Şimdi Ara

Finansbank Hesap İşletim Ücreti (Dikkat Edin!) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
2.694
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende hem hesabı hem kredi kartı vardı finansbankın. hesabımı enparaya taşıdım, kredi kartımı da fix kart yaptım. Havadan para ödemiyorum. Bu şekilde bi alternatifiniz var.
  • Bu tip şeylerle uğraşmamak için ya bankanın maaş müşterisi olacaksın ya da bir iki faturanı bankaya otomatik ödeme olarak bağlatacaksın. Müşterinin neresinden tutsam ne kadar koparsam kardır mantığı....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oe6

quote:

Orijinalden alıntı: antique

quote:

Orijinalden alıntı: shnkrc

Nefret ediyorum bankaların hesap işlem ücretleri almasına. Uzun uğraşlar sonucunda geri vereceklerini bildikleri halde, insanları uğraştırmayı seviyorlar...

sen uğraşırsan geri alıyorsun.. ama uğraşmayan, hatta haberi bile olmayan binlerce insan var, bankanın işine geliyor

mesela işbankası her yıl kredi kartı için yıllık aidat keser, bu işlemi ekstrede görür görmez bankayı ararım, sorgusuz sualsiz iade ederler.. aramayanlar farkında olmayanlar kaynıyor gidiyor işte

İşte üniv kartım var işbankasından arıyorum sonuç yok..

Bendede var, arıyorum iade ediyorlar üstüne maximum puan alıyorum. Sanırım belli bi harcama üzerinde olanlara hemen iade ediyorlar,limitimde üniversiteli bi karta göre yüksek zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oe6

quote:

Orijinalden alıntı: antique

quote:

Orijinalden alıntı: shnkrc

Nefret ediyorum bankaların hesap işlem ücretleri almasına. Uzun uğraşlar sonucunda geri vereceklerini bildikleri halde, insanları uğraştırmayı seviyorlar...

sen uğraşırsan geri alıyorsun.. ama uğraşmayan, hatta haberi bile olmayan binlerce insan var, bankanın işine geliyor

mesela işbankası her yıl kredi kartı için yıllık aidat keser, bu işlemi ekstrede görür görmez bankayı ararım, sorgusuz sualsiz iade ederler.. aramayanlar farkında olmayanlar kaynıyor gidiyor işte

İşte üniv kartım var işbankasından arıyorum sonuç yok..

son yıllarda çıkartılan kredi kartlarının sözleşmesinde yıllık aidatların alınacağı da eklenmiş olabilir, bu durumda yapacak birşey yok tabi.. benim eski hesaptan dolayı, aralık ayında kesinti yaparlar, ocak ayında ararım iade yaparlar konu kapanır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

Enpara da dahil mi?

Finansbank ve Enpara farklı şeyler arkadaşlar anlayın bunu artık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yetersiz_Bakiye

Bu uygulama tüm banka hesaplarında var ücretsiz diye belirtilen kartlar hariç (en para kuveyttürk nuvo)

Bankalar BDDK ya baskı sonucu bu yasayı çıkarttılar

Hatta bu nisan mı mart ayı son gündü

Bu yasayı duyar duymaz 3 tane boşta kullanmadığım banka kartını ve hesabımı kapatmıştım

Önceden bakiye sıfırken para alınmıyordu şimdi bakiye sıfır olsa bile borçla da olsa alıyorlar.

Büyük bi ihtimal hesabı kapattırmaya gittiğinizde sizden önceki dönem borçlarınıda istiyceklerdir

Aç ve doyumsuz bankaların yeni tuzağı

Geçende bi yakınım için 6.000 TL kredi çekiyim dedim hayat sigortası yaptırmıycam diye kredi vermediler

Adamlar rahat nede olsa bu devir kimse para biriktirmiyor ya iphone alıyor ya ara araba alıyor yada cafelerde 1 çaya kahveye 10 TL bayılıyor adamlar bunun bilincinde

Kimsede birikim yok birikimi olanda parayı bankada tutuyor haliyle adamlar bunun farkında bana muhtaç diyor böyle oluncada hesap işletim ücreti sigorta aidat adı altında kendilerine muhtaç kölelere kafasına göre masraf kilitliyor

Dediklerin kısmen doğru. Yeni kanun çıkartıldı ve yasallaştı.
    Ancak hesapta para bulunmayan anka hesaplarında hesap işletim ücreti alamayacaklar. Öyle bir durum yok.

