Şimdi Ara

Low Quality Gem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
11.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok küçükken oynamaya başladım Knight'ı hala da oynuyorum ama şu Low Quality Gem ne işe yarıyor hala anlamış değilim. Ne işe yarar görevi falan mı var ilerde nedir yani?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Low Quality Gem Ne İşe Yarar?

Low Quality Gem, Knight Online oyununda kullanılan bir eşyadır. Oyunda düşük kaliteli bir mücevher olarak tanımlanır. Knight Online'da oyuncuların ekipmanlarını geliştirmek için mücevherler kullanmaları gerekir.

Low Quality Gem, adından da anlaşılacağı gibi, düşük kaliteli bir mücevherdir. Bu nedenle, oyuncuların ekipmanlarını geliştirmek için kullanabilecekleri diğer mücevherlere göre daha az değerlidir. Ancak, yine de oyuncuların ekipmanlarını geliştirmelerine yardımcı olabilir.

Low Quality Gem'ler genellikle oyun içindeki canavarları öldürerek veya görevleri tamamlayarak elde edilir. Ayrıca, oyuncular diğer oyunculardan veya NPC'lerden de Low Quality Gem'ler satın alabilirler.

Low Quality Gem'leri kullanmak için oyuncuların "Mücevherci" NPC'sine gitmeleri gerekir. Mücevherci NPC'si, oyuncuların ekipmanlarına mücevher takmalarına yardımcı olacaktır. Low Quality Gem'ler, oyuncuların ekipmanlarına takılabilecek diğer mücevherlere göre daha az bonus sağlayacaktır. Ancak, yine de oyuncuların ekipmanlarının performansını artırmalarına yardımcı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • npc e satmaya yarıyor sadece.
  • 7.5k az para değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: boor

7.5k az para değil

Premiumu olanlara ama Bana 5k veriyordu en son npc bana bahmiy.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtkvc01

quote:

7.5k az para değil

Sen bana ver satarım ben. 750 coins alırım ama parça başı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mrtkvc01

quote:

7.5k az para değil

Sen bana ver satarım ben. 750 coins alırım ama parça başı

Kazık yemeyelim 5k 5k dır

• valla arkadaşın birisi 85 gelince skill açmak için 100 tane isteyecekmiş ondan diyordu 2000-3000 tane biriktirdiydi bu konuşmanın üstünden 1-2 sene geçti bir gelişme yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nvıdıa max frame rate
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Satmanın dışında hiç bir işe yaramaz , oyunda böyle bir sürü item var .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.