Şimdi Ara

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com] (357. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.153
Cevap
249
Favori
814.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
464 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 355356357358359
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oturan87

2 kere bitirdim ama türkçe olunca bende oynayım demiştim ama versiyon 1.22 benim. Haliyle çalışmıyor. Steam kullanıyorum, versiyonu 1.21'e manuel olarak düşürmenin yolunu bilen var mı? İnternetten patchlara baktım ama oyunun sitesinden bulamıyorsunuz. Misal steam klasörünün içindedeki iki tane patch dosyası buldum ama onları silince oyun çalışmıyor. Yani bidaha güncellemeye kalkmıyor. Kısaca birşeyi silmek lazım ama neyi sileyim? Oyunu komple sil bidaha yükle dışındaki bütün yorumlara açığım.

Steam sürümüne sahibim ve 1.22 yüklü, yama ile alakalı hiç bir sorun yok. olay tamamen sizin oyununzla alakalı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmre129 -- 21 Haziran 2016; 16:08:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokuba

Sayenizde çok sağlam bir oyunu türkçe oynadık

Alıntıları Göster
    Blood and Wine daha demin geçtim yeni slahları ve tüccarları merak ettiğim için. Daha çıkmadı biliyorum türlçesi ama harbiden oyunun bütün akılcıığı gidiyor ingilizceye geçince türkçe oyunun yer,ini hiç bir şey tutmuyor elinze sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokuba -- 21 Haziran 2016; 16:49:25 >
  • emmre129 E kullanıcısına yanıt
    Şimdi baktım. Sitede de 1.22'yi desteklediği yazıyor. Cmd ekranıda çıktı ama oyunda hiç bir şey türkçe olmadı. Galiba bir sonraki versiyona kadar beklemek zorundayım.
  • quote:

Şimdi baktım. Sitede de 1.22'yi desteklediği yazıyor. Cmd ekranıda çıktı ama oyunda hiç bir şey türkçe olmadı. Galiba bir sonraki versiyona kadar beklemek zorundayım.
    off hava yanıyor burda 44 derece gölgede 33 derece elektrik kesintileri trafolar kaldırmıyor ..
  • oturan87 O kullanıcısına yanıt
    Hocam 1.22 herkezde calısıyor yeni surum felan beklemnize gerek yok. Mümkünse oyuna bi temiz kurulum yapıp tum dlc ve guncellemeler yuklenmeden tr yama kurmayın. Herşey yuklendiğinden eminseniz tr yamayı kurun işlem tamam. 0.30 surumunu indirdiğinizden emin olun. Başka link yok gerçi ama yinede hatırlatayım cmd cıkmadı felan dediniz.
  • quote:

benim de steam son güncellemeyi arkasından 0.30 yaptım sorunsun arkadaşın dediği gibi oyunu tekrardan kurup güncelleştirip yamayı yapın
  • quote:

Orijinalden alıntı: black100

quote:

benim de steam son güncellemeyi arkasından 0.30 yaptım sorunsun arkadaşın dediği gibi oyunu tekrardan kurup güncelleştirip yamayı yapın

Alıntıları Göster
    Tamam. Oyunu baştan kuruyorum ozaman. İlgi gösteren herkese teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: black100

quote:

Alıntıları Göster
    Öncelikle elinize sağlık arkadaşlar. Büyük iş yaptınız gerçekten. Yamayı daha önce kurmadım. İlk defa kuracam, fakat konuyu takip etmeye çalıştım. Anca fırsatım oldu kurmak için. Oyunum steam versiyon ve son sürümde, tüm dlc'ler yüklü ve siteden son sürüm olan (v0.30) yamayı indirdim. Boyutu 26 mb, hatta iki indirme sitesinden de indirdim. Yamayı kurmak isterken attığım fotodaki gibi hata alıyorum. Hatayı geçiştirince yama kuruldu diyor ve siteye yönlendiriyor. Fakat oyunda denemedim. Zaten yamayı boş bir klasöre kuruyorum. Hata normal mi yoksa başka bişey mi yapmak lazım?
    Ek olarak, yamayı ekstra bir programla (idm vs.) indirmedim. Direk tarayıcıdan indirdim.

