Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (428. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
18.870
Cevap
175
Favori
772.655
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 426427428429430
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Internetim Superonline, telefonum TT. Dün ikisinin iptali icin dilekçe verdim. Gelen teklfileri begenmez, tamamen kapatırsam Turknetten abonelik almak için ek ucret öder miyim ve eski ev tel. numarası geçerli olur mu? Kafam karıştı yardım lütfen! ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fikrimce Hattın bireysel SE Superonline i kapattırıp ek.Ücret ödemeden aynı numarayı kullanarak turknet abonesi olabilirsin hatta turkneti bir ara turktelekomdan geçiş işlemlerini de turknet hallediyor olabilir aynı numarayı kullanmak isterseniz belki geçiş ücreti cuzzi bir rakam cikabilir

• Hocam hangi değerlere bakarak 50 alır dediniz orda max hız 19 mbit yazıyorda

• Herkese merhaba,

Superonline kullanıyorum. 50 megabit fiber 150GB AKK+Aylık 29 tl olan Turkcell Tv Plus aile paketi (belgesel,film kanalları,premier league dahil)+ her yöne 200 dakika, superonline sabit hatlarla sınırsız ev telefonu=79,90₺ teklif aldım. 24 ay taahhütlü olarak.

Bana makul geldi sizce devam edeyim mi yoksa türknet gibi alternatifler daha mı uygun?

• fairfight94 kullanıcısına yanıt
    Telefonu sık kullanmiyorsaniz iyi paket. Turknetle ugrasmaya değmez. Kabul edin gitsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soul741 kullanıcısına yanıt
    Telefonu kapattıracaktım size bedava dakika verelim kapattırmayın dediler. Telefona ücret ödemeyeceğim. çok nadir kullanıyorum genelde cep telefonumla görüşüyorum. Bugün dönüş yapacağım kendilerine paketle ilgili.

• turknet bizi unuttu galiba, ocak 15 te açıldı, hala fatura yok, bedava hizmet, inşallah hatırlamazlar böyle iyi....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kel_bakkal

Hocam hangi değerlere bakarak 50 alır dediniz orda max hız 19 mbit yazıyorda

Modüle bakarsan ADSL yazıyor, VDSL ile çok yüksek hızlar alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S0NADAM

Turknet e dün geçiş yapıldı. ADSL den VDSL ye geçiş için aradım. Bugün saat 16 da DSL sinyali gitti ve henüz gelmedi. Bekliyorum. internetsiz kaldık.

Bir gece internetsiz kaldık ama buna değdi :)

MUHTEŞEM!!!!

Line Status: Connected
    DSL Modulation Type: VDSL2
    Annex Type: Annex A/B
    Upstream Downstream
    Current Rate(kbps) 4094 51200
    Max Rate(kbps) 39755 78674
    SNR Margin(dB) 34.8 16.9
    Line Attenuation(dB) 15.1 13.2
    Errors(pkts) 7 0

Hız testinde indirme: 40.7 Yükleme:1.7 çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S0NADAM -- 3 Mart 2017; 15:13:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

turknet bizi unuttu galiba, ocak 15 te açıldı, hala fatura yok, bedava hizmet, inşallah hatırlamazlar böyle iyi....

Kredi kartı otomatik ödeme talimatı verdiysen ödenmiş faturalar görünmüyor kredi kartı ekstrende görürsün ne kadar bedava
  • Online işlemlerde mart ayı faturası görünen var mı?

• hayata gülümse kullanıcısına yanıt
    Yok henüz gözükmüyor ama ayın 5-6'sı gibi çıkartıyorlardı zaten sanırım faturayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teote

Aynen bu gün yollafım. Bende ev telefonu var aktif sizin yoksa kıyaslama şansınız olur. + sı - si

Benim kargo dün teslim edilmiş ama sistemde hala bir değişiklik yok sizde durum nedir ?

• Bende başvuru yapmıştım. Online işlemlerden kontrol ettim aktivasyon tamamlandı yazıyor. Modemi bağladım internet yok. Müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlattım bağlantı işleminiz son aşamada en geç 2 iş günü içinde sonuçlanacak dedi. Benzer durumu yaşayan varmı acaba ?

• bLind kullanıcısına yanıt
    Ben maille kimlik yolladım belge eksik mesajı geldi dün. Bu sabah evraklarınız ulaştı eksiklik yoksa hizmeti başlatacağız diye mesaj geldi. Pazartesi salı açılır tahminim

• TuNcİx T kullanıcısına yanıt
    Smsle kullanıcı adı şifre geldiyse arayüzden tanımlayın.

Dsl ışığı yeşil yanmıyorsa yada yanıp sönüyorsa bina girişi ankastre kutusunı bir kontrol edin. Kablo bağlanmamış olabilir.

• teote kullanıcısına yanıt
    Benide biraz önce aradılar geçiş işlemleri için onay veriyormusunuz diye onayı verdik bakalım süreç nasıl işleyecek mesaj gelmedi bana hiç.

• bLind kullanıcısına yanıt
    Benim snr margin değeri çok kötü deneyelim bakalım umarım pişman olmayız.

• İlk ay ücretsiz kayıt oldum, ocak ayı başında..

Henüz hiç fatura ödemedim..

Aylık kullanımın 8-10 gb

Yani gereksiz gibi geldi bir de 4.5g den çok daha yavaş..

İptal mi etsem diyorum? Cezası var mı ilk ay ücretsizi alırlar mı? Nasıl lptal ediyoruz?

GNC turkcell 5+5 aylık 45 lira yetecek gibi..

• S0NADAM kullanıcısına yanıt
    Hadi hayirli olsun amcam gule gule kullan
  • 
Sayfa: önceki 426427428429430
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.