Şimdi Ara

2016 PHİLİPS LCD & OLED ANDROİD TV (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.685
Cevap
24
Favori
118.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar adamlar lg serisinin bulutlanma sizma gibi resimlerini koymuslar mac yayini videolarini koymuslar mac yayininda canli film spor hdr modlarini denemisler biz hala uyuyoruz cokmu zor abi bi mac yayini videosunu koymak farkli modlarda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hkcvrdr H kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım ben orada direkt sizi hedef alarak yorum yapmadım . Yaptığım yorum sadece bu konu için değil genel bir yorumdu. Ama sergilediğiniz tavır ne olursanız olun satış temsilcisi yada firma çalışanı tavrına benzeyebilir . Bazen aldığı malın markasını can siperane satış temsilcisinden bile fazla savunanlar da oluyor .Benim yazdıklarım size ütopik gelebilir ama en azından doğruluk payı olabileceğini düşünmeniz gerekir . Burası Türkiyenin en büyük forum sitesi , bir insan televizyon almayı düşünüp bilgi toplamak istediğinde , internet ortamında karşısına çıkan ilk ve en geniş bilgi kaynağı burası oluyor . Bak bizde burada aylarca okuyup 3-5 bin verip alacağımız televizyonun en iyisi olması için çabalıyoruz . Dolayısıyla bu kadar etkin bir bilgi kaynağını kendine yönlendirmek isteyen birilerinin olmayacağını düşünmek bir saflık olur .Bu konuda yaptığım yorum bankacı. doktora denk geldi ama başka konuda bu yazdıklarım tam isabet olur . Hayatında benim yazdığım kadar komik yorum okumadığını söylemişsin buda senin eksikliğin ona yapacak bir şey yok . Nacizane tavsiyem okumaya devam et daha komik şeylerde karşına çıkar

Konu kirletme mevzusunda arkadaşlara hak vermiyor değilim ama kimsenin babasının malı değil burası o yüzden üsluba dikkat etmek gerekir . Sonuçta bizde 2016 model televizyonlar hakkında bilgi edinmek istiyoruz ,belkide sonunda almayı . Fırsat olur mağazada inceleme şansım olursa burada görüşlerimi anladığım kadarıyla paylaşacağım .
    Şimdilik söyleyeceğim 2016 Samsung medellerini de görüp ona göre karar vermek gerekir .Elinizde az çok seyredeceğiniz bir televizyon varsa Aceleye gerek yok .

• 2016 modellerden 6501 ve 7101 mağazalarda arz-ı endam ediyor, 55pus6501 ile 49pus7101 aynı fiyat, 4.000 lira ...
  • 65pus7101 7700 lira. Zorla bana oled aldıracaklar
  • Artık bu konuda ne cevap vereğim ne de konuşacağım.

Arkadaşlar şu an;
    49puk7150 vatanda 2800 tl
    55puk7150 vatanda 3500 tl
    Teknosada kdv indirimi ile
    49pus7101 3500 tl
    55pus6501 3400 tl
    50pfk6510 2400 tl
    55pus7600 hepsiburada da 4500 tl

2 aydır tv araştırıyorum ve sıkıldım açıkçası artık. Arada kaldığım modeller bunlar. Ve evleneceğim için önümde 2 seçenek var. Yardımcı olup görüş bildirirseniz sevinirim.

Ya bir kerede 1 adet 55" ve 1 adet 32" tv alacağım
    Yada ilk seferde cüz-i bir tv alıp 1 yıl sonra sağlam (sağlamdan kastım oled veya üst bir modelde olabilir) bir tv alarak şu an aldığım tv yi ps4 tvsi olarak misafir odasında kullanacağım.

Philips'in amiral modelleri ve yerli Android tvler yaz ortasında çıkacağından bence 2. seçenek mantıklı. Çünkü saydığın modellerin bazıları yeni olduğundan artısı eksisini karşılaştırmak zor.

• Bu senenin en iyi modeli 65PUS7601 olacak Gerek FALD(8x16) oluşu gerek VA oluşu en güçlü chip olan perfect prinses ultra hd içermesi Micro dimming pro olması Sony bile HDR PREMİUM degil bu model öyle color Premium da var yansımada cok az gündüz izlenebilir ben bekleyip direk alacam gibi 8 bit diyorlar ama 8bit+ Plus bide panel cok iyi ne dersiniz?

• 7601 serisinin 8 bit olduğu kesin mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: hkcvrdr

Artık bu konuda ne cevap vereğim ne de konuşacağım.

Arkadaşlar şu an;
    49puk7150 vatanda 2800 tl
    55puk7150 vatanda 3500 tl
    Teknosada kdv indirimi ile
    49pus7101 3500 tl
    55pus6501 3400 tl
    50pfk6510 2400 tl
    55pus7600 hepsiburada da 4500 tl

2 aydır tv araştırıyorum ve sıkıldım açıkçası artık. Arada kaldığım modeller bunlar. Ve evleneceğim için önümde 2 seçenek var. Yardımcı olup görüş bildirirseniz sevinirim.

Ya bir kerede 1 adet 55" ve 1 adet 32" tv alacağım
    Yada ilk seferde cüz-i bir tv alıp 1 yıl sonra sağlam (sağlamdan kastım oled veya üst bir modelde olabilir) bir tv alarak şu an aldığım tv yi ps4 tvsi olarak misafir odasında kullanacağım.

