Şimdi Ara

Finansbank Hesap İşletim Ücreti (Dikkat Edin!)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
2.711
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Finansbank Hesap İşletim Ücreti (Dikkat Edin!)

https://store.donanimhaber.com/70/58/b7/7058b7b834d15a948301dc323ebef581.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osiosborn -- 8 Eylül 2015; 13:03:24 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Deve Katili

Enpara da dahil mi?

Enpara da hiçbir işlemden ücret alınmıyor. Eğer kullanıcısıysanız sözleşmede alenen yazıyor. Sadece farklı bankamatik ten para çekerken alıyor (bu aralar ayda 3 kez ücretsiz kampanyası var).

Enpara da dahil mi?

eğer öyleyse finansbank enpara için kepenkleri kapatır.

Orijinalden alıntı: Girrffe

quote:

Enpara da dahil mi?

eğer öyleyse finansbank enpara için kepenkleri kapatır.

Alıntıları Göster
    Numara +3 le başlıyor sahte olabilir bence
    Normalde banka ismi fln yazması gerekmiyormu?

Orijinalden alıntı: Guest-D6177DB52

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Allah benim gibi Finansbanktan kredi kullanan kredi ödeyen tüketicilere sabır versin. yılda 120 tl ödüyorduk yetmemiş doyuramadık bir türlü açları.
    Lanet olsun bulaştığım güne, 2 senem kaldı, sigorta,hesap, kredi kartı hepsini kapattırdım kredim bitince bunu da alamayacaklar ve bir daha kapısının önünden geçmem bu ......................
  • quote:

Orijinalden alıntı: quarisma2005

Allah benim gibi Finansbanktan kredi kullanan kredi ödeyen tüketicilere sabır versin. yılda 120 tl ödüyorduk yetmemiş doyuramadık bir türlü açları.
    Lanet olsun bulaştığım güne, 2 senem kaldı, sigorta,hesap, kredi kartı hepsini kapattırdım kredim bitince bunu da alamayacaklar ve bir daha kapısının önünden geçmem bu ......................

Alıntıları Göster
    Benimde anneme gelmiş ama emekliler emekli maaşıını aldığı sürece alınmıyacakmış mesajda buda yazıyodu
  • quote:

Orijinalden alıntı: quarisma2005

Alıntıları Göster
    Hesap işletim ücretlerini hakem heyetinden alamıyor musunuz?

Orijinalden alıntı: ekksl6

Hesap işletim ücretlerini hakem heyetinden alamıyor musunuz?

Alıntıları Göster
    Nefret ediyorum bankaların hesap işlem ücretleri almasına. Uzun uğraşlar sonucunda geri vereceklerini bildikleri halde, insanları uğraştırmayı seviyorlar...
    Cpu:Intel i7-6700K Gpu:MSI GTX 1070 Mb:MSI Z170 Tomahawk AC Memory: Gskill RipjawsV 3200Mhz 16GB SSD:Corsair Force LE 120gb HDD:Seagate 1TB Case: Corsair-760T Black Psu: Corsair CS750m Cpu Cooler:CoolerMaster Hyper 212x Push: 2xAerocool Shark Red 14mm Pull:2xCorsair-AF140
  • quote:

Orijinalden alıntı: shnkrc

Nefret ediyorum bankaların hesap işlem ücretleri almasına. Uzun uğraşlar sonucunda geri vereceklerini bildikleri halde, insanları uğraştırmayı seviyorlar...

Alıntıları Göster
    Yılda bedavadan 110 lira ne güzel iş.

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Maaş hesabı olduğu için alınmıyo benden
    Enpara dahil değildir ya adamlar bangır bangır tvde reklamlarda sıfır komisyon hesap ücreti yok vsvs diyip duruyodu ücret eklemeye cesaret edemezler herkes kapatır hesabını

Orijinalden alıntı: Nakahella

Yılda bedavadan 110 lira ne güzel iş.

