Şimdi Ara

bilgisayarım usb tanımıyor acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarımda flash disk takıyorum dıdıdıdıt edio açmıyor. aynı diski masaustu pc me takıyorum orda okuyor normal bi şekilde . sorun nedir anlayamadım bilgili arkadaşlar bi yardım ederlerse memnun olurum kolay gelsin

birde ilk taktığında windows update driver indirmeye çalışır belli bir süre iptal etmek gerekiyor ilk kez takıyorsan biraz bekle ve denetim masası aygıt yöneticisinde donanım değişikliklerini tara diye bir seçenek var bunu yap usb 3.0 portuna takıyorsan 2.0 a takıp dene. flash disk ntfs mi fat dosya sistemi ilemi formatlanmış. çalışan bilgisayara takıp içindekileri bir klasöre atıp formatlayabilirsin ntfs olarak formatlamak için windows 7 ve üzeri bir işletim sistemine ihtiyacın olacak
    CORE2DUO E8400 3.0 CPU. GİGABYTE GA-EP35C-DS3R ANAKART, 2X2 2 GB DDR3 DUAL DDR RAM 1333 MHZ, 2X LG DVDRW,ASUS HD7790 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB EKRAN KARTI, 2X1 TB SATA2 SEAGATE HDD, CREATİVE AUDİGY 7 1 SES KARTI, ASUS XONAR DX2 SES KARTI, GEM KASA, SEASONİC X760 80 PLUS GOLD PSU.
  • algılama sesiişte yukleme basarısız oluyo masaustu pc cok eski oldugundan dolayızaten sıkıntılı flashdan veri alırken yavas hareket ediyor. bi de onunlaugrasmak istemiyorum laptop kullanıyorum masaustunu daha cok babam felan kullanıyor onlara da yetiyor. işte laptopta da bu sıkıntı olustu format atsam düzelir heralde de o kadar program felan geri yuklemekle ugrasmak istemiyorum. baska sıkıntısı yok da bu aralar bu okumama mıdır tanımamamııdır her neyse bu sorun var sadece
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.