Hocam evlenecekseniz ve illa philips almak zorundaysanız herşeye rağmen 2016 serilerini tercih edin, 2015 serilerinde 4k ve yazılım sıkıntısı çok çok fazla!

Ancak 1 yıl sonra oled alma hayaliniz bence pek olması zira 2 yıl dan evvel düzgün kaliteli 55 inch 4K Oled lerin 5000 TL altına inmesini beklemiyorum :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnrps -- 24 Nisan 2016; 12:07:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eleconus

Bu senenin en iyi modeli 65PUS7601 olacak Gerek FALD(8x16) oluşu gerek VA oluşu en güçlü chip olan perfect prinses ultra hd içermesi Micro dimming pro olması Sony bile HDR PREMİUM degil bu model öyle color Premium da var yansımada cok az gündüz izlenebilir ben bekleyip direk alacam gibi 8 bit diyorlar ama 8bit+ Plus bide panel cok iyi ne dersiniz?

Hocam yazdıklarınızın çoğu doğru fakat Sony kısmı yanlış. Philips in bu modellere Premium Color demesinin sebebi parlaklığının belirli bir seviyeye geçememesi ve bu yüzden ürünlerine "ULTRA HD PREMIUM" sertifikası alamamasındandır.

"None of Philips’ new TVs meet the demands for "UHD Premium”. The most capable models can reach 700 nits peak brightness (1000 nits required for LCD under the certification) and do not meet the color gamut specification (minimum 90% DCI-P3) either. Philips says that its TVs labeled with "Premium color” achieve approximately "85% of wide color gamut”, which refers to the DCI-P3 gamut."
    KAYNAK ->http://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1455966695&rss#EwXgiHouOCDs3JAs.99

Burada da ULTRA HD Premium sertifikasının ne anlama geldiği anlatılmış (meraklısına)
    http://www.pocket-lint.com/news/136329-what-is-ultra-hd-premium-and-why-does-it-matter-the-4k-hdr-badge-explained

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnrps -- 24 Nisan 2016; 13:16:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: asderin

7601 serisinin 8 bit olduğu kesin mi?

azazel ve hristoslav ın verdiği bilgi ve kaynaklara bakarsak panellerin 10 bit oldupu yazıyor. 8 bit olduğuna dair hiçbir incelemede ben bilgi görmedim ama 10 bit olduğunu da görmedim. Toengel 'e sormak lazım..
  • Cnrps C kullanıcısına yanıt
    Paylsilan resimlerde panel bilgilerinde 8bit oldugu yaziyor.

https://store.donanimhaber.com/f5/f1/72/f5f172b0d1fd17891df825139b0affef.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ckmz17 -- 24 Nisan 2016; 12:32:20 >
    "50pfk6510 2400 tl" seçeneği konusunda dikkatli olmak lazım çünkü kapalı kutu yok, mağazadaki teşhir ürünleri gönderiyorlar ...
  • arkadaşlar philips 49pus7101 alıpte kullanan varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: mçl

arkadaşlar philips 49pus7101 alıpte kullanan varmı

alasım var da kumanda da swipe ve ses kontrol olmaması beni düşündürüyor
  • barsoy kullanıcısına yanıt
    yav zaten super bir tv yok illaki biseyler eksik oluyor

• quote:

Eskiden olan şeyler çıkarılınca sinirim bozuluyor. Allahtan dahili hafızayı düşürmemişler gene 16'da kalmış. Ama dev gibi tv alıyoruz, 16 gb hafıza olunca insan deliriyor. (Gerçi daha önceki philips android modellerde 1,6 GB koymuşlardı utanmadan)

Sonra kasıyor gerek yok diye 3D'yi çıkarmışlar bu sene(kasarsa kapatırdık, niye çıkarıyon ki)

Kumandadaki özellikler sadece lüx modellere gelmiş.
  • barsoy kullanıcısına yanıt
    ne yapalim alalim mi acaba kullanan birisi olsaydı bi karar verirdik

• quote:

Orijinalden alıntı: barsoy

quote:

Eskiden olan şeyler çıkarılınca sinirim bozuluyor. Allahtan dahili hafızayı düşürmemişler gene 16'da kalmış. Ama dev gibi tv alıyoruz, 16 gb hafıza olunca insan deliriyor. (Gerçi daha önceki philips android modellerde 1,6 GB koymuşlardı utanmadan)

Sonra kasıyor gerek yok diye 3D'yi çıkarmışlar bu sene(kasarsa kapatırdık, niye çıkarıyon ki)

Kumandadaki özellikler sadece lüx modellere gelmiş.

3d yi sizin kapatmanızla ilgisi yok 3d özelliği konulunca smart vb tüm özellikler tvlerin hakiki performansları yapması gereken asıl işi etkiliyor, keşke bu 3d smart ıvır zıvır özellikleri ve çok ince tv alma hevesinden vazgeçse insanlar da tvlerde kalite artsa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• cemo62 kullanıcısına yanıt
    Ben vazgeçmem 10 yıldır aynı lcd tv.yi kullanıyorum, uydusu ayrı mp.i ayrı klavyesi ayrı uzaktan kumandası fişi zartı zurtu canıma tak etti.

haa incelik çok umrumda değil hatta tırsıyorum kağıt gibi tvlerden. Şimdiki tv.mden kalın olmasın yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barsoy -- 25 Nisan 2016; 19:24:46 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.