Şimdi Ara

Öneri ve hatalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
75
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Beta Test Etiketleri #Hata Bildirimi
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim düşüncem bir tane tamamen geri çıkma butonu (ana sayfaya dön benzeri) buton eklenmesi yönünde çünkü çok fazla gezildiginde bildirimi açmak vb için sürekli geriye tiklamak gerekiyor.

Hatalar

Bu konu başlığının alt konuları gözükmüyor bu yüzden konuyu safariden açmak zorunda kaldım

SwiftKey klavyesi ile (normal klavyeyi test etmedim) yeni konu açıldığında ilk karakter otomatik büyük gelmiyor

Bazen konu açarken ve ya yazı yazarken SwiftKey klavyesi donuyor çık gir yapmak gerekiyor

Bildirimler ve mesajlar açılmasına rağmen alt kısımda mesajlar(1)olarak kalıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yazilar siyah olmali gri degil. Gri goz yoruyor. Ilk basta bu degismeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 6s ve plus için force touch özelliklerinin kullanılması gerek. Başlıklara girmeden alt kısımları görülmeli

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konuları gezerken konular sayfalara bölünse daha sağlıklı bir görünüm olur. İlgili başlığın altına girildiğinde konuların sonu yok gibi. Sayfa altına gelip refresh olunca sonraki konular geliyor. O sayfanın kaç sayfa ve kaç konu olduğu belirsiz.

• İphone 6s de Post yazarken yanlış yazılmış cümlelere dönmek için cümle üzerine basılı tuttuğumuzda ilgili cümleye geçiş net ve sağlıklı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagiras -- 5 Şubat 2016; 19:43:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    öneri ve yorumlama
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.