Şimdi Ara

2016 PHİLİPS LCD & OLED ANDROİD TV (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.685
Cevap
24
Favori
118.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öncelikle yazdıklarımı direkt sizi hedef alarak yazmadım , neden üstünüze alındınız bilmiyorum ama sonuç olarak üstünüze alınmışsanız da bence bir mahsuru yok . Albani nin avukatı değilim ama bence karmaşık da yazsa , aynı şeyleri tekrarlasa bile , yazdığı teknik terimleri tam anlamıyla anlamasam bile yazmaya kesinlikle devam etmeli . Çünkü ondan başka çok az kişi var ki birşeyler öğrenip ona göre doğru karar verelim . Bir elin parmağını geçmeyecek bu arkadaşlar eğer yazmayı bırakırsa , biz burada fake elemanların ,art niyetli firma satış elemanlarının ve bir şekilde tv almış ve aldığı tv'yi amansızca savunan tüketicilerin oyuncağı oluruz .

Gelelim tavsiye kısmına adam her markanın artık sorunlu olduğunu ve bu işin biraz da şansa kaldığını anlatıyor bize , bu doğrultuda son bir ayda değilde bir kaç aydaki tavsiyelerine bakarsak size bir kaç örnek vereyim . 49 '' için vestel 49 UA 9300 önerdi . F/P olarak uygun ve düşük spekli olsa bile VA panel. Kendisinden 750-1000 lira pahalı satılan Ips panelli titreyen LG lere 10 basar . Onun dışında 55 '' curved CA 9550 vestel öneriyor . Buda fiyatına göre oldukça iyi , hatta daha iyisi yok o fiyata . 60'' yine Lg'nin VA panelli 5803 önerdi . Buda kısa sürede tükendi . Şimdi ise üst seviyede ve en iyi tekniğe sahip olabilecek Philips 7601 serisini inceleyip , tavsiye verebilir . Tüm bu tavsiyeleri verirken sorun çıkma şansı vardır deyip , normalde bu paraları etmeyeceğini , az çok maliyetlerini bildiğini söylüyor . Mevcut piyasa koşullarında ise tavsiyeleri nispeten ucuz oluyor . LCD için 5000 üstü verilmez diyor .5000 üstü Oled almak daha mantıklı vs... 2016 modeller gelmeye başladı bunları da gördükçe tavsiye verecektir . Tavsiye veriyor yani . Direkt te tavsiye verir aslında ama buna değecek mal yok diyor adam . Övdüğü eski panellerin yine üretilebileceğini ve şimdilerde satılan üst düzey diye bize yutturulan LCD lerin fiyatına rahatlıkla satılır diyor . Armut piş ağzıma düş ister herkes ama adam haklı bana göre .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: fottili

Öncelikle yazdıklarımı direkt sizi hedef alarak yazmadım , neden üstünüze alındınız bilmiyorum ama sonuç olarak üstünüze alınmışsanız da bence bir mahsuru yok . Albani nin avukatı değilim ama bence karmaşık da yazsa , aynı şeyleri tekrarlasa bile , yazdığı teknik terimleri tam anlamıyla anlamasam bile yazmaya kesinlikle devam etmeli . Çünkü ondan başka çok az kişi var ki birşeyler öğrenip ona göre doğru karar verelim . Bir elin parmağını geçmeyecek bu arkadaşlar eğer yazmayı bırakırsa , biz burada fake elemanların ,art niyetli firma satış elemanlarının ve bir şekilde tv almış ve aldığı tv'yi amansızca savunan tüketicilerin oyuncağı oluruz .

