Şimdi Ara

2 Yıllıktan 4 yıllığa Sınavsız Geçiş Kalktı mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
46.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kontenjanlar açıklanmış işletme 19.500, uluslararası ilişkiler 10.500 acaba bu kontenjanlara girebilmek için kaç net yapmak gerekiyor?
  • Rv370 kullanıcısına yanıt
    bende merak ediyorm kaç puan istiyorlar ya
  • Peki 4 yıllık bitirenler sınavsız olarak aöf'den bir bölüm yazabiliyordu.Bu hala duruyor değil mi?

Ben kamu yonetimini bitirince tarih bölümünü yazmayı düşünüyorum da...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rv370

Kontenjanlar açıklanmış işletme 19.500, uluslararası ilişkiler 10.500 acaba bu kontenjanlara girebilmek için kaç net yapmak gerekiyor?

Acaba bu kontenjanlar geçmiş yollardaki alımlara göre mi verilmiş. iktisat 3000 miş. genel olarak işletmeye talep okadar fazla mı iktisata oranla ?
  • matematik yapmadan kazanılırmı bu dgs sizce? normal dgsye göre düşük olur diye tahmin ediyorum
  • lDirtyHandsl kullanıcısına yanıt
    zor çok zor hatta imkansız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

zor çok zor hatta imkansız.

tamamda açıköğretim bölumune gidecez genemi imaknsız
  • quote:

Orijinalden alıntı: lDirtyHandsl

matematik yapmadan kazanılırmı bu dgs sizce? normal dgsye göre düşük olur diye tahmin ediyorum

Zor değil gözünü korkutmasın,benim arkadaşım sadece sözel yaparak gazetecilik bölümüne yerleşti 240 küsür puanı vardı.Önlisanstaki puanında önemli tabi,çok düşük olmaması lazım.Ama sözel bölüme gireceksen sayısalın pek bir önemi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

quote:

matematik yapmadan kazanılırmı bu dgs sizce? normal dgsye göre düşük olur diye tahmin ediyorum

Zor değil gözünü korkutmasın,benim arkadaşım sadece sözel yaparak gazetecilik bölümüne yerleşti 240 küsür puanı vardı.Önlisanstaki puanında önemli tabi,çok düşük olmaması lazım.Ama sözel bölüme gireceksen sayısalın pek bir önemi yok

hocam bide açıköğretim 4 yıllıga geçeceklerin fazla puan alacagını sanmıyorum ama belli olmaz tabi,aynen sözel bölüme geçecem
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

quote:

hocam bide açıköğretim 4 yıllıga geçeceklerin fazla puan alacagını sanmıyorum ama belli olmaz tabi,aynen sözel bölüme geçecem

sende benm gibisin

• lDirtyHandsl kullanıcısına yanıt
    Aöf bilmiyorum
  • arkadaşlar bence kötü olan yanı şu olmuş aöf ygs den herhangi bir puan türünden alım yapıyorken dgs de bölümün alanından olan puanları kabul ediyor örnegin eşit agırlıktan yapmak gerekiyor bunda niye alan agırlıklı puanı gözetiyor madem ister sözel ister eadan girsek niye olmuyor ......sacma olmuş
  • arkadaşlar aöf önlisans mezunuyum 4 yıllık işletmeye gecmek istiyorum yine sınava girecekmiyim girmiyecekmiyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 80 tl sınav ücreti mi olur beyler,ösym ne yapacağını şaşırdı
  • aman 2.üniversiteye karışmasınlar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.