Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (489. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.766
Cevap
170
Favori
1.330.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 487488489490491
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • maalesef eski sürüme dair bir kaydım bulunmuyor , bu kayıtlardan internet üzerinden hazır olarak bulup kendi cihazımıza tanımlatabilir miyiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratAtess

quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

quote:

Orijinalden alıntı: y_beyazit

Jb yapmadan shsh kaydı alarak jb sırasında olabilecek bi hatadan dolayı güncelleme yapıp 10.2'ye dönüş mumkun mu. Bir de 5s için shsh kaydını alma ile ilgili güvenilir bir link ya da kaynak var mi. Teşekkür ederim şimdiden

JB yapmadan nonce'ların eşleşmesi çok düşük bir ihtimal olduğundan imkansıza yakın diyebiliriz.

sürüm imzası açık olması yeterli shsh2 kaydı almak için.

O zaman su an 10.2'ye jb yapmadan shsh kaydı alamayacağız doğru mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar merhaba, root şifresi değiştirilmiş bir iphone u dfu mod a alıp update edersem sorun yaşar mıyım?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Jb yapmadan shsh kaydı alarak jb sırasında olabilecek bi hatadan dolayı güncelleme yapıp 10.2'ye dönüş mumkun mu. Bir de 5s için shsh kaydını alma ile ilgili güvenilir bir link ya da kaynak var mi. Teşekkür ederim şimdiden

JB yapmadan nonce'ların eşleşmesi çok düşük bir ihtimal olduğundan imkansıza yakın diyebiliriz.

Hiç bir şekilde JB olsa da olmasa da SHSH2 kaydı alamazsınız.

SHSH2 kaydı almak istediğiniz versiyonun o an imzalanabiliyor olması lazım, bu da şuan iTunes'tan Restore yapabilceğiniz sürümlerdir. Güncel durum için sadece 10.2.1 ile alıanabilir.

JB olup olmaması sadece, SHSH2 kaydınız varsa sürüm düşürmenizi sağlayacaktır.

• y_beyazit kullanıcısına yanıt
    jb olsada alamazsın

tek şart imazların açık olması

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hiç bir şekilde JB olsa da olmasa da SHSH2 kaydı alamazsınız.

SHSH2 kaydı almak istediğiniz versiyonun o an imzalanabiliyor olması lazım, bu da şuan iTunes'tan Restore yapabilceğiniz sürümlerdir. Güncel durum için sadece 10.2.1 ile alıanabilir.

JB olup olmaması sadece, SHSH2 kaydınız varsa sürüm düşürmenizi sağlayacaktır.

gereken açıklama açık bi şekilde yapılmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Reflection

Arkadaşlar merhaba, root şifresi değiştirilmiş bir iphone u dfu mod a alıp update edersem sorun yaşar mıyım?

shsh2 kaydın varsa ancak tihmstar yayınlamış olduğu yöntemle 10.2ye restore edebilirsin.

aksi takdirde itunes doğrudan 10.2.1e update edecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi specialtr -- 4 Şubat 2017; 6:21:51 >
  • imzası açık olan her sürümü alınabiliyor mu peki, yoksa bir cihaz için bir kayıt mı?

Mesela 10.2 için aldım, cihaza 10.3 yükledim, onda da aldım, ileride 10.2 ye geri dönebiliyormuyuz?

• arkadaşlar kaç defa uğraştım ama yapamadım hep specific şifre hatası veriyor. telefonum iphone 6s 128 gb sürüm ios 10.1.1 bana yardımcı olabiecek olan var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper492 -- 4 Şubat 2017; 11:31:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper492

arkadaşlar kaç defa uğraştım ama yapamadım hep specific şifre hatası veriyor. telefonum iphone 6s 128 gb sürüm ios 10.1.1 bana yardımcı olabiecek olan var mı

apple'ın iki adımlı doğrulaması açık ise kapatman gerekiyor. (Sms ile kodun gelme olayı)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: turcoblanco

Beyler bu sertifika yenilemek için tam olarak nasıl bir işlem yapılıyor bir arkadaş güzelce bir anlatsa.

ilk olarak telefondan

1. ayarlar/genel/aygıt yönetimine girip sertifikayı siliyoruz.

2. cihazı kapatıp yeniden açıyoruz.

3. yalunun vermiş olduğu güncel ipa'yı cydia impactor ile tekrar tele atıyoruz.

bundan sonraki adımlar ilk jb yaptığımız gibi

(sertifikaya teldennizin verip yalu102 toolsu açıp "go"diyoruz)

not. cydia tweakler aynı şekilde kalıyor herhangi bişey değişmiyor

Ya sertifikayi yenilemezsem ne olur ? Tweakler calismazmi mesela tweak ile tema yukledim tema kayipmi olur cihaz eski halinimi alir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adorer -- 4 Şubat 2017; 11:57:15 >

• Beyler şidi cihazım 10.2 Jb'li 5s. Bu cihazı yine aynı 10.2 sürümünde kalarak en temiz şekilde sıfırlamanın yolu nedir? i tunes ile restore olmuyor sanırım çünkü 10.2.1'e geçiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

imzası açık olan her sürümü alınabiliyor mu peki, yoksa bir cihaz için bir kayıt mı?

