Şimdi Ara

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com] (186. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.153
Cevap
249
Favori
816.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
464 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: luganoguz

Sağolasın :)
    Peki bu 2. oyunda seçtiklerimizi nasıl tekrar seçtiriyor oyunun içinemi yedirilmiş yine ?

Bir npc soruyor biz seçiyoruz galiba , hiç denemedim.Bir yerde okumuştum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

Güncelleme ile sıkıntı kalmadı arkadaşlar mükemmel bir yama oldu. Ellerine sağlık arkadaşların birazdan verirler.

Alıntıları Göster
    oyunları D klasöründe tutuyorum.
    Dolayısı ile CMD ekranında D:\SteamLibrary\steamapps\common\The Witcher 3 yazdığımda hatalı yol diyor.
    D:\SteamLibrary\steamapps\common\The Witcher 3> yazdığımda ekrana hızlıca bazı yazılar geliyor ve witch3rsubpacker çalışmayı durdurdu hatası alıyorum.
    Oyun orjinal steam oyunudur.

• quote:

Orijinalden alıntı: amakakaka

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: CadenArcher

Uzun süre oynadim her sey gayet iyi çalisiyor, çeviri süper. Çevirmen arkadaslara ne kadar tesekkür etsek az. Umarim CD Projekt yamanin resmi hale gelmesi için birseyler yaparda konsol sahipleri de oyunu Türkçe oynayabilir.

AJ Styles'cy birini görmek beni mutlu etti sen de sa?ol , keyifli oyunlar dilerim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: baypal

oyunları D klasöründe tutuyorum.
    Dolayısı ile CMD ekranında D:\SteamLibrary\steamapps\common\The Witcher 3 yazdığımda hatalı yol diyor.
    D:\SteamLibrary\steamapps\common\The Witcher 3> yazdığımda ekrana hızlıca bazı yazılar geliyor ve witch3rsubpacker çalışmayı durdurdu hatası alıyorum.
    Oyun orjinal steam oyunudur.

Alıntıları Göster
    Çeviri güncellenmiştir. Cmd ekranında hata alan birkaç arkadaşta denedik. Sorunsuz çalıştı. Yeni sürümühttp://www.w3tr.pidacs.com/ adresinden indirebilirsiniz.

• Umarım cd projekte ulaşılır da yama resmileşir konsollara da gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: goldteam34

Bf42'yi 640x480 de 30 fps almış adamım :D 1024x768 2 fps :D
    Çeviriyle alakalı bir sorun olduğunu sanmıyorumda , bu çeviri dosyalarının işlenmesi için programı yazan arkadaş biraz hatalı ilerlemiş sanırsam. Umarım en kısa zamanda düzeltir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TxsMelih

Çeviri güncellenmiştir. Cmd ekranında hata alan birkaç arkadaşta denedik. Sorunsuz çalıştı. Yeni sürümühttp://www.w3tr.pidacs.com/ adresinden indirebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    bu kadar kısa süre içerisinde böyle devasa bir projeyi bitirdiniz hocam gerçekten elinize emeğinize sağlık :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-05471E679

quote:

Orijinalden alıntı: luganoguz

Sağolasın :)
    Peki bu 2. oyunda seçtiklerimizi nasıl tekrar seçtiriyor oyunun içinemi yedirilmiş yine ?

Bir npc soruyor biz seçiyoruz galiba , hiç denemedim.Bir yerde okumuştum...

Alıntıları Göster
    Ya yeminle büyük adamlarsınız, hepiniz eline koluna sağlık. Umarım bir şekilde bunun maddi getirisi de olur. Bu oyunu satın almak artık boynumuzun borcudur. Zaten oyunu oynayanlar CD Projekt'in ne kadar mükemmel bir iş çıkardığını anlamıştır bile. Yamayı yapanlara tekrar çok çok çok teşekkürler. Ben uzun yıllardır böyle güzel bir oyun daha oynamadım. Bu oyunu bize Türkçe oynama imkanı sağladınınz için Allah razı olsun hepinizden.