Gelelim tavsiye kısmına adam her markanın artık sorunlu olduğunu ve bu işin biraz da şansa kaldığını anlatıyor bize , bu doğrultuda son bir ayda değilde bir kaç aydaki tavsiyelerine bakarsak size bir kaç örnek vereyim . 49 '' için vestel 49 UA 9300 önerdi . F/P olarak uygun ve düşük spekli olsa bile VA panel. Kendisinden 750-1000 lira pahalı satılan Ips panelli titreyen LG lere 10 basar . Onun dışında 55 '' curved CA 9550 vestel öneriyor . Buda fiyatına göre oldukça iyi , hatta daha iyisi yok o fiyata . 60'' yine Lg'nin VA panelli 5803 önerdi . Buda kısa sürede tükendi . Şimdi ise üst seviyede ve en iyi tekniğe sahip olabilecek Philips 7601 serisini inceleyip , tavsiye verebilir . Tüm bu tavsiyeleri verirken sorun çıkma şansı vardır deyip , normalde bu paraları etmeyeceğini , az çok maliyetlerini bildiğini söylüyor . Mevcut piyasa koşullarında ise tavsiyeleri nispeten ucuz oluyor . LCD için 5000 üstü verilmez diyor .5000 üstü Oled almak daha mantıklı vs... 2016 modeller gelmeye başladı bunları da gördükçe tavsiye verecektir . Tavsiye veriyor yani . Direkt te tavsiye verir aslında ama buna değecek mal yok diyor adam . Övdüğü eski panellerin yine üretilebileceğini ve şimdilerde satılan üst düzey diye bize yutturulan LCD lerin fiyatına rahatlıkla satılır diyor . Armut piş ağzıma düş ister herkes ama adam haklı bana göre .

Teşekkürler. .bahsettiklerinizden bir modeli gördüm. Tekrar Teşekkürler. .
    pus6501 alındı.. .

• arkadaşlar 49pus7101 satışta alıpta kullanan varmı acaba nasıl bir tv

• quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

Orijinalden alıntı: culpanext

Bunu hangi kafayla düşündünüz anlamadım, yıllardır okur yazışırım, egolu bir tavrına rastlamadım, sizin gerçek smacınız ne? Forumun seviyesini düşürmek mi? Son tüketiciyi yani bizleri enayi gören, kaliteyi sürekli düşüren firmaları desteklemek mi? Umarım ikisi de değildir,

bizi bilen bilir bil0eyende kendi gibi bilir değerli kardeşim okey..

Ben sizi bilmiyorum, siz kimsiniz veya sizin amacınız ne? Hakaret boyutunda eleştirdiğiniz, küçük gördüğünüz kişi, benim gibi panelin kalitesine ve gerçek değerine önem veren son kullanıcılara bilgi ve tecrübelerini aktarıyor,

• quote:

quote:

quote:

Bunu hangi kafayla düşündünüz anlamadım, yıllardır okur yazışırım, egolu bir tavrına rastlamadım, sizin gerçek smacınız ne? Forumun seviyesini düşürmek mi? Son tüketiciyi yani bizleri enayi gören, kaliteyi sürekli düşüren firmaları desteklemek mi? Umarım ikisi de değildir,

Ben sizi bilmiyorum, siz kimsiniz veya sizin amacınız ne? Hakaret boyutunda eleştirdiğiniz, küçük gördüğünüz kişi, benim gibi panelin kalitesine ve gerçek değerine önem veren son kullanıcılara bilgi ve tecrübelerini aktarıyor,

Alıntıları Göster
    Lütfen artık yeter.Başlığı gereksiz mesajlarla şişirmeyelim.
    Herkese saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

quote:

Hocam bunların istediği armut piş ağzıma düş. Doğrudan model numarası istiyorlar.

Ver bunlara model numarasını, ne halleri varsa görüsünler.

evet versin, ne var bunda ?..
    bunca bilgi birikimi olan kişinin "şu modeller alınır, şunlar alınmaz" demesi çok mu zor ?..

Evet zor. İşin mutfağında olan insan için en zor şey budur.

tam tersi, en kolay söyleyebilecek kişinin albani olması lazım ...
    bilgi birikimi başka ne işe yarar sadece kendine veya eşe-dosta tv alırken mi işe yarayacak ? ...
    bilen yazmayacaksa kim yazacak, başkalarına hayrı olmayacaksa bu kadar bilgi zarardır israftır ...

biz de konu açıyoruz, ürünlerle ilgili gözlemlerimizi yazıyoruz, tavsiye veriyoruz ... şunlar alınabilir ancak şunlardan uzak durun diyoruz (misal; tost makineleri) ...
    herkes tek tek ürünlerle ilgilenme imkanına sahip değil, bizler fedakarlık yapıp araştırıyoruz soranlara cevaplar yazıyoruz ...

