Şimdi Ara

HTC ONE A9|KULLANICI Kulübü (Android 7.0 Güncellemesi geldi...) (189. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.765
Cevap
33
Favori
154.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hasanali

Telefonum yurtdışı cihazı.Android 7.0 sürümü.rest atmıştım2 gün önce bende bilemedim.

Hocam benimde yurt dışı cihazım bence recovery moddan wipe cache ve wipe data yapın ama önce verilerinizi yedekleyin inşallah sorununuz düzelir....
  • Veriler siliniyormu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARKKO70

Veriler siliniyormu?

wipe cache yaparsanız silinmez ama sakın wipe data yapmayın dikkat edin yoksa herşey silinir...
  • Wipe data cashe isini tam anlatabilecek var mı? 5 yıldır Android kullanitoejm teknoloji konusunda da iddiam vardir bunu hic duymadım neyse önemli olan ogrenmek.

• u ultranın konusu neden yok
  • Arkadaşlar, güncellemeyi indirdi fakat şimdi yükle diyorum yükleme ekranına vs geçmiyor. Şarjım %85 ten fazla düşük pil vs durumuda yok.

Edit:recovery de açılmıyor. Daha önceden herhangi bir yazılım müdahalesinde bulunulmadı. Yazıklar olsun htc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falovmi -- 27 Mart 2017; 22:24:47 >
  • Güncelledikten sonra sanal tuşlar sabit kaldı. Bunları kapatıp açma ayarı nerdeydi yahu, Bir türlü bulamadım.

• Bilen biri OTA dosyasını paylaşabilir mi arkadaşlar?

• İndirdiğim güncellemeyi kuramıyorum. Şimdi Kur'a bassam da bir şey olmuyor bu sorunla karşılaşan var mı?
  • theaozturk kullanıcısına yanıt
    Ayarlar ➡ Kışiselleştir ➡ Gezinme Çubuğu

• Bendede ayni durum söz konusu, kur diyorum kurmuyor. Sinir kat sayimi yukseltti.

• Guncellemeyi kurdum. Ilk izlenimlerim guzel. Bildirim cubugunu sevdim. Performans artmis. Pil durumuna ise zamanla bakacagiz.

• Sikinti 1;

Whatsappta hizli cevap secenegini kullaninca mesaj bildirimi yukaridan gitmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: alcohol06

Hayatta bir kaç hafta beklemeden, araştırmadan kurmam, 7 yıldır android telefon kullanıyorum ne çektiğimi ben bilirim bu güncellemelerden. LG G2'im her güncellemeden sonra gözlerimin önünde eriyip gitmişti

Eğer kuracaksam da wipe cache bence yeterli değil, herşeyimi yedekleyip sıfırdan kurarım 7.0'ı.

Hocam pek yeri değil ama bende G2 kullanıyorum 4.4.2 ve çok memnunum, sizce güncellemelimiyim ? En düzgün sürüm hangisi ?
  • benim telefona güncelleme gelmemiş neden acaba
  • güncellemeyi silip yeniden yükledim ama kuramıyorum nedendir bilemedim
  • system electronıc kullanıcısına yanıt
    En iyi sürüm 4.2.2 jelly bean (az ısınma-pil ömrü-işlemci hiç throttle yapmıyor), 4.4.2 fena değil biraz daha hızlı jelly'e göre, biraz ısınır, şarjı daha az gider, 5.0'a sakın güncelleme, telefon yanıyor, pil bitiyor, uygulama çökmeleri ve battery drain başlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcohol06

En iyi sürüm 4.2.2 jelly bean (az ısınma-pil ömrü-işlemci hiç throttle yapmıyor), 4.4.2 fena değil biraz daha hızlı jelly'e göre, biraz ısınır, şarjı daha az gider, 5.0'a sakın güncelleme, telefon yanıyor, pil bitiyor, uygulama çökmeleri ve battery drain başlıyor.

Teşekkür ederim cevap için. O zaman ben 4.4.2 ile devam edeyim, memnunum da zaten.
  • merhaba,
    bende güncellemeyi yaptım. ama bu ekranı ikiye bilme işlemi nasıl yapılıyor?
  • Pili deneyimlemedim ama performans artmis durumda whatsapp sorunu yasamadim yukardaki arkadasin mesajina istinaden

• 
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.