• quote:

Orijinalden alıntı: tzakhi

Öncelikle; v1.12 olmadan yamayı kuranlar, şu hatayla karşılaştık, burası bilmem ne gibi şeyler yazmayın. Yamanın kurulmuş olması, v1.12 gerektiği gerçeğini değiştirmiyor.

İkinci olarak; yamayı kuramayan arkadaşlar adına üzüldüm, saatlerce bekleyip bu sonu almak kötü. biz de sabah güneşin doğuşundan beridir setupla uğraştık ama, demek gene bir yerinde hatası kalmış. düzeltiriz en kısa zamanda. Başım beynim dağıldı iyice benim, vizeler de geliyor :( biraz anlayış gösterin, elbet çözümünü bulacağız.

ben de uyuyayım. iyi günler.
    Şimdi diyeceğim bağış sayfası açın felan. Bizde böyle size şükranlarımızı sunalım. Sonuçta değerli zamanınızdan vakit ayırarak karşılık beklemeden böyle bir eyleme girişmek çok erdemce bir harekettir.

Ne diyeyim hepinize tek tek teşekkürlerimi sunarım. Sağolun varolun.

• quote:

CMD ekranında hata alıyorsanız deneyin arkadaşlar. Geri dönüşünüzü de bekliyoruz oldu mu olmadı mı diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Witcherer_ -- 27 Mart 2016; 15:00:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaenerysStormborn

quote:

Orijinalden alıntı: KuvvetMira27

Oyunu ve ara sahneleri türkçe yapan dosyaları upload eden biri olursa yamayı manuel kurar hata alanlar hem güzel olur cmd yüzünden ara sahneler ingilizce :(

Sana özel mesaj atmştım dostum bu konu hakkında, bi kontrol erdersen sevinirim

Alıntıları Göster
    Helal olsun size helal olsun muhteşemsiniz ellerinize sağlık emeğinize sağlık ne kadar teşekkür etsek azdır sağolun varolun

• quote:

Orijinalden alıntı: _Witcherer_

quote:

CMD ekranında hata alıyorsanız deneyin arkadaşlar. Geri dönüşünüzü de bekliyoruz oldu mu olmadı mı diye.

Alıntıları Göster
    Şu sıralar bi indirime girse de alsak. ne güzel olur bu yamanın üstüne.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoÇü -- 27 Mart 2016; 15:11:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MoÇü

Alıntıları Göster
    Gerçekten elinize sağlık arkadaşlar sırf tebrik etmek için siteye üye oldum, sayenizde 2 kere bitirmiş olmama rağmen yine başladım oyuna ve başından kalkamıyorum.Bütler is coming
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoÇü

Alıntıları Göster
    Güncelleme başarılı sorunsuz yüklendi teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mekanik değil

Alıntıları Göster
    ya arkadaşlar oyun 1.6 iken ne güzel her şey türkçeydi sonra oyunu 1.10 a yükselttim bazı yerler ingilizce oldu nedeni nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mekanik değil

Alıntıları Göster
    benim steam sürümüne 3.8 gb update gelmiş.yama sıkıntı çıkartımı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 158158158

ya arkadaşlar oyun 1.6 iken ne güzel her şey türkçeydi sonra oyunu 1.10 a yükselttim bazı yerler ingilizce oldu nedeni nedir

hocam sorunsuz çalışması için 1.12 gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: checkeacht

quote:

ya şimdi 1.12 kurdum gene türkçe olmadı bazı yerler ama 1.11 kurmadım direk 1.12 kurdum acaba türkçe yamayı baştanmı kursam
    sence
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alynty: 158158158

ya arkada?lar oyun 1.6 iken ne güzel her ?ey türkçeydi sonra oyunu 1.10 a yükselttim bazy yerler ingilizce oldu nedeni nedir

Tekrar kurun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: checkeacht

quote:

Alıntıları Göster
    Aylarca beklemenin emeğini sonunda aldık. Bu arkadaşlara bir teşekkürü çok görmeyelim. Helal olsun arkadaşlar.

• 
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.