albani'den de beklenen bu, koca deryasından bir kova su serpse millet ferahlayacak ama nafile ...
    kendi üslubunca bir şeyler yazıyor sağolsun, ancak defalarca aynı mesajlar dile getirdi ki bu yazdıklarından yararlanmak için ilber ortaylı olmak gerek ...

ona hak verdiğiniz kadar eleştirileri de anlamaya çalışın, biz albaniyi anlayamıyoruz hadi konuya cahilliğimizden diyelim, peki albani üstad bunca insanı neden anlamak istemiyor, bu da mı çok zor ?..

Siz anlamıyorsunuz sorun bu.

Anlamadığınız şey teknik terimler veya açıklama değil. Bunun bir ego gösterisi olduğunu sanmanız.

Tost makinesi basit bir cihaz, Panel öyle mi? Önüne gelmeden nasıl yorum yapacaksın? Üreticiler tüm teknik verileri açıklamıyor ki.

En iyi panel diye birşey yoktur. Herkesin algısına göre görecelidir.

Adam şuna iyi diyecek, sonra beğenmeyenler saldıracak. Ben adım gibi biliyorum bu forumdakileri.

• quote:

Orijinalden alıntı: mightythor

Lütfen artık yeter.Başlığı gereksiz mesajlarla şişirmeyelim.
    Herkese saygılar.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar merhaba,

bugün İzmir optimum teknosa'da 55pus7101 modelini sordum. KDV indirimi ve yanında ARZUM AR4011 HERA süpürge ile 3919 TL ve peşin fiyatına 9 taksit olduğunu söyledi ilgilenen arkadaş.

Tv yoktu direkt depodan gönderileceğini söyledi.

Ne diyorsunuz 20 mayısa kadar (düğün tarihinden dolayı) beklemeyi düşünüyordum ama 4600'lü fiyatlardan sonra mantıklı geldi açıkçası.

Kaçmadan almalı mıyım?

• quote:

quote:

quote:

Sal bizi dostum sen gözünü değil yorumlarını okuyarak karar ver okey

• aekaya kullanıcısına yanıt
    Valla iyiymiş? Yanlış modelin fiyatını vermiş olmasın eleman? Bi daha sorun bence. ölü pikseli falan olmasın?
    Hocam 49pus7101 modelinin fiyati o size yanlis soylenmis sonra depodan size 49" tv gelmesin dikkat edin

• Hocam teknosada 7101 in 55" i yokmuş henüz. Ben bugün sordum daha teknosada yok dediler. Bilgin olsun..ayrıca o söylenen 49" fiyatı. Ondan da eminim çünkü aynı fiyatı bana verdiler

• hkcvrdr H kullanıcısına yanıt
    Hocam bence o kadar emin olmayın.

49" fiyatını da aşağıda görebilirsiniz.

55"'in olmadığını ama sistemden bakıp fiyat ve satış işlemi yapabileceğini söyledi arkadaş.

2016 PHİLİPS LCD & OLED ANDROİD TV
  • quote:

...Anlamadığınız şey ... Bunun bir ego gösterisi olduğunu sanmanız...
    kraldan çok kralcı kesilip çok alakasız yerlere çekmişsiniz konuyu, benim ne dediğim açık ve net, uydurmaya gerek yok ...
  • Beyler teknosada tvlerin yaninda ses sistemi yada supurge alanlara kdv kadar indirim var tabi bimeks ve vatana gore fiyat sisik biraz ama yaninda aldiginiz urun bedavaya geliyo sayilir tv alicaklar ozellikle yaninda bluetotthlu sound bar alabilirler

Hadi bakalim insallah dediginiz gibi ise kacirmayin alirsaniz bizide bilgilendirin lutfen

• quote:

quote:

kraldan çok kralcı kesilip çok alakasız yerlere çekmişsiniz konuyu, benim ne dediğim açık ve net, uydurmaya gerek yok ...