Mesela 10.2 için aldım, cihaza 10.3 yükledim, onda da aldım, ileride 10.2 ye geri dönebiliyormuyuz?

itunes üzerinden restore(restore edebiliyosan imzası açık demektir) edibilen her sürüme alınır.

eğer 10.2ye aldın 10.3e geçtin 10.2ye tekrar geçebilmen için 10.3te iken cihazın jb'li olması gerekiyor.

(tihmstar ilerde jb gerekmiyecek shsh2 kayıtları yeterli olacak diye açıklama yapmıştı)

tabi öyle olurmu bilemeyiz şuan için durum bu.

• quote:

Beyler şidi cihazım 10.2 Jb'li 5s. Bu cihazı yine aynı 10.2 sürümünde kalarak en temiz şekilde sıfırlamanın yolu nedir? i tunes ile restore olmuyor sanırım çünkü 10.2.1'e geçiyor.

Cydia Eraser tweaki ile

şuan için henüz güncellenmedi

çalıştırıp başarılı olanlar olmuş sürüm kaybedenlerde.

(Cydia Eraser cihazınızı sıfırlayarak jailbreaki tamamen ortadan kaldırır sürüm kaybetmeden.

sonra tekrar jb yapabilirisiniz)

update beklemek gerekiyor eraser için.

• quote:

quote:

Beyler şidi cihazım 10.2 Jb'li 5s. Bu cihazı yine aynı 10.2 sürümünde kalarak en temiz şekilde sıfırlamanın yolu nedir? i tunes ile restore olmuyor sanırım çünkü 10.2.1'e geçiyor.

Cydia Eraser tweaki ile

(Cydia Eraser cihazınızı sıfırlayarak jailbreaki tamamen ortadan kaldırır sürüm kaybetmeden.

Hocam benim amacım jailbreak i kaldırmak değil komple telefonu sıfırlayıp varsa problemleri ortadan kaldırmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

quote:

quote:

Beyler bu sertifika yenilemek için tam olarak nasıl bir işlem yapılıyor bir arkadaş güzelce bir anlatsa.

ilk olarak telefondan

1. ayarlar/genel/aygıt yönetimine girip sertifikayı siliyoruz.

2. cihazı kapatıp yeniden açıyoruz.

3. yalunun vermiş olduğu güncel ipa'yı cydia impactor ile tekrar tele atıyoruz.

bundan sonraki adımlar ilk jb yaptığımız gibi

(sertifikaya teldennizin verip yalu102 toolsu açıp "go"diyoruz)

not. cydia tweakler aynı şekilde kalıyor herhangi bişey değişmiyor

Ya sertifikayi yenilemezsem ne olur ? Tweakler calismazmi mesela tweak ile tema yukledim tema kayipmi olur cihaz eski halinimi alir

Telefonu kapatıp açmazsanız sorun olmayabilir. ancak yalu102 toolsu çalıştıramazsınız. bu kesin.

• quote:

quote:

quote:

Cydia Eraser tweaki ile

Hocam benim amacım jailbreak i kaldırmak değil komple telefonu sıfırlayıp varsa problemleri ortadan kaldırmak.

manuel olarak sıfırlarsanız elmada kalma olasılığınız yüksek.

cydia eraser ile sıfırlayıp tekrar jb atmak tabiki en mantıklısı

uzaktan iphone'mu ile sıfırlayanlar oldu dilerseniz bunu deneyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

imzası açık olan her sürümü alınabiliyor mu peki, yoksa bir cihaz için bir kayıt mı?

10.2 için imzanız olduğunu varsayalım.
    Şuan 10.2.1 imzaları açık, şuan 10.2.1 için de imza alabilirsiniz.
    10.3 çıktığı zaman, 10.3 yüklemenize gerek kalmadan 10.3 için imza alabilirsiniz.

Daha sonra 10.3'den downgrade etmek isterseniz, iki şey önemli olacak:
    1- Downgrade etmek istediğiniz sürüm için SHSH2 kaydınızın bulunması. (Örnek durumunda 10.2 de 10.2.1 dosyalarıda sizde mevcut)
    2- Downgrade etmek istediğiniz sürümün BB ve SEP dosyalarının uyumlu olması. (Örneğin 10.2.1'n Baseband ve SEP dosyaları 10.2 ile uyumlu o yüzden dönüş yapılabiliyor, fakat 10.2 ile 10.1.1 SEP uyumlu olmadığından 10.2'den 10.1.1 geçişinde Touch ID çalışmıyordu)

Herkese önerim, her türlü olasılığa rağmen tüm versiyonlar için SHSH2 kaydınızı alın.
    Eğer 10.2'ye JB yaptıysanız da, SHSH2 generator key'inizi telefona tanımlayın.

• Onu nasıl yapacağım kardeş

• beyler ben mi göremedim yazmıyor mu bilmiyorum ama bi sorum olacak. en son çıkan 10.2 beta 7 tethered mi yoksa untethered mi? bu betalar ne zaman biter. beklemeli miyim yoksa yapayım mı. şuan cihazım 4s 7.1.2 jb, 5s aldım 10.2 :)
  • 
Sayfa: önceki 487488489490491
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.