Şimdi Ara

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com] (302. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.153
Cevap
249
Favori
814.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
464 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam çok saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: berker243

hocam çok saol
    yine odrin
    The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com]

• quote:

Orijinalden alıntı: Zero Limit

yine odrin
    The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com]

Allah belanı versin ordrin :D tüm kuzeyi mundar etti kopil

• quote:

Orijinalden alıntı: mumak

quote:

Orijinalden alıntı: Zero Limit

yine odrin

Allah belanı versin ordrin :D tüm kuzeyi mundar etti kopil

Alıntıları Göster

Beyler şu taşları bir türlü bulamadım resimi videodan aldım. Nerede bulabilirim bu taşları yaa

Debug console programı ile kodlarınıda giriyorum gelmiyor videoda ki npc ye de gittim bende yok ama videodaki elemanda var bu taşlar anlamadım ya

• Dezert kullanıcısına yanıt
    Bu taşları bende bulamadım aynen o programı indirdim sırf bu taşlar için yine yok arkadaşlar bilen varsa bir yardım etsin yav bu taşları nereden bulacaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Hjalmar'dan bahsetmiyor Zırdeli Vigi'den bahsediyor.

Zırdeli Vigi Skiellege ziyafetinde ayı tarafından öldürülmüyor mu?
  • Relinquished06 R kullanıcısına yanıt

Bildigim kadariyla hayir orada ölmuyor. İki turlu ölum şekli var onun.
    1.si Buz Devi'nin orda onu kafesten cikarmadan deve saldirirsan direk orada öluyor.
    2.si de arkadasin dedigi gibi Kaer Morhen'de öluyormus. Cunku ben Kaer Morhen savasi baslamadan once Kaer Morhen'de gordugumu hatirliyorum onu Hjalmar'la birlikte o yuzden ziyafette öluyor olamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yamayı yükledikten sonra ara videoları göstermiyor bunun çözümü varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: esdarking

Arkadaşlar yamayı yükledikten sonra ara videoları göstermiyor bunun çözümü varmı

CMD ekranını yarıda kapatmadığınıza emin misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Bildigim kadariyla hayir orada ölmuyor. İki turlu ölum şekli var onun.
    1.si Buz Devi'nin orda onu kafesten cikarmadan deve saldirirsan direk orada öluyor.
    2.si de arkadasin dedigi gibi Kaer Morhen'de öluyormus. Cunku ben Kaer Morhen savasi baslamadan once Kaer Morhen'de gordugumu hatirliyorum onu Hjalmar'la birlikte o yuzden ziyafette öluyor olamaz.

Buz Devi'nin orda kurtardım. Kaer Morhen'de bende Hjalmar'ın yanında birini görmüştüm ama savaş sırasında öldüğünü görmedim dikkat etmedim.Neyse çok da önemli değil zaten :D

• 130 saatin sonunda ana senaryo bitti. Yama da emeği geçen herkese tekrar çok teşekkür ederim :) Şimdi HoS 'a bakalım sonra da BaW' da görüşmek üzere :)
  • Yok hocam cmdyi bekliyorum anlamadım niye böyle olduğunu

• quote:

Orijinalden alıntı: Dezert

Beyler şu taşları bir türlü bulamadım resimi videodan aldım. Nerede bulabilirim bu taşları yaa

Debug console programı ile kodlarınıda giriyorum gelmiyor videoda ki npc ye de gittim bende yok ama videodaki elemanda var bu taşlar anlamadım ya

Beyler şu taşları nereden bulacağım ya gerçekten bilen yok mu ? yada bilipte yazmaya mı üşeniyorsunuz anlamadım

Hocam 100 saat oynadim ilk defa gordum bu taslari

• quote:

Orijinalden alıntı: sinsityotrofoblast

Hocam 100 saat oynadim ilk defa gordum bu taslari

Hocam bende öyle aya %10 veriyor birde bonus az değil nereden bulacaz bunları yavv
    YouTube
    The Witcher 3: Wild Hunt - Where to buy Greater Glyphs & G. Rune Diagrams
    https://youtu.be/9YVn1Yffo-4
    hocam bu videoda buldugu yeri gosteriyor belki izlemissinizdir bunu bulabildim

• sinsityotrofoblast kullanıcısına yanıt
    Yok hocam heryeri gezdim yok bulamadım
  • sinsityotrofoblast kullanıcısına yanıt
    tuhaf olanda o hocam çoğu youtub videosunu izledim cogu npc ye gittim bende yok adamlarda var delircem yaa Benim oyunda mı birşey var acaba diye düşünmeye başladım
  • quote:

iyide armorlara basılan gyliph işte. %10 veriyor ve sadece sign lar var. zaten normal gylph lerinde büyükleri birebir aynı değeri veriyor. bunların sadece şekli farklı. neden özelikle bunları istiyorsunuz anlamadım. hani zırha hasar adrenalin felan kazandıran gylph olsa anlarımda işlevsel olarak her yerde bulunan greater gylph lerden hiç bir farkı yokki
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumak

quote:

iyide armorlara basılan gyliph işte. %10 veriyor ve sadece sign lar var. zaten normal gylph lerinde büyükleri birebir aynı değeri veriyor. bunların sadece şekli farklı. neden özelikle bunları istiyorsunuz anlamadım. hani zırha hasar adrenalin felan kazandıran gylph olsa anlarımda işlevsel olarak her yerde bulunan greater gylph lerden hiç bir farkı yokki

Hocam farkı olmayabilir ben sadece millette varken bende neden yok diye sorguluyorum. Ana konu hos bitirdim neden göremedim bu taşları diye sorguluyorum. Farkı olsun olmasın önemli değil merakım bu yönde anlatabildim umarım ?

• 
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.