Şimdi Ara

Android Uygulamamızın Güncelleme Geçmişi [5.2.2 Google Play ve AppGallery'de] (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.910
Cevap
44
Favori
111.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam belli forumlara sürekli olarak mı konu açamıyorsunuz, yoksa arada açıyor arada atamıyor musunuz? Verdiğiniz bilgiler ışığında düzeltmeye çalışıyoruz sürümü o yüzden detay almaya çalışıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 23 Mart 2020; 18:40:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

Hocam belli forumlara sürekli olarak mı konu açamıyorsunuz, yoksa arada açıyor arada atamıyor musunuz? Verdiğiniz bilgiler ışığında düzeltmeye çalışıyoruz sürümü o yüzden detay almaya çalışıyoruz
    Mesela bugün öğlen otomobil genel de konu açtım..ancak bazen açamıyorum... Tekrar denesem de açılmıyor.. yetkiniz yok diye kırmızı uyarı çıkıyor... Tarayıcıdan siteye girip açmak durumunda kalıyorum bu şekilde hiç bir sorun yaşanmıyor.. sanırım yoğunluk varken böyle oluyor..

Ayrıca mobil uygulama üzerinden konu mesajını değiştirmek istersem konu başlığını düzenleyemiyorum buna da bir güncelleme getirilirse memnun olurum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-548F160EC

Otomobil Genel de konu açamadığım oluyor mesela. Diğer bazı bölümlerde de açamadığıma şahit oldum.. Ancak açtığım da oldu diyebilirim.

Sorunun neyden kaynakladığını bulduk en kısa zamanda çözüme kavuşturmaya çalışacağız :)

• Hala konulara mesaj yazamıyorum. SMS kodu girin yazıyor, kodu yazınca da daha önce onaylanmış yazıyor. Aylardır aynı kısırdöngü hala çalışmayan bir uygulama.

• Dahili tarayıcıyı ayarlardan devre dışı birakabilsek güzel olur

• quote:

Orijinalden alıntı: fallofahero

Dahili tarayıcıyı ayarlardan devre dışı birakabilsek güzel olur
    Merhabalar, yakında herkesin kullanımına açılacak 3.5.0 sürümümüzde uygulama içi tarayıcımızda değişikliğe gittik. Eğer telefonunuzda Chrome yüklüyse, Chrome'la ortaklaşa çalışabildiğimiz bir tarayıcıyı sizlere sunacağız. Chrome'un yüklü olmadığı durumlarda da kendi tarayıcınızı kullanabilecekseniz. İstediğiniz deneyimi elde edeceğinizi düşünüyoruz.
  • Merhabalar, yakında herkesin kullanımına açılacak 3.5.0 sürümünde bu sorunu giderdiğimizi düşünüyoruz. Bu sürüm sonrasında hatanın devam ettiğini görürseniz bize tekrar ulaşabilirsiniz. Geri bildiriminiz için teşekkürler.
  • Merhaba, uygulama içinde dükkanımızdaki ürünü 24 saatte bir öne çıkarabilmek için buton bulunmuyor sanırım. Mecburen tarayıcıya aktarıp oradan güncelliyoruz. Buton eklenecek mi peki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi just one bad day -- 31 Mart 2020; 16:9:24 >
  • Çok sayfalı bir konuya girdiğimde ilk sayfadan başlasın istiyorum. Browserdaki gibi yani. Bunu nasıl sağlarım

• Hamburger menüden ana sayfa, haberler, mesajlar sekmesini neden kaldırdınız acaba? Büyük kolaylık sağlıyordu.

• Whippoorwill kullanıcısına yanıt
    Onu İOS’de konu içinde alt menü var diye kaldırdık android’de nasıl kalktı bilemiyorum ama ekleriz bir şekilde.

Teşekkürler geri bildiriminiz için nereden nereye gitmekte kullanıyordunuz acaba ?

• gun kullanıcısına yanıt
    Android Uygulamamızın Güncelleme Geçmişi [5.2.2 Google Play ve AppGallery'de]

Yerine arama seçeneği konmuş.

Örneğin, bu konuya mesaj yazdıktan sonra hamburger menüden haberlere, mesajlara, ana sayfaya ulaşabiliyordum. Malumunuz konu içindeyken alt menü görünmüyor Android'de. Ana sayfaya çıkmak için tekrar geri yapmak ya da daha uzun yolları kullanmak zorunda kalıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 7 Nisan 2020; 0:28:34 >

• Hocam şu bildirimlerde bazen deeplinkler tam çalışmıyor :/ ya otomasyon fazla hızlı olduğu için deeplink üretmiyor ya da gözden kaçırıyorsunuz. Kullanıcı deneyimini baya bir baltalıyor :/

• üyeliğe giriş yapmıyor bağlantıda hata gerçekleşti diyor.
    https://forum.donanimhaber.com/baglantida-hata-gerceklesti-problemi--142742363
  • ARKADAŞLAR SESİMİ DUYAN YOKMU MOBİLDE KİMSEYE PM ATAMIYORUM FAKAT PCDE ATIYORUM. 1AYA YAKIN BÖYLE VE 2 3 KERE YAZMAMA RAĞMEN KİMSE TAKMIYOR. BU SEFER BÜYÜK YAZI DENİYORUM BELKİ GÖZÜKÜR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Süleyman Çakır. -- 10 Nisan 2020; 11:17:11 >
  • Ben çok sayfalı bir konuya girdiğimde son atılan mesajdan başlıyor görüntüleme. Ben browserdaki gibi ilk mesajdan başlamasını istiyorum ama ayarlayamadım.

Birde biri beni alıntıladığı zaman bildirime tıklayınca çok sayfalı bir konuysa o mesaja gitmiyor sayfayı baştan gösteriyor iki saat mesaj arıyorum konu içinde. Yardımcı olabilecek var mı

Sürüm 3.5.0

• Whippoorwill kullanıcısına yanıt
    Yeni sürümde geri getiriyoruz.

• berkdemirmuzik B kullanıcısına yanıt
    Sorun ne anlayamadım bildirim doğru yönlenmiyor mu ?

• Broon kullanıcısına yanıt
    Size döneceğiz kusura bakmayın.

• Süleyman Çakır. kullanıcısına yanıt
    Mobilde dediğiniz uygulama mı yoksa mobil web mi acaba ?

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.