Şimdi Ara

Android Uygulamamızın Güncelleme Geçmişi [5.2.2 Google Play ve AppGallery'de] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.891
Cevap
42
Favori
108.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu Favorilerime eklemedigimi fark ettim. Eklemek icin sonsuz kaydirma modeli oldugundan ill sayfaya donmem gerekti. Sonra ustteki konus basligina tikladim, orada konu sahibi vs. cesitli bilgiler cikti, bunlarin arasina konuyu favorilere ekle butonu da konabilir.

Android Uygulamamızın Güncelleme Geçmişi [5.2.2 Google Play ve AppGallery'de]
    Android Uygulamamızın Güncelleme Geçmişi [5.2.2 Google Play ve AppGallery'de]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinjin -- 21 Nisan 2018; 22:53:53 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Selam benim gibi 40 yaş ve üstü kullanıcılarınız için sayfadaki yazıları büyütme ve küçültme butonu kayabilirmisiniz örnek (anadolu ajansı uygulaması) her zaman yakın gözlüğü yanımızda olmuyor.

• video izlerken telefonu sağa yatırdığımda video dönmüyor.

• Popüler konulara girip sakla'yı aktif etmeme rağmen anasayfadan gizlenmiyor.

• PM'lerde fotoğrafların görüntülenmesi için geri çıkıp tekrar mesaj sayfasını açmak gerekiyor. Bu seferde fotoğrafın üzerine dokununca görsel bulunamadı hatası veriyor. Haberiniz olsun hocam.

• Android Uygulamamızın Güncelleme Geçmişi [5.2.2 Google Play ve AppGallery'de]

Pil çok yiyor uyarisi görüyorum arka planda çalışırken. Optimizasyon yapilabilir mi acaba.

• Yurtdışı fırsatlar forumunda aliexpress konusuna tıklayıp son mesaja git dediğimde gitmiyor. Başka konularda ise gidiyor

• Her zaman mı böyle acaba yoksa belli bir durumda arka planda çalışırken mi acaba ?

• hilas02 H kullanıcısına yanıt
    Tabii ki ileri sürümlerde mutlaka koyacağız teşekkürler.

• jinjin kullanıcısına yanıt
    İyi fikir teşekkürler niye aklımıza gelmemiş acaba hemen yapalım.

• Düzeltmek istiyoruz evet

• gun kullanıcısına yanıt
    Arka planda çalışırken diyor bunu.

• Right violation message hatasinin cozumu var mi

• Right violation message hatası alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxmcnxx52 -- 10 Mayıs 2018; 17:35:6 >
  • mooch0 M kullanıcısına yanıt
    GSM onayı yaptım düzeldi.

• Android uygulamasının son sürümünde haberlerdeki ve konulardaki herhangi bir resim/fotoğraf açılmaz oldu yani koyu gri ekranda kalıyor. Normalde görebiliyorum fakat resmi yakınlaştırma amacıyla açmaya çalıştığımda bu sorun oluyor. En azından bende durum bu. Bir önceki sürümde bu sıkıntı yoktu.

Edit: Düzeltilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaxKitten -- 18 Mayıs 2018; 15:38:28 >
  • Özel mesaj geldiğinde Bildirim gelmiyor eskiden geliyordu. Ayarlar normal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omaTR -- 17 Mayıs 2018; 10:46:15 >
  • Mobil uygulamada şikayet bildirimi yapmak resmen zulüm. Tarayıcıya aktarıyor, kullanıcı girişi vs vs. Uygulama içi şikayet sistemi yapılmalı.

• Ana sayfada arama 🔎 butonu ilk tıklama da çıkmıyor ama farklı yerlere geçip tekrar ana ekrana dönünce buton çıkıyor..

• Yavvv uygulama efsane süper olmuş en son geçen sene kullanmıştım akıyor ya şeker gibi elinize sağlık lütfen bu reklamsız bebek gibi uygulamayı bozmayın

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.