Şimdi Ara

interp ratio

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nette bakındım ama sağlıklı bir bilgi edinemedim. nedir bu interp ratio, ne işe yarar? ping yüksek olunca düşük; ping düşük olunca yüksek olması iyidir gibisinden bir şey duydum sanki @cait cs: go oynarken ama anlamadım tam olarak. yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkürler.

• Bunlar hep gereksiz ayarlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ping düşük olunca inter ratio 1 yüksek olunca 2 yapın diyo, bende standart 2 hep. Banada gereksiz geliyo bunlar bi croshair ayarlıyom bide görüntü ayarları go rush

• rate 128000 yapın ama oyuna her girdiğinizde yapmanız lazım gerçekten işe yarıyor.
  • valla ping yüksek hocam, son zamanlarda acayip şekilde sıktığım kurşunların bayağı bayağı gitmediğini hissediyorum, oyunu bırakma aşamasına geldim hatta. doğal olarak da gerekli mi gereksiz mi bakmadan en küçük yardımı dokunacak bir şeye bile atlıyorum belki biraz faydası olur diye. neyse teşekkürler yine de.

rate'i ayarlıyorum hocam, onu biliyorum
  • Ben bıraktım oynamıyorum.Tam böyle oynamaya niyetleneceğim zaman açıyorum mm server pickerı bakıyorum pinglere kapatıyorum derhal .Ping 120 bu arada
  • hogcada kullanıcısına yanıt
    valla yaklaşık bir yıldır benim de 120 civarına yükselmişti ama son bir haftadır falan 200 civarı seyrediyor. ping haricinde oynanmayacak derecede bir ağırlık da var oyunda, kurşunlar içinden geçiyor adamların adeta.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Low Quality Gem
    13 yıl önce açıldı
    Nvıdıa max frame rate
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kevin GroBkreutz kullanıcısına yanıt
    Mm servarlar 64 tick hic bir ise yaramaz

• evet öyle. ms değerin 75in altındaysa 1, 75 üstündeyse 2 yap keyfine bak.
  • Cait kullanıcısına yanıt
    sağ olasın hocam, teşekkürler.
    ek olarak youtube için daha sık aralıklarla cs: go videosu bekliyoruz :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.