*NETATMO TERMOSTAT* [ANA KONU] (213. sayfa)

-
-
Arkadaşlar merhaba Netatmo termostat almak isteyen varsa kendi cihazımı merkezi sistemli bir daireye geçeceğimiz için satacağım almak isteyen arkadaşlarım pm den ulaşabilirler kutusu tüm aparatları eksiksiz duruyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Netatmo bir harika kaçırmadan alın, -
bendeki cihaz set değerinden 0,2 derece düşünce devreye giriyor, ileri modda çalışıyor, bunun ayarı var mıydı?
-
Düzelir merak etme, havalardan, -
Homekit olmayan cihazlarada güncelleme gelmiş, 223-75 -
-
Bende bir sıkıntı yok çok şükür güncelleme geldi denmiş ondan kaynaklanabilir mi acaba ?
-
Elimdeki HomeKit uyumlu olanı satıyorum uygun fiyata vereceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YunusPhp -- 20 Nisan 2021; 22:35:40 >
........
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmkansız -- 7 Mayıs 2021; 14:29:41 >
DM attim hocam
bir kaç yorumda aylık tüketimn excel dökümü vardı acaba excel dökümü nasıl alabililrm
-
selamlar.
şimdi yaz geldiği için netatmoyu direkt fişten çekip çıkartıyor muyuz, yoksa yaz modu vs gibi bir ayarı var mıdır?
uzun süre kullanmayacağız, eğer arıza yaparsa ya da bir karışıklık olup kombiyi boşuna yakarsa diye fişten çekmeyi düşündüm ama belki farklı bir ayar vardı.
siz nasıl kullanıyorsunuz yaz aylarında?
-
Geçen yaz donma moduna aldım hiç bi sorun çıkarmadı. -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-83442BEA2selamlar.
şimdi yaz geldiği için netatmoyu direkt fişten çekip çıkartıyor muyuz, yoksa yaz modu vs gibi bir ayarı var mıdır?
uzun süre kullanmayacağız, eğer arıza yaparsa ya da bir karışıklık olup kombiyi boşuna yakarsa diye fişten çekmeyi düşündüm ama belki farklı bir ayar vardı.
siz nasıl kullanıyorsunuz yaz aylarında?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Silinebilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmkansız -- 9 Mayıs 2021; 22:0:49 >
Winter is coming abiler :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Hayırlı olsun hocam, çizgisi bozmamış terbiyeli yine sizinki :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geçen sene bi ara sapıttıydı güncelleme sonrası eski haline döndü, zamanla 24 e çekeceğim yine
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayıboyu11 -- 14 Eylül 2021; 8:12:50 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X