Alıntıları Göster
    Bu uygulama tüm banka hesaplarında var ücretsiz diye belirtilen kartlar hariç (en para kuveyttürk nuvo)

Bankalar BDDK ya baskı sonucu bu yasayı çıkarttılar

Hatta bu nisan mı mart ayı son gündü

Bu yasayı duyar duymaz 3 tane boşta kullanmadığım banka kartını ve hesabımı kapatmıştım

Önceden bakiye sıfırken para alınmıyordu şimdi bakiye sıfır olsa bile borçla da olsa alıyorlar.

Büyük bi ihtimal hesabı kapattırmaya gittiğinizde sizden önceki dönem borçlarınıda istiyceklerdir

Aç ve doyumsuz bankaların yeni tuzağı

Geçende bi yakınım için 6.000 TL kredi çekiyim dedim hayat sigortası yaptırmıycam diye kredi vermediler

Adamlar rahat nede olsa bu devir kimse para biriktirmiyor ya iphone alıyor ya ara araba alıyor yada cafelerde 1 çaya kahveye 10 TL bayılıyor adamlar bunun bilincinde

Kimsede birikim yok birikimi olanda parayı bankada tutuyor haliyle adamlar bunun farkında bana muhtaç diyor böyle oluncada hesap işletim ücreti sigorta aidat adı altında kendilerine muhtaç kölelere kafasına göre masraf kilitliyor

• Bugün bende hesabı kapatmaya gideceğim.

sen uğraşırsan geri alıyorsun.. ama uğraşmayan, hatta haberi bile olmayan binlerce insan var, bankanın işine geliyor

mesela işbankası her yıl kredi kartı için yıllık aidat keser, bu işlemi ekstrede görür görmez bankayı ararım, sorgusuz sualsiz iade ederler.. aramayanlar farkında olmayanlar kaynıyor gidiyor işte

Orijinalden alıntı: antique

quote:

sen uğraşırsan geri alıyorsun.. ama uğraşmayan, hatta haberi bile olmayan binlerce insan var, bankanın işine geliyor

mesela işbankası her yıl kredi kartı için yıllık aidat keser, bu işlemi ekstrede görür görmez bankayı ararım, sorgusuz sualsiz iade ederler.. aramayanlar farkında olmayanlar kaynıyor gidiyor işte

İşte üniv kartım var işbankasından arıyorum sonuç yok..

Orijinalden alıntı: antique

quote:

Alıntıları Göster
    bugune kadar hükümet millet hayrına ne yaptı?
    hep ufak olanı fakir olanı öldürdü, bankaları coşturdu ama hala fakierler oy veriyor
    ücretler yasal değildi bi yasa çıkarttılar yasal oldu
    milyardolarlık açlar bomboş hesaptan asgari ücretlinin bi haftada kazanmadığı parayı cumburlop diye soyuyor, akp bunu yasal hale getiriyor

• Kapatın arkadaslar ben 3 4 ay once finansbank ile tum iliskimi kestim rahatim en paraya gecin olmadibir daha kapisindan gecmem finansbankin oyle kinliyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Aynen öyle hocam, haklısın. Geçmişe yönelik alınmayan, zamanında ihbar edilmeyenler içinde hakem heyetiydi oydu buydu birton uğraşıp anca geri alabiliyorsun. Banka da ne kopartırsak kardır mantığı ile vatandaşını ve müşterilerini yolmaya, soymaya devam ediyor.
    Cpu:Intel i7-6700K Gpu:MSI GTX 1070 Mb:MSI Z170 Tomahawk AC Memory: Gskill RipjawsV 3200Mhz 16GB SSD:Corsair Force LE 120gb HDD:Seagate 1TB Case: Corsair-760T Black Psu: Corsair CS750m Cpu Cooler:CoolerMaster Hyper 212x Push: 2xAerocool Shark Red 14mm Pull:2xCorsair-AF140
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.