Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (651. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.766
Cevap
170
Favori
1.333.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 649650651652653
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10.3.3 iphone 7 ile stabil çalışan jailbreak var mı en son yüklediğim meridian cydia yı açarken hata veriyordu
  • iOS 11.2.5 Beta 6 Çıktı...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 9.3.1 jb biraz yavaşladı ne tavsiye edersiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 7 10.2 jailbreak öneri verebilecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni nesil araçlarda carplay var biliyorsunuz, NGXPlay tweaki ile kullanabilirsiniz aracınızda 11.1.2 sürümü ile uyumlu
  • Reddit'te ELECTRA JB ile uyumlu çalışan tweak'leri deniyorlar. Linki takip edebilirsiniz...

https://www.reddit.com/r/jailbreak/comments/7q9hu8/discussion_electra_compatibility_sheet/
  • quote:

Orijinalden alıntı: cantekim

Yeni nesil araçlarda carplay var biliyorsunuz, NGXPlay tweaki ile kullanabilirsiniz aracınızda 11.1.2 sürümü ile uyumlu

Ngxplay uyumsuz diyor listede hocam. Araçta tv izlemek için kullanıyordum. Tek istediğim tweaktı.

Bi de youtube reklamlarını kökten engelleyebilen bir zımbırtı iyi olurdu

• quote:

Yeni nesil araçlarda carplay var biliyorsunuz, NGXPlay tweaki ile kullanabilirsiniz aracınızda 11.1.2 sürümü ile uyumlu

10.3.3'de çalışıyor mu ? Sadece bunun için jb yapabilirim...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüklediğim "media downloader" tweakinin uygulama simgesi ana ekrana gelmedi neden olabilir. Ayni tarz 2-3 tweak daha denedim uygulama simgesi ana ekrana gelmesi gereken onlar da gelmiyor. iOS 10.2

• quote:

Orijinalden alıntı: triptister

quote:

10.3.3'de çalışıyor mu ? Sadece bunun için jb yapabilirim...

sanırım jb 9 da kullanmıştım bir dönem tam hatırlamıyorum,
    ama şu an ios 10 da çalıştığını söyleyebilirim 11 içinde download linki eklenecek 1-2 güne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cantekim -- 18 Ocak 2018; 7:49:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pumperking

quote:

Ngxplay uyumsuz diyor listede hocam. Araçta tv izlemek için kullanıyordum. Tek istediğim tweaktı.

Bi de youtube reklamlarını kökten engelleyebilen bir zımbırtı iyi olurdu

şu an uyumsuz listesinde fakat 1-2 güne uyumlu listesine alınır, şu yüzden söylüyorum bunu download linkleri inaktif olanlar yüklense de çalışmıyor, bu tweakin download linki açık şu an.
    Youtube reklamları konusunda youtube++ veya cercube 10 numara

Ayrıca Spotilife (spotify sınırsız müzik dinleme reklamları kaldırma vs) ve SCOthman for Snapchat (snap++) da kullanılabilir durumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cantekim -- 18 Ocak 2018; 9:41:28 >

• pumperking P kullanıcısına yanıt
    Minimal hosts blocker yükleyn, youtube değil telefonun hiçbi yerinde reklam kalmaz.

• ios 10.3.1 için jb yaparsam direk cydia'dan tweak indirip kullanabiliyormuyuz? Konuyu çok takip edemedim beynim yandı :)

• Elektra Beta 6.2
    Link;
    t.co
    https://github.com/coolstar/electra-ipas/raw/master/Electra%20b6-2.ipa
    https://t.co/cTJVyibZVE

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 10.3.3 meridian ile jailbreak yaptım tabiki cydia çalışmıyor.aca deb uzantısı tweak dosyasını impactor ile kurabilirmiyim?

• blackeyes B kullanıcısına yanıt
    impactor 7 gün süre verir size daha sonra kullanılmaz hale gelir uygulamalar.

Telefonun sistem dosyalarına ulaşabiliyor musunuz ? Şayet ulaşabilir durumdaysanız tweakleri elle yüklemek mümkün
  • Meridian jailbreak ile iphone 7 ye kurdum.bu durumda elle tweak nasıl kurabilirim

• blackeyes B kullanıcısına yanıt
    winscp programı ile cihaza bağlanıp sistem dosyalarına erişebilirliğiniz önemli, bunu yapabiliyorsanız yardımcı olabilirim tweak kurma konusunda
  • quote:

winscp programı ile cihaza bağlanıp sistem dosyalarına erişebilirliğiniz önemli, bunu yapabiliyorsanız yardımcı olabilirim tweak kurma konusunda

Akşam deneyip haber vericem

• quote:

Orijinalden alıntı: CanerArslann

Yüklediğim "media downloader" tweakinin uygulama simgesi ana ekrana gelmedi neden olabilir. Ayni tarz 2-3 tweak daha denedim uygulama simgesi ana ekrana gelmesi gereken onlar da gelmiyor. iOS 10.2

kendimi alıntılayım belki başkasının işine de yarar. Telefonu safe mode a alıp tweakları yeniden kuruyoruz sorun çözülüyor.
  • 
Sayfa: önceki 649650651652653
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.