Yahu ben kralcı kesilecem de ne olacak? Ne katkısı olacak bana? Albani'yi forum ortamından tanıyorum, yolda görsem tanımam.

Okuduğunuzu da anlamıyorsanız yapabileceğim birşey yok. Sizin paranız sizin tercihiniz. Mağazalar orada, internet elinizin altında. Açın yabancı sitelere bakın en basiti.

Göreceli bir konuyu nasıl kişiselleştirdiniz forumca hayret ediyorum doğrusu.

• umut_baris kullanıcısına yanıt
    Arkadasim burada albaniye bir tepki verilmis. Yillardir ayni seyleri tekrarladigi, varsa tavsiye edebilecegi model bizimle paylasmasi. Yoksada kabak tadi verdigi yardimdan cok kafa karistirdigi ve konu kirliligi yaptigi tepkisi. Baska birsey degil.
    Muhatab alir almaz, hak verir vermez. Kendi bilecegi sey.

Benim anlamadigim sizi ve sizin gibi bikac kisiyi neden ilgilendiriyo? Muhatab degilsiniz.

Neden konuyu kirletmektesiniz?

Lutfen konuyu kirletmeyiniz.
    Philips tv ler konusulsun mumkunse.

Yada illa biryeri kirletecekseniz plazma tvler panasonic pioneer basliklarinda istediginiz gibi at kosturun. Nede olsa miladi dolmus konular.

Saygilar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi britos -- 23 Nisan 2016; 3:27:04 >
  • quote:

quote:

quote:

Yahu ben kralcı kesilecem de ne olacak? Ne katkısı olacak bana? Albani'yi forum ortamından tanıyorum, yolda görsem tanımam.

Okuduğunuzu da anlamıyorsanız yapabileceğim birşey yok. Sizin paranız sizin tercihiniz. Mağazalar orada, internet elinizin altında. Açın yabancı sitelere bakın en basiti.

Beyfendi burası PHİLİPS 2016 ANDROİD sayfası.. burda ne 2008 pioner nede 2010 model panasonicler konuşulmamalı..

Belki 2015 philips android tv ler kıyaslama olabilir..

Albaniyi de alın hangi tv (lcd plazma)alınır başlığında top koşturun.
    Bizler burda aldığımız yada almayı planladığımız philips lcd leri konuscaz..

• quote:

Orijinalden alıntı: aytaccetinkaya

quote:

quote:

quote:

Beyfendi burası PHİLİPS 2016 ANDROİD sayfası.. burda ne 2008 pioner nede 2010 model panasonicler konuşulmamalı..

Belki 2015 philips android tv ler kıyaslama olabilir..

Albaniyi de alın hangi tv (lcd plazma)alınır başlığında top koşturun.
    Bizler burda aldığımız yada almayı planladığımız philips lcd leri konuscaz..

Alıntıları Göster
    Ha gayret konunun kilit yemesine az kaldı.

2016 Philips'ler android L ile geliyor sonra M güncellemesi alacak demişlerdi ya; bir de N çıkmış ama philipslere gelmez herhalde.

Bazı inceleme sitelerinde 7101'in IPS, 6501'in VA panel olduğu söylenmişti, ama sonradan 6501 de IPS miş dendi:

http://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1460987855#comment-2633324130

Şimdilik önemini bilmiyorum ama konu başlığında panel yüzünden sert tartışmalar olunca, haber vereyim dedim

• biri çıkmış bu tepkiyi gösterenlerin hangi firmalara hizmet ettiği kimlerin adamı olduğu belli demiş. Bununla da yetinmeyip hizmet ettikleri yerlere söylesinler kaliteli paneller yapsın demiş..
    Hayatımda okuduğum en komik yorumdu
    Hocam bir arkadaş çıkmış doktorum demiş ben bankacıyım yazmışım ya inanma sen bize..Philips'in hastane ve bankalara yerleştirdiği paralel çalışanlarıyız aslında biz. Philips'in reklamını yapıyoruz eş dosta. Sonra yüz değiştirme ameliyatı olup başka ortamlara girip bu sefer oralarda reklamını yapıyoruz..
    İnsan beyni değişik ya..kafan güzel olmuş arkadaşım güle güle kullan

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.