Şimdi Ara

CustomPFD ile maceram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğiniz gibi w10 üzerinde APK deploy işlemi sadece belirli modeller üzerinde çalışıyor(Şimdilik) Ve telefonum 535 1Gb rami ve Microsoft Markalı olmasına rağmen desteklenmiyor. Bende macera aradığımdan(!) Telefonun derinliklerine indim(Biraz da recovery tool a güveniyordum )

Öncelikle CustomPFD (preview for developers) ne işe yarar? Mağazadaki preview for developers uygulmasını bir yazılım sayesinde(CustomWPSystem) modifiye edersiniz ve telefonun derinliklerine erişiminiz olur.

Neler yaptım? Öncelikle telefonun variant sürümünü değiştirdim. Lumia 1520 APK Deploy desteklediğinden onu denedim. Zaten forumdada olayın nasıl yapılcağı anlatılmıştı ama pek kimse cesaret edemedi. Ardından telefonun PhoneManufacturerModelName, PhoneMobileOperatorName, PhoneModelName, PhoneSOCVersion kodlarının hepsini 1520 ile değiştirdim.
    Ama bir şey farkettim. Kodlar arasında kurtarma sürümü vardı ve recovery tool ile yazılım atarken çıkan sürüm numarasının aynısıydı, bende mantıken onu değiştirmediğim sürece recovery tool ile geri dönebileceğimi düşündüm ve biraz daha cesaretlendim. İnsan korkuyor sonuçta brick ten.

Ardından telefonu yeniden başlattım. Hiçbir değişiklik yoktu. Ama hakkında kısmına girdiğimde ne göreyim! Telefon modeli Microsoft Lumia 1520 Herhalde istesek oraya Mahmut Lumia 3310 bile yazabiliriz. Telefon tamamen aynıydı, bende hemen w10 yüklemeye geçtim. Başarıyla da geçtim.

Aşağıdaki ekran görüntüsü Lumia 535 ten alınmıştır.

https://store.donanimhaber.com/38/ec/43/38ec43fec77ca874b4a7aaa517059838.PNG

Bildirim çubuğundaki simgeler ve navigasyon tuşlarında çok küçük bir küçülme var ama o kadar önemli değil.

Lumia 1520 de sanal tuş yok ama yinede sistem sanal tuşları otomatik tanıyor.

Navigasyon tuşlarını birkaç uygulama algılamıyor o yüzden uygulama çok az dışarı taşıyor.

Başarılı bir şekilde APK DEPLOY İŞLEMİ YAPILABİLİYOR.(Desteklemediği halde)

Herhangi bir kasma takılma söz konusu değil, sanki 535 e 535 yazılı değil 1520 yazılımı kurmak daha mantılı

Son olarak herkesin şikayet ettiği 535 teki dokunmatik sorunu. Size 1 ss ile açıklayayım

https://store.donanimhaber.com/c3/20/56/c3205608176ff5eb31ca18fa7ccd36b6.PNG

Artık sorunun tamamen yazılımsal olduğunu anladım
    Bu arada recovery tool telefonu 535 olarak görüyor yani sıkıntı yok.
    Ama tabiki de çok bilginiz yok ise yapmanızı önermiyorum, yaparsanız oluşabilecek sorunları kabul etmiyorum. İnternette çoğu yerde biraz araştırma yaparak aynısını sizde yapabilir, veya daha başka bir modelin yazılımını yüleyebilirsiniz.

ÖNEMLİ NOT: 512MB RAMLİ CİHAZLARDA BU YÖNTEMLE BİLE APK DEPLOY YAPILAMIYOR. BİZZAT KENDİM DENEDİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JUSTMAX -- 27 Eylül 2015; 16:38:28 >

• Resimler görünmüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onun Nokia Lumia 1520 olması gerekmiyor muydu? Microsoft Lumia 1520 yazıyor da

• Marka ve modeli 2ye ayırmışlar. Marka kısmına istediğinizi yazın hiç bir şey olmuyor
    Ben üşenmiştim nokia yazmaya.
    Keşke bir de astoria kalmasaydı ama sistemi çok yoruyormuş.

• Ben de önceden değiştirmiştim 520 varken ama sadece görüntü amaçlı. markayı microsoft yapmıştım bir de registryde ilgimi çeken bazı kayıtları kurcaladım bir süre normaldi sonra telefon rahmetli oldu ama ben kurcaladım diye mi oldu bilmiyorum başka nedenden de olabilir çünkü bir süre kullandım o şekilde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.