Şimdi Ara

HTC ONE A9|KULLANICI Kulübü (Android 7.0 Güncellemesi geldi...) (187. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.765
Cevap
33
Favori
154.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HEKTOR-NG

quote:

Orijinalden alıntı: xhakan23

Merhaba arkadaşlar şu resimdeki kılıfı kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi almayı düşünüyorum da

HTC ONE A9|KULLANICI Kulübü (Android 7.0 Güncellemesi geldi...)

Bende epeydir böyle bir şey bakıyorum. Silikon değil demi bu. Alırsan bi yorum at lütfen.

Aldım dün kargo ile geldi kılıf baya sağlam.Kenarlar yumuşak arka taraf ser,ön yüzdende ekrandan yüksekte kenarlar baya iyi duruyor,tuslarida iyi baya tuşlara basınca hissiz değil ucuz kılıflar gibi sadece sararmasindan korkuyorum şeffaf diye inşallah sararmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Silikon ise tam aradığım tipte değil sanırım. Güle güle kullanın.

• 7.0 tr güncellemesi yalan oldu. A9 piyasaya çıkarken nexuslardan 15 gün sonra güncelleme alacak vaadi verildi

• Bende anladim resmen unuttular bi daha guvenip ben almam htc direk ios alicam.nexsus 4 dum vardi.stabildi baya saglamlik konusunda htc en iyisi olabilir ama cidden yazilimda sinifta kaldilar.ama soyle bir gercek varki htc a9 ile cikan ayni konumdaki telefonlar hic. 7.0 almicak alanlarda agustos sonu falan bunuda unutmamak gerek

• Bizim güncelleme yalan oldu

• Ben Türkiye cihazıma Avrupa ruu yükledim ama çok da birşey farketmiyor söyliyim. HTC, eskiden arayüzüyle ön plandaydı. Ama artık Sony gibi sıradanlaştı. Launcher ve kendi uygulamaları hariç sistem arayüzünde hiçbirşeye dokunmuyorlar. Yani dediklerim hariç telefon saf android arayüzüne sahip. Daha önce de forumda bahsettiğim gibi saf android almak istesem 800-900 liraya bir sürü telefon var, gider onlardan alırım. Çok istersem de Sense Home ve uygulamalarını yüklerim aynısı olur. HTC arayüz tasarımından kaçtığı sürece satışları HTC 10'daki gibi düşecektir. Ben güncellemeyi el altından yükledim ama bence genel dağıtıma çıkmaması sebebi yeni amiral gemisiyle uğraşmalarından dolayı. Eminim tüm ekipler bu iş için çalışıyordur, ki yazılım ekibinin (güncellemeleri de düşünürsek) baya yetersiz sayıda olduğunu söyleyebilirim.

Bu telefonu kullandıktan sonra eski HTC One M8'imi özledim desem yeridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonly -- 26 Mart 2017; 21:18:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Leonly

Ben Türkiye cihazıma Avrupa ruu yükledim ama çok da birşey farketmiyor söyliyim. HTC, eskiden arayüzüyle ön plandaydı. Ama artık Sony gibi sıradanlaştı. Launcher ve kendi uygulamaları hariç sistem arayüzünde hiçbirşeye dokunmuyorlar. Yani dediklerim hariç telefon saf android arayüzüne sahip. Daha önce de forumda bahsettiğim gibi saf android almak istesem 800-900 liraya bir sürü telefon var, gider onlardan alırım. Çok istersem de Sense Home ve uygulamalarını yüklerim aynısı olur. HTC arayüz tasarımından kaçtığı sürece satışları HTC 10'daki gibi düşecektir. Ben güncellemeyi el altından yükledim ama bence genel dağıtıma çıkmaması sebebi yeni amiral gemisiyle uğraşmalarından dolayı. Eminim tüm ekipler bu iş için çalışıyordur, ki yazılım ekibinin (güncellemeleri de düşünürsek) baya yetersiz sayıda olduğunu söyleyebilirim.

Bu telefonu kullandıktan sonra eski HTC One M8'imi özledim desem yeridir.

Hocam bende A9 kullanıyordum, ondan önce de one x+ kullandım 4 seneye yakın. Eğer hiç kullanmadıysanız, sadece deneyimlemek için bir G2 kullanmanızı isterim. Adamların telefonlarının tümü sorunlu, kronik sorunlarla dolu, kasaları kalitesiz ama arayüzü inanılmaz güzel ve keyifli, tam bir kullanıcı dostu. ben A9 u sattıktan sonra geçici kullanmak için aldım G2 yi ama neredeyse kalıcı olacak :) arayüzü şahane, ahh şu arayüz htc de olacak daha hiçbir şey istemem.

• Leonly kullanıcısına yanıt
    M8'i 1 sene kadar kullandim. Eski bildirim cubugu cok cok guzeldi. Arayuzu kendine hasti. Sense diyince herkes saygi duyardi. Akan sular dururdu ama siradanlasti. Hem sony hem htc dediginiz gibi ucuz anroid cihaz arayuzleriyle gecistiriyor kullanicilarini.

• Android 7.0 güncellemesi an itibariyle gelmiş

• Gurbetçi23 kullanıcısına yanıt
    Evet tr cihazı benimki. İndiriyorum şu anda.
  • Nuroxy kullanıcısına yanıt
    Hadi hayırlı olsun güncelleme kaç gb görünüyor sizde

• 1.02 GB hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuroxy

1.02 GB hocam.

Anladım hocam bende 1.18 gb gözüküyordu indirdiğimde

• İndirdim yükleniyor bakalım :)
  • Nuroxy kullanıcısına yanıt
    1 hafta daha bekleyim sizin deneyimleriniz olumlu olursa ben de yükleyim hocam. O kadar bekledim 1 hafta daha beklerim artık 😄

• Gozlemlerinizi mutlaka yazin arkadaslar, lutfen.

Yeni pc topladim baska telefon alamayacagim bir sure. Guncelleme cihazi cop edecekse hic kurmayalim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arizona Dream

Gozlemlerinizi mutlaka yazin arkadaslar, lutfen.

Yeni pc topladim baska telefon alamayacagim bir sure. Guncelleme cihazi cop edecekse hic kurmayalim.

hocam aşağı yukarı 40 gündür android 7.0 ı kullanıyorum cihaz çöp olmadı hocam aksine ben çok memnun kaldım güncellemeden tabiki bizim ki taiwan güncellemesi

inşallah sizde memnun kalırsınız özellikle ekranı ikiye bölme çok güzel bir taraftan nete girerken bir taraftan mesajlaşmak güzel oluyor

• Anladim kardesim, sag olasi. Yeni kuranlar da yorum yazsin, benimki onlarla birlikte geldi malum, ona gore ben de kurarim. :)

• Güncellemeyi kuran arkadaşlar güncellemeyi yükledikten sonra wipe cache yapmayı unutmasınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: bunicktamyirmidörtharfli

Güncellemeyi kuran arkadaşlar güncellemeyi yükledikten sonra wipe cache yapmayı unutmasınlar

O ne oluyor?

Birde hafıza dolu uyarısı alıyorum birçok programı kaldırmama rağmen sadece 500mb lık alan açabildim bunun çözümü var mıdır?
  • 
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.