Şimdi Ara

[ROM][AOSP] AICP LP 10 - 5.1.1 | 25/12/2015 | [MODS] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
97
Cevap
3
Favori
1.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NexusElite

Hiç hatırlamıyorum valla ne söylesem yalan olur ama bulduğum gibi haber veririm

Tamamdır hocam teşekkür ederim. Yazı tipi Flux temasından onu biliyorum da tema da çok hoşuma gitti.
  • quote:

Hatırladın mı hocam temanın ismini ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePscho

quote:

3 temadan birisi olması lazım :

Mianogen - Gemini veya Cosmos
  • quote:

quote:

quote:

Gemini veya Cosmos değil ama bir de Mianogen'e bakayım.Teşekkür ediyorum.

• quote:

quote:

quote:

O da değil maalesef ama boşver.

• Buldum Melior UI
  • NexusElite kullanıcısına yanıt
    Hocam , lg lp romundaydim.canima tak etti sizin dediklerinizi harfiyen uygulayarak aicp e gectim. Fruity kerbell i de yukledim. Siz de kebdi kernelliyle le mi kullaniyorsunuz yoksa fruity ile mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Frutiy kullanıyorum şuanda son sürümünü romu tekrardan yükledim bakalım performans ne göstericek.
    Hocam suan tek sorun titresimi tamamrn kapatamadim , herseyde titresimi en dusuk ayara getirdim ama bildirim geldoginde , navbar tuslarina bastogimda hafif titriyo, bu sorunu nasil halledebilirim?

• MM'ye geçsek mi ? Ne dersiniz arkadaşlar ?

• MM ye geçecek isek Aicp versyonuna geçmeliyiz kesinlikle. Çünkü ;
    Aicp ile hiçbir aosp romunda olmayan özelliştirmeleri yapabiliyoruz. Şuan o kadar memnunum ki telefonumdan anlatamam, telefonumun her köşesini istediğim gibi ayarladım, güzel bir de icon pack ve tema yükledim. Snapdragon kamerayı da kurdum tertemiz. .
    Normalde Aosp romlarını sevmem ama bu sefer herşey istediğim gibi oldu ve uzun bir süre stock roma geçmem.

MM ise halen sorunlu, 2g-3g geçişleri yapılamıyor. Ufak tefek birçok bug var. Browserdan çıkınca grafik hatası oluşuyor. Bu hataların düzeltilmesi gerekiyor. Birde bunun üzerine aicp in 6.0 versyonunun çıkması lazım ki sorunsuz kullanabilelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiraiMisa

MM ye geçecek isek Aicp versyonuna geçmeliyiz kesinlikle. Çünkü ;
    Aicp ile hiçbir aosp romunda olmayan özelliştirmeleri yapabiliyoruz. Şuan o kadar memnunum ki telefonumdan anlatamam, telefonumun her köşesini istediğim gibi ayarladım, güzel bir de icon pack ve tema yükledim. Snapdragon kamerayı da kurdum tertemiz. .
    Normalde Aosp romlarını sevmem ama bu sefer herşey istediğim gibi oldu ve uzun bir süre stock roma geçmem.

MM ise halen sorunlu, 2g-3g geçişleri yapılamıyor. Ufak tefek birçok bug var. Browserdan çıkınca grafik hatası oluşuyor. Bu hataların düzeltilmesi gerekiyor. Birde bunun üzerine aicp in 6.0 versyonunun çıkması lazım ki sorunsuz kullanabilelim.
    Hocam saati nasıl ekranın sol üst köşesine aldınız ?
    Bende ayarladım ama bendekinde ortada duruyo, sol üst köşeye alamadım.

• Ben de AICP'tan bahsettim. Gerçekten harika bu rom. Daha önce bir sürü aosp rom denedim ama hiçbirini 3 günden uzun süre ve içim çekerek kullanmadım. Cloudy'den sonra beni kendine bağlayan tek rom oldu.Her türlü özelleştirmeyi yaptım. Üstüne bir de Gem Flat temasını kurdum. Kernel olarak kendi kernelını kullanıyorum. Güzel çalıştığını düşünüyorum. Kamera konusunda cidden berbat ama bu aosp romlar. Snapdragon kamera için link atabilir misiniz hocam ? Ben buldum da lollipopa uyumlu olup olmadığı konusunda tedirginim.

• Hocam benim kullandigim bu linkteki :
    http://forum.xda-developers.com/lg-g2/themes-apps/snapdragon-camera-t3213605

Ben fruity kernel ile kullaniyorum hocam. Eger kendi kernel i ile daha fazla ekran suresi veriyosa ona gecerim,

• Ben de Fruity'i denemek istiyorum hocam açıkçası. Ben bunda %40 parlaklıkta 4.5 saat falan alıyorum. Cloudy'e göre düşük.

• Hocam bende %30 parlaklikta bazen 3g ama genelde wifi da 5 saat 30 dk ekran suresi aldim sarjim % 8 23 saat de bekleme suresi var

• İnanır mısınız bilmem ama %75 parlaklık full 3g ve wifi ile 6 saat ekran süresi alıyorum.

Saati sol tarafa özelleştirme sekmesinden yaptım.

Şuanda tek sorunum G2 Doze durdu hatası vermesi çözemedim bir türlü sinir bozucu bir durum

Valla hocam mukemmel tek kelime ile, %75 parlaklik ve 6 saat uzeri ekran suresi muhtesem.
    Size sormak istedigim , kernel cpu v.s ile ilgili yaptiginiz ayarlari daha ayrintili bir sekilde verebilir misiniz , kullandiginiz kernel fruity nin hangi versyonu ogrenebilir miyim ?
    Ayrica brn halen sizin verdiginiz linkdeki versyonu kullaniyorum sizce aicp i guncrllemeliyim , surekli uyari veriyoda guncellrme var diye .

Vereceginiz cevaplar benim icin cok onemli simdiden cok tesekkur ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrNobody

Valla hocam mukemmel tek kelime ile, %75 parlaklik ve 6 saat uzeri ekran suresi muhtesem.
    Size sormak istedigim , kernel cpu v.s ile ilgili yaptiginiz ayarlari daha ayrintili bir sekilde verebilir misiniz , kullandiginiz kernel fruity nin hangi versyonu ogrenebilir miyim ?
    Ayrica brn halen sizin verdiginiz linkdeki versyonu kullaniyorum sizce aicp i guncrllemeliyim , surekli uyari veriyoda guncellrme var diye .

Vereceginiz cevaplar benim icin cok onemli simdiden cok tesekkur ederim.

Güncellemesi Marshmallow onun. Lollipop değil.

Nexus hocam ayar verebilir misin bize bu kernel için ? Kernelı yeni yükledim.

• Kernel şuanda Fruity 'nin son sürümü ve konuda anlattığımın dışında sadece işlemci voltajını -5 düşürdüm bu kadar yoksa geri kalanı aynı. Önemli olan telefonu nasıl şarj ettiğiniz.

Güncelleme yapmak size kalmış bence biraz daha vakit var MM ye

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.