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufevzi -- 21 Haziran 2016; 19:48:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yusufevzi

Öncelikle elinize sağlık arkadaşlar. Büyük iş yaptınız gerçekten. Yamayı daha önce kurmadım. İlk defa kuracam, fakat konuyu takip etmeye çalıştım. Anca fırsatım oldu kurmak için. Oyunum steam versiyon ve son sürümde, tüm dlc'ler yüklü ve siteden son sürüm olan (v0.30) yamayı indirdim. Boyutu 26 mb, hatta iki indirme sitesinden de indirdim. Yamayı kurmak isterken attığım fotodaki gibi hata alıyorum. Hatayı geçiştirince yama kuruldu diyor ve siteye yönlendiriyor. Fakat oyunda denemedim. Zaten yamayı boş bir klasöre kuruyorum. Hata normal mi yoksa başka bişey mi yapmak lazım?

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com]

Normal değil hocam sizde çalışmayı durdurdu diyor ve cmd error vermiş öyle bir şey olmaması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BooMANx -- 21 Haziran 2016; 19:28:29 >

• yusufevzi kullanıcısına yanıt
    Boş klasöre değil oyunun kurulu olduğu klasöre kurmanız gerek. Yani Steam/steamapps/common/Witcher 3 klasörünü hedef gösterin setupta.
  • quote:

Ek olarak, yamayı ekstra bir programla (idm vs.) indirmedim. Direk tarayıcıdan indirdim.

yamayı niye boş klasöre kuruyorsun ki reis? oyunun kurulu olduğu yeri seçince de mi bu hatayı veriyor?

• tzakhi T kullanıcısına yanıt
    Genelde böyle kuruyordum modları, yamaları falan bi hata olursa yedekliyordum değişen dosyaları. Bir de bir önceki yama için miydi, bu versiyon için mi bu şekilde kuranlarda sıkıntı olmuyordu. Öyle denedim ben de ama birazdan direk oyunun kurulu olduğu yere deneyecem. Steam'den yedekledim oyunu.
  • quote:

Genelde böyle kuruyordum modları, yamaları falan bi hata olursa yedekliyordum değişen dosyaları. Bir de bir önceki yama için miydi, bu versiyon için mi bu şekilde kuranlarda sıkıntı olmuyordu. Öyle denedim ben de ama birazdan direk oyunun kurulu olduğu yere deneyecem. Steam'den yedekledim oyunu.

cmd değiştirmek istediği dosyayı bulamadığı için hata veriyor. oyuna kurman lazım direk.
  • tzakhi T kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam. Kurdum şuan sorun yok.
  • quote:

Eyvallah hocam. Kurdum şuan sorun yok.
    baw çevirisinde %'lik bir kısım oluştu mu acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecan12bjk

baw çevirisinde %'lik bir kısım oluştu mu acaba ?

%90 dostum . Ama 3 ay sonra yayınlancak. Yaz okulları varmış bütlerden kalmışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arada güldürüyor kerata kızamıyorum
  • Adam cidden trollüğün kitabını yazmış :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterofagar

Adam cidden trollüğün kitabını yazmış :D
    trollük bir soru sormadım ama neyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecan12bjk

trollük bir soru sormadım ama neyse.

Alıntıları Göster
    selamlar witcher 3 ps4 içinde xbox içinde türkçe resmi yapa yapılması için destek vermek adına yapılabilecek birşeyler varmı? bu kadar emek var ortada Cd Projekt Red ile görüşmeler vs tekrarlansa bu güzel yama resmi olsa, böylece konuyu anlamayanlar oynamayanlar tekrar bi dönüp bakmazlarmı oyuna? satışta artısı olacağı için ellerinde hazır proje varken bunu bi güncellemeyle koymak zor olmasa gerek onlar içinde çakici bir teklif olması lazım değilmi neden bu kadar ilgisiz kalmışlar konuya acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lycn -- 22 Haziran 2016; 14:01:02 >

• 
Sayfa: önceki 355356357358359
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.