Şimdi Ara

Android Uygulamamızın Güncelleme Geçmişi [5.2.2 Google Play ve AppGallery'de] (130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.911
Cevap
45
Favori
112.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/152716268#152716268

Sorun sizin cevabınızın aksine hala düzeltilmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pharm4vita -- 23 Kasım 2022; 1:12:22 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Forumlar kısmı yüklenmiyor, bağlantı zaman aşımına uğradı diye hata alıyorum. Son 1 haftadır böyle.
    Android Uygulamamızın Güncelleme Geçmişi [5.2.2 Google Play ve AppGallery'de]

• Boldrex kullanıcısına yanıt
    evet yukarıda anlattığım sorunun aynısını yaşıyorsunuz

• Birkaç gündür güncel uygulama ve Android 12 wifi mobil veride forum açılmıyor.
    Ana sayfa haberlerinde sorun yok.

Android Uygulamamızın Güncelleme Geçmişi [5.2.2 Google Play ve AppGallery'de]

• Onay SMS gelmiyor. Ayrıca mobilden doğum tarihi girilmiyor

• Android Uygulamamızın Güncelleme Geçmişi [5.2.2 Google Play ve AppGallery'de] Android Uygulamamızın Güncelleme Geçmişi [5.2.2 Google Play ve AppGallery'de]

Log out olduğumda forumu görebiliyorum, log in olunca hata veriyor.

• Yeni 4.2.5 güncelleştirmesinden sonra forumdaki konularda verilen linklere tıklanmıyor.

• aschil kullanıcısına yanıt

selamlar,

Hangi bölümde olduğunu açıkça belirtirseniz daha hızlı yardımcı olabiliriz.

• kaand12@ kullanıcısına yanıt

selamlar,

bu sorunu çözdük sonraki sürümde kontrol edebilirsiniz.

• aschil kullanıcısına yanıt

selam,

Konunuz Xbox bölümünde listelenmekte kontrol edebiliriniz.

iyi forumlar Android Uygulamamızın Güncelleme Geçmişi [5.2.2 Google Play ve AppGallery'de] 

• Son 4.2.6 sürümünde en yeni mesaj üstte olarak ayarlamama rağmen sonradan kendi kendine değişiyor

• Evet.Benim de cok kullandığım bir özellik.Lutfen düzeltirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: El Profesor

Son 4.2.6 sürümünde en yeni mesaj üstte olarak ayarlamama rağmen sonradan kendi kendine değişiyor

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz, en kısa sürede bu sorunu çözmüş olacağız.

İyi forumlar Android Uygulamamızın Güncelleme Geçmişi [5.2.2 Google Play ve AppGallery'de] 

• pharm4vita kullanıcısına yanıt

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz, en kısa sürede bu sorunu çözdüğümüz bir sürüm yayınlayacağız.

İyi forumlar Android Uygulamamızın Güncelleme Geçmişi [5.2.2 Google Play ve AppGallery'de] 

• https://forum.donanimhaber.com/donanimhaber-uygulamasi-veri-tuketimi--154769354

Su konuya bakabilirsiniz lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar merhaba 4.2.7 surum numarali guncellemimizdeki degisiklikler su sekilde;

DH uygulamasının bu sürümünde konuları yepyeni haliyle sizlerin kullanımına sunuyoruz, bu kapsamda;

● Bellek tüketimi minimum seviyeye iniyor,

● Mesaj içlerindeki video ve resimler çok daha hızlı ve kaliteli yükleniyor,

● Sayfalar arası kaydırma performansı iyileşiyor,

● Yeni çevrimdışı mod ile internet bağlantınız yokken bile gezinmeye devam edebiliyorsunuz.

● Bunlara ek olarak diğer kullanıcıları takip etmek ve uygulama geneli tasarım ve performans iyileştirmeleri de sizleri bekliyor.

• Telefonum s22 ultra .Android 13 forumda gezemiyorum .

İkinci fotoğraf yüklenmiyor .hata veriyor.ayrı ayrı yüklemeyi de denedim.

Aşağıdaki gibi kalıyor forum sayfaların bellek temizledim. İşe yaramadı. Android Uygulamamızın Güncelleme Geçmişi [5.2.2 Google Play ve AppGallery'de]

• lansker kullanıcısına yanıt
    Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz, sorununuz şu anda hala devam ediyor mu?

• Merhabalar, teknolojinin öne çıkanları bölümüne ait mesajlar tikladigimda açılmıyor. Android kullaniyorum

• Kademeli dagitima verdigimiz 4.2.8 surum numarali guncellememizdeki degisim listesi su sekilde;

DH uygulamasının yepyeni sıcak fırsatlar sayfasıyla karşınıza çıktığı bu sürümde;

● Konu içerisinde paylaşılan bütün sıcak fırsat bağlantılarını tek bir noktadan görmeniz sağlandı,

● Forum anasayfasında alt forum bölümlerinin görünmemesi problemi giderildi,

● Yan menüde yapılan çeşitli güncellemeler ile hem tasarımsal gelişmeler hem de arama performansında iyileşmeler sağlandı,

● Başta konu detay sayfası olmak üzere uygulamanın tamamına yönelik hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmeleri yapıldı.

Herkese iyi forumlar Android Uygulamamızın Güncelleme Geçmişi [5.2.2 Google Play ve AppGallery'de] 

• 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.