Bildirim
HAYATIM BOYUNCA HİÇ KIZ SEVGİLİM OLMADI
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Erkek sevgilin olmuş gibi konuşuyorsun. Sakıncalı bir durum
_____________________________ -
nerde oturuyon gidek _____________________________ Only you,there is no other. -
Şarjörü boşalt kurtul
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Turboyu niye etiletlemissin adamin alt katinda olsan seni kariya götürmez kaldiki 1000 km yoldan gelecek 
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
alkurtul _____________________________ NeHayatAma Farkı İle İyi Seyirler. ;) -
Erkek sevgili olasiligina acik kapi birakilmis baslikta.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
ver kurtul _____________________________ neden senin gibi bilgili kültürlü yakışıklı muhteşem harika inanılmaz karizmatik değiliz diye sormayın! bu konuyu ailenizle görüşün radyasyon denen bir şey var -
quote:
Orijinalden alıntı: Berkæn
Turboyu niye etiletlemissin adamin alt katinda olsan seni kariya götürmez kaldiki 1000 km yoldan gelecek
belki ben de aynı yokluktan yakınıyorum ya ondandır belk
+lar burdan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 2007 Renault Clio 1.4 Authentique Benzinli/Lpg'li -
daha çok asıl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İPHONE 4S 32 GB 6.1 JBLİ
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler