Şimdi Ara

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com] (381. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.153
Cevap
249
Favori
814.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
464 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 379380381382383
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lifad

quote:

Orijinalden alıntı: coop026

Beyler g2a'dan Witcher 1 & 2 almayı düşünüyorum

Satan kişi Steam'dan ekleyip hediye mi atıyor yoksa, G2A Cd-Key mi veriyor ? Nasıl oluyor bu iş.

satan kişiler steam/gog key yada gift olduğunu belirtiyor
    bu key:
    bu gog key
    bu da gift
    goglar daha ucuz oluyor ilk tercihin gog olsun

Alıntıları Göster
    ooo v.31 yayımlanmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

ooo v.31 yayımlanmış

Hiç farketmedim en sonki kaçtı ki

Edit:Yeniymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 15 Temmuz 2016; 11:51:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Bane

quote:

ooo v.31 yayımlanmış

Hiç farketmedim en sonki kaçtı ki

Edit:Yeniymiş

Alıntıları Göster
    Sonunda Witcher 3 serüvenine başladım. Ellerinize sağlık çeviri için. Büyük emek ve zaman harcanmış

• quote:

quote:

Satan kişi Steam'dan ekleyip hediye mi atıyor yoksa, G2A Cd-Key mi veriyor ? Nasıl oluyor bu iş.

bu key:https://www.g2a.com/the-witcher-2-assassins-of-kings-enhanced-edition-steam-cd-key-global.html
    bu gog keyhttps://www.g2a.com/the-witcher-enhanced-edition-director-s-cut-gog-cd-key-global.html
    bu da gifthttps://www.g2a.com/the-witcher-enhanced-edition-director-s-cut-steam-cd-key-global.html

G2A'dan alınan Cd-Keyleri sanırım GOG banlıyormuş var mı böyle birşey ?

• quote:

Orijinalden alıntı: FunSociety

quote:

quote:

bu key:https://www.g2a.com/the-witcher-2-assassins-of-kings-enhanced-edition-steam-cd-key-global.html
    bu gog keyhttps://www.g2a.com/the-witcher-enhanced-edition-director-s-cut-gog-cd-key-global.html
    bu da gifthttps://www.g2a.com/the-witcher-enhanced-edition-director-s-cut-steam-cd-key-global.html

G2A'dan alınan Cd-Keyleri sanırım GOG banlıyormuş var mı böyle birşey ?

Alıntıları Göster
    çok sessiz.

• FerreT kullanıcısına yanıt
    128 sayfada okunmuyor :) teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr Reese

Hocam kolay gelsin öncelikle. Forumda witcher serisine asına olup yabancı dil seviyesi yüksek arkadaslar var. Rica etseniz sizleri kırmaz diye ümit ediyorum.

Bir de imla kurallarına dikkat etmek gerek. Bir arkadasta kontrol gorevini üstlenebilir.

Tekrardan teşekkürler hocam, gercekten büyük is.
    arkadaşlar www.w3tr.pidacs.com sitesinde sorun var Explorer nedense donuyor başka güncel indirme linki varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: asar_can

arkadaşlar www.w3tr.pidacs.com sitesinde sorun var Explorer nedense donuyor başka güncel indirme linki varmı

Başka bir tarayıcıdan denediniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TxsMelih

quote:

Orijinalden alıntı: asar_can

Başka bir tarayıcıdan denediniz mi?

Alıntıları Göster
    Beyler bir şey sormak istiyorum, steamdan oyunu aldım geçen gün, indirdim yamayı kurdum falan, ancak oyunun sürümü 1.22 olduğu için yama çalışmıyor, steamda sürüm düşürme gibi bir şey mevcut değil bildiğim kadarı ile, herhangi bir çözümü olan var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: agathadaemonn

Beyler bir şey sormak istiyorum, steamdan oyunu aldım geçen gün, indirdim yamayı kurdum falan, ancak oyunun sürümü 1.22 olduğu için yama çalışmıyor, steamda sürüm düşürme gibi bir şey mevcut değil bildiğim kadarı ile, herhangi bir çözümü olan var mı acaba?