• ekksl6 E kullanıcısına yanıt
    Alsanda bu sefer inat diye olayı mahkemeye sürüklüyorlar ve kullanıcı sözleşmesinde var olduğu belirtiyorlar hem o ücreti hemde tüm mahkeme masraflarını sana yıkıyorlar 90 tl için 1500-200 tl çıkıyor cebinden. Adamlar o kadar avukatı boşuna tutmuyor firmasında.
  • Finansbank'tan aynı mesaj banada geldi. Zaten haziran ayında bir kesinti yaptılar 70 küsür bir rakam. Birde bu mesaj gelince iyice midem bulandı artık. Tamda burada hesabımı kapatıp kredi kartı kullandığım Yapı Kredi'ye hesap açtırıp oraya parayı aktarayım diyordumki onlarında bu ayki ekstreme 76 lira yıllık üyelik ücreti yansıttığını gördüm. 2013 ten beri kullandığım karta öyle birşey gelmedi hiç ilk defa geliyor. Arıyorum diyorlar 3 ay içinde 750 TL harcayın silelim. Zihniyete bakar mısın??? Ne kadar saçma birşey. Finansbank hesabımdaki parayı çekicem ve Yapı Kredi kredi kartımıda kapatıcam bankalardan elimi ayağımı çekmiş olucam. Evde saklarım paramı onlardan iyi kimse üyelik ücreti istemiyor evde. Lanet olsun hepsine...
  • Bilgilendirme: Degerli Musterimiz, musterilerimizden 3 ayda bir tahsil edilen Hesap Isletim Ucreti 15/10/2015'ten itibaren 38,25 TL olarak guncellenecektir. Maasinizi bankamizdan almaya devam ettiginiz surece, kurumunuzun bankamiz ile yapmis oldugu anlasma kapsaminda tarafinizdan Hesap Isletim Ucreti tahsil edilmeyecektir. Detayli bilgi icinwww.finansbank.com.tr/ucretdegisiklikleri sayfasini ziyaret edebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    olay hakem heyetlerinde şöyle işler.
    heyete belgeleri verir itiraz edersin...
    heyet bankaya savunma yollar.
    banka savunma yapabilirse ve senin imzaladığını gösteren belgelerle geri dönerse hakem heyeti tekrar oturur karar verir...eğer senin lehine karar verirse banka istese de itiraz davası açamaz çünkü heyetin kararı bağlayıcıdır..
    Banka thh kararına uymayıp dava açsa bile mahkeme tüketici aleyhine karar verir...
    hatta tüyo vereyim, isteklerde yeterki fazla para isteme...geriye dönük 10 yıllık talebe gitme.. ticari üncanın varsa tüketici hakem heyetleri ticari şahısların işlerine hüküm veremediği için ticari içerikli bişeyi isteme...
    bunun dışında imzanız olsa dahi hesap işletim ücretlerine iade veriliyor..zaten hakem heyeti hukuksuz talepleri kabul etmez geri çevirir... Haklarınızı ve sonrasındaki yaptırımları daha ayrıntılı araştırırsanız kimse bişeyi dayatamaz.
    ayrıca mahkeme masrafları, avukatlık için 250 yi geçmez..250 de mahkeme masraflarını geçmez.. 1500-2000 liralar belki yüksek montanlı konut kredileri masrafları için daha uzun sürüp daha fazla itiraz davası sayısı olduğundan çıkabilir.

• Bana da bu mesaj geldi.Şöyle bir şey var,2 ay önce bizim şirket Finansbank'ı TEB ile değiştirdi.2 aydır TEB'in maaş kartı ile maaşımızı alıyoruz.Ben şimdi bankaya gidip Finansın maaş kartını kapattırmalımıyım?Kapattırmazsam bir ücret talep ederler mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: DraGonS

quote:

Bu uygulama tüm banka hesaplarında var ücretsiz diye belirtilen kartlar hariç (en para kuveyttürk nuvo)

Bu yasayı duyar duymaz 3 tane boşta kullanmadığım banka kartını ve hesabımı kapatmıştım

Önceden bakiye sıfırken para alınmıyordu şimdi bakiye sıfır olsa bile borçla da olsa alıyorlar.

Büyük bi ihtimal hesabı kapattırmaya gittiğinizde sizden önceki dönem borçlarınıda istiyceklerdir

Geçende bi yakınım için 6.000 TL kredi çekiyim dedim hayat sigortası yaptırmıycam diye kredi vermediler

Adamlar rahat nede olsa bu devir kimse para biriktirmiyor ya iphone alıyor ya ara araba alıyor yada cafelerde 1 çaya kahveye 10 TL bayılıyor adamlar bunun bilincinde

Kimsede birikim yok birikimi olanda parayı bankada tutuyor haliyle adamlar bunun farkında bana muhtaç diyor böyle oluncada hesap işletim ücreti sigorta aidat adı altında kendilerine muhtaç kölelere kafasına göre masraf kilitliyor

Dediklerin kısmen doğru. Yeni kanun çıkartıldı ve yasallaştı.
    Ancak hesapta para bulunmayan anka hesaplarında hesap işletim ücreti alamayacaklar. Öyle bir durum yok.

Hayır malesef hesapta para olmasada borçlandırılarak faiziyle birlikte alınıyor

http://t24.com.tr/haber/kullanilmayan-banka-hesaplarina-isletim-ucreti,256838

Zaten o bilgilendirme mesajını göndermekteki amaçda budur şu tarihe kadar hesap aktif olursa kredi mevduat açılıp borçandırılcaksınız hükmünde tebliğdir.

• Bilgilendirme: Degerli Musterimiz, musterilerimizden 3 ayda bir tahsil edilen Hesap Isletim Ucreti 15/10/2015'ten itibaren 38,25 TL olarak guncellenecektir. Maasinizi bankamizdan almaya devam ettiginiz surece, kurumunuzun bankamiz ile yapmis oldugu anlasma kapsaminda tarafinizdan Hesap Isletim Ucreti tahsil edilmeyecