk başvurusnda bulun ben hemen kabul ederim yada msn adresimi verim yardımcı olurum sana

[email protected]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustano23 -- 22 Mart 2007; 0:16:40 >

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.