Bildirim
#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (650. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Bunda bir şey yok. 11.2.x de yeni bir exploit çıkarsa Electranın çoğu bölümü 11.2.x'de de çalışacaktır diyor arkadaş. -
-
-
-
Burdan da yazmak istedim;
Cydia da tweak yüklediğin zaman hangi dosyaya ne attığını takip edemiyosun çünkü otomatik yapılıyor işlem, electranın güzelliği manuel olarak nereye attığını takip edersen ve saurik reis substrate güncellerse, bütün tweakleri yüklediğimiz yerden silip respring yaparsak hiç sorun olmadan substrate güncellendiğinde cydia kullanılabilir hale gelir kendi telefonumuzda. Ben yüklediğim dosyaları hep arşivliyorum bu yüzden nereye ne attım vs. -
-
-
-
whatsapp ++ kullanılabiliyor mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: derser1
whatsapp ++ kullanılabiliyor mu?
Denemedim henüz...
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bu arada uyumluluk listesinde uyumsuz olarak gösterilen bir çok tweak çalışıyor. Bilginize.
Arkadaşlar ios 11.2.1 içinde jb çıktığını görüyorum videolardan youtubede deneyen var mı çalışıyor mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nerede var hocam 11.2.1 ile ilgili bilgiler?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Re4lite5
Arkadaşlar ios 11.2.1 içinde jb çıktığını görüyorum videolardan youtubede deneyen var mı çalışıyor mu
Yapıldı fakat araç falan yayınlanmadı. Henüz ortada birşey yok hocam.
quote:
Orijinalden alıntı: AlicanNalbat
quote:
Orijinalden alıntı: Re4lite5
Yapıldı fakat araç falan yayınlanmadı. Henüz ortada birşey yok hocam.
Iphone 7 10.3.3 için yapılabilecek bir şey var mı?
https://yalujailbreak.net/electra-tweak-compatibility/ -
G0blin rc1 sürümüne yükselttikten sonra konum çalışıyordu fakat birden bire çalışmamaya başladı :/
Edit : Tekrardan jailbreak işlemini yaptım konum düzeldi arkadaşlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xaqok -- 17 Ocak 2018; 20:48:27 > -
Az önce reddit de "Apple dan ne kadar para aldın saurik?" şeklinde başlık açıldı apar topar kaldırıldı İnsanlar yavaş yavaş sesini çıkarmaya başladı gibi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X