Şimdi Ara

Android Uygulamamızın Güncelleme Geçmişi [5.2.2 Google Play ve AppGallery'de] (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.911
Cevap
44
Favori
112.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Birde telefonunuz hangi marka model işlemcisi ne acaba yada işletim sistemi sürüme

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gun kullanıcısına yanıt
    Sorun yok şuan tamamdır Telefonu kapadım açtım düzeldi
  • Iyi günler konu açacam ancak ekte ki resimde görüleceği üzere benden telefon numaramın son 4 hanesinin girilmesi isteniyor ancak nereye girecegime dair bir yer göremedim..

Android Uygulamamızın Güncelleme Geçmişi [5.2.2 Google Play ve AppGallery'de]

• Mobil kullanımda sürekli donmalar yaşanıyor. Acaba benim cihazımlamı alakalı diye araştırdım bir çok kullanıcı da aynı sorundan şikayet ettiler.

• gun kullanıcısına yanıt
    Gün Bey, uygulamadan bölünmüş ekran desteği kalktı mı? Şu an kullanılmıyor zira.

• Forum'a 1 Mayıs 2018'de katıldım üyelik işlemlerini yaparken telefonumu yalnış girdim düzeltemiyorum bu yüzden üyelik işlemlerini tamamlayamıyor ve Forum'u etkin kullanamıyorum. Telefon numarasını düzelteceğim zaman numara değiştirme hakkını doldurdunuz uyarısı veriyor. Ne yapabilirim?

• Son güncellemeden sonra dakika başı durduruldu hatası almaya başladım. Telefon mix 2

• Msj attigim konularda bu kisi bloklandi yaziyor .Cep uygulamasında .

Birde favori konulardan son sayfayı aç diyorum başarısız uyarı verip anasayfaya atıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arnold Schwarzenegger -- 14 Haziran 2018; 16:4:12 >
  • imzadaki görseller gözükmüyor
    edit: linklenmiş görseller

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karayelxyz -- 14 Haziran 2018; 12:47:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arnold Schwarzenegger

Msj attigim konularda bu kisi bloklandi yaziyor .Cep uygulamasında .

Birde favori konulardan son sayfayı aç diyorum başarısız uyarı verip anasayfaya atıyor.

Buraya kaç kere yazdım hiç ilgilenenler yok forumda

• Blokladığım birinin mesajını gördüğümde bazen bloğu kaldırıp ne yazdığını merak ediyorum, mesaja bakıp tekrar blokluyorum. Bilgisayarda bu iş çok kolay ama uygulamada hiç kullanışlı değil, blok kalkınca mesaj görünmüyor yenilenmesi gerekiyor konunun

• Hocam ben ne yazarsam bloklu yaziyor .Hangi konuya yazarsam yaziyim

• Arnold Schwarzenegger kullanıcısına yanıt
    Bu daha büyük bir sorun bakarlar herhalde

• Uygulamada son sayfalar acilmiyor resimdeki gibi Android Uygulamamızın Güncelleme Geçmişi [5.2.2 Google Play ve AppGallery'de]

• Dahili fotoğraf ve video açmada sıkıntı yaşıyorum. Bazen forumda bir konu içindeyken sürekli 5-10 satır aşağıya atıp duruyor.

• Aramaya ne yazarsam sonuç bulunamadı hatası veriyor

• forum sayfasinda son mesajdan geriye dogru giderken 20-25 mesaj sonra okudugum mesajllari tekrardan goruyorum sonsuz donguye giriyor sayfa.

• Telefon numaramı nasıl onaylatabilirim?

• Gece modu eklenmesi gerek, geceleri beyaz ışık gözü çok yoruyor.

• Rcp.y R kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bendede var. Birde videolar açılmıyor

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.