Alıntıları Göster
    Yama zaten 1.22'ninmiş ancak ben düzgün kurmama rağmen (ek paketleri yükledim, CMD'yi bekledim falan filan) oyun Türkçe değil.
  • Oyun orjinalse son versiyon da ise tüm dlc ve ek paketler yüklü ise yamanın son sürümünü indirdin ise kurulumu doğru yere yaptın ise cmd kurulumunun bitmesini bekledin ise ve hala türkçe olmamışsa oyun orjinal değil ya da yine sorun sende kardeş.

• quote:

Oyun orjinalse son versiyon da ise tüm dlc ve ek paketler yüklü ise yamanın son sürümünü indirdin ise kurulumu doğru yere yaptın ise cmd kurulumunun bitmesini bekledin ise ve hala türkçe olmamışsa oyun orjinal değil ya da yine sorun sende kardeş.

Yok yok olayı çözdüm, Steamapps klasörünün içerisinde bir tane daha Witcher klasörü var, ayrı dosyalar falan var içerisinde anlamadım pek, neyse oraya da kurunca yamayı oyun Türkçe oldu, teşekkürler.
  • Hmmm demek kurulum yerinde sıkıntı olmuş. İyi oyunlar.

• quote:

Hmmm demek kurulum yerinde sıkıntı olmuş. İyi oyunlar.
    yeni sürümü kurarken eski sürümü silip mi kurmamız lazım yoksa direk üstüne kurabiliyor muyuz ? Bu arada programlar dan eski türkçe yamayı sildim ancak oyunun bazı bölümleri hala türkçe tam olarak silinmemiş yani yeni yamayı kurarsam eski yamanın üstüne kurmuş olucam sıkıntı olur mu ?
  • TxsMelih kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam bu yakın zamanda çıkan yeni ek paketi blood and wine içinde türkçe yama çıkıcakmı acaba öyle bir proje varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrLenix

Merhaba hocam bu yakın zamanda çıkan yeni ek paketi blood and wine içinde türkçe yama çıkıcakmı acaba öyle bir proje varmı
    Var hali hazırda çevriliyor tüm umutlar yaz sonuna çıkacağı yönünde
  • FrLenix F kullanıcısına yanıt
    Konuya 40 yılda bir uğrayıp sadece yama oldumu diye sormaktan bıkmadınız. Her sayfada aynı soru. Kaç kez çevirmenlerde yazdı %45 civarı yaz sonuna çıkartmaya uğraşıcaz diye 2-3 sayfa okuyuverin çokmu zor.
  • Deathlessss kullanıcısına yanıt
    Üstüne kurabiliyoruz hocam sıkıntı olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BooMANx

Üstüne kurabiliyoruz hocam sıkıntı olmuyor.
    Yama büyük bir sabırsızlıkla bekleniyor.

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DGNzr -- 17 Temmuz 2016; 12:25:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekremkokk

valla bence oyunun en iyi şekli bu. bundan daha iyisi var mı bilmiyorum . dediğim gibi hem
    radovid ölüyor hemde triss falan rahat yasıyor temarya kurtuluyor . sonra yeneferlede kaçıp gidiyoruz ciri de witcher oluyor bence en iyi son bu .. en iyisinin en iyisi .
    selam türkçe yamayy indirip kurdum eme?i geçen herkese çok te?ekkürler . benim sorunum save dosyalaryyla ilgili . konunun ba?lykla alakasy yok farkyndayym ama sorunumu nereye dile getirece?imi bilemedim . steamden aldy?ym oyunun save dosyalary güncelleme gelince silindi . yeni eve ta?yndy?ym için bir süre internete ba?lanamyyordum . steamde offline modda oyunu oynuyordum . oyunu güncellemeden önce bilgisayara format attym . steami daha önce bigisayarymda d ye kurmu?tum formaty sadece c ye atmama ra?men save dosyalarym kayboldu . save dosyalarym tekrar ula?mamyn yolu var my ?

• 
Sayfa: önceki 379380381382383
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.