Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (344. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.766
Cevap
170
Favori
1.331.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 342343344345346
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: adnanoktarrr

quote:

Orijinalden alıntı: AlicanNalbat

quote:

failed verio hocam :(((( olmuyor sendede olmuyodur muhtemelen

bende şuan 9.1 var yükledim. sms bildirimlerini kapatıp bitesms i aktif edince oluyor.

bende 9.2 var demekki uyumlu değil ... hangi numarayla sms gönderion ? kendin seçebilionmu.. yada mesela numara yerine isim yazsan karsı tarafa mesaj o isimle böle bişi mümkünmü :D

Yok öyle olmuyor bite sms coin aliosun bedava mesaj atıosun adın yazıo kullanıcı adını belirliosun

• Herkese iyi günler. Ios 9.3.4 kullanıyorum ve bir güvenlik açığı buldum. Sizce nasıl bir yol izlemem gerekir ne yapmalıyım. Şans eseri farkettim ve nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum.
    Bu konu güncel diye buraya yazdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuskahvecioglu

Herkese iyi günler. Ios 9.3.4 kullanıyorum ve bir güvenlik açığı buldum. Sizce nasıl bir yol izlemem gerekir ne yapmalıyım. Şans eseri farkettim ve nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum.
    arkadaşlar bu ios 10 daki kilit sesini ve control center renklendirmesi ve ios 10 fontunu yapabileceğim tweakler nelerdir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuskahvecioglu

Herkese iyi günler. Ios 9.3.4 kullanıyorum ve bir güvenlik açığı buldum. Sizce nasıl bir yol izlemem gerekir ne yapmalıyım. Şans eseri farkettim ve nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum.

Apple yetkililerine mail at ve ücret karşılıgı bu açığı verecegını soyle onlar dönerler ama ingilizceyle ve turkceyle at. Ya sana iphone hediye ederler veya bi kaç bin dolar verirler kımseyle paylaşma

• apple bug report sitesine üye olup attım hocam ordan bir sıkıntı olmaz değil mi?
    idmsa.apple.com
    Your application is not configured correctly or you may be using an outdated link. Please contact your application administrator.
    https://idmsa.apple.com/IDMSWebAuth/login.html?appIdKey=77e2a60d4bdfa6b7311c854a56505800be3c24e3a27a670098ff61b69fc5214b&sslEnabled=true&rv=3

• 9.3.3 pangu ile jb yapmıştım ancak telefonu resetledikten sonra pangu açılmıyor. Yeniden mi jb yapcaz

• DarkGathering kullanıcısına yanıt
    Cc renklendirme için Cream
    Font için BytaFont

• ersinbzyl E kullanıcısına yanıt
    Bu gece yatarken deneyip yarın haber vereceğim hocam. Çok teşekkü ederim.

• Benim jb patladı beyler. Cihaz bi an dondu hard reset ild resetledim. Cihaz açıldıktan sonra pangu zımbırtısıyla herzamanki gibi tekrar jblemeye çalıştım fakat respring yapması gerekirken sadece reboot yapıyor. İşin yoksa uğraş dur şimdi

Edit böyle çince bi hata veriyor sanırım ne dediğini anlamıyorum

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MysticDesign -- 24 Ağustos 2016; 1:14:54 >
  • _RapiD_ kullanıcısına yanıt
    Benim telefon da şarjdayken kendi kendine açılıp kapanıyor. Bu 3-4. oluyor. Tekrardan pcden pangu yükleyeceğim. Başka çözümü yok mudur?

• MysticDesign kullanıcısına yanıt
    Hocam ben PP kullanırken şarjdayken yapınca sorun gideriliyordu. Ama Pangu kurmanız daha iyi sanki.

• bulo206 kullanıcısına yanıt
    3-5 kez ard arda yap düzelir

• quote:

Orijinalden alıntı: kokerax

Hocam ben PP kullanırken şarjdayken yapınca sorun gideriliyordu. Ama Pangu kurmanız daha iyi sanki.

Bu şekilde yapınca respring yaparak tekrar jblendi sağolasın ama daha öncesinde böyle bi sorun yaşamamıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: MysticDesign

Benim jb patladı beyler. Cihaz bi an dondu hard reset ild resetledim. Cihaz açıldıktan sonra pangu zımbırtısıyla herzamanki gibi tekrar jblemeye çalıştım fakat respring yapması gerekirken sadece reboot yapıyor. İşin yoksa uğraş dur şimdi

Hocam bu hata değil ordaki yuvarlağa bastıktan sonra bu yazı çıkıyor bu yazı çıktığında ekranı kilitlemeniz lazım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Beyler yakin bir arkadasim cihazina jb yapmak istiyor suan saglam link varsa atabilir misiniz lutfen

Tesekkurlerrrr

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bedava sms tweaki varmı arkadslar

BiteSMS var.

Beleş mezar bulma tweak'i de varmış ona da bi bakıver. :)

hocam bitesms uyumlu değil galiba yukleyince failed veriyor dogrumu acaba? güncel reposu varmı

Valla ben bi yükledm ama 8.4 te iken yüklemiştim iphone 6 da işe yarıyordu

hangi repodan yukledınız

Xorald'dan

Dediğiniz yerden indirdim telefon elma'da kaldı 😔 çift tuşa basarak reset yaptım açıldı ama bu seferde pangu'yu tıklayıp 7 saniye sonra restart ettiğinde yine elma'da kalıyor! Özetle jb aktif edemiyorum!!

• quote:

Orijinalden alıntı: erayyo

quote:

Orijinalden alıntı: MysticDesign

Benim jb patladı beyler. Cihaz bi an dondu hard reset ild resetledim. Cihaz açıldıktan sonra pangu zımbırtısıyla herzamanki gibi tekrar jblemeye çalıştım fakat respring yapması gerekirken sadece reboot yapıyor. İşin yoksa uğraş dur şimdi

Hocam bu hata değil ordaki yuvarlağa bastıktan sonra bu yazı çıkıyor bu yazı çıktığında ekranı kilitlemeniz lazım

Alıntıları Göster
    Öncelikle herkese merhaba. 5S cihazıma jailbreak yaptım herşey güzel sorunsuzdu. Şimdi sorunum ayarlarda tweakler gözükmüyor. Mesela Cydia,Springtomize simgeleri olduğu için onlara bakıyorum çalışıyorlar.Panguya girdiğimde jailbreak başarılı diyor.Ama hiç bir tweak çalışmıyor. Bunu nasıl düzeltebiliriz ?

• Dostlar bir tweak dilini nasıl türkçe yapabiliriz. Kilit ekranında bir tweak kullanıyorum ama full ingilizce.

• Arkadaslar JAILBREAK yapabilecegim aktif link var mi

• Arkadaslar link buldum ama suanda yuklenemiyor diyor cozumu var mi?

• 
Sayfa: önceki 342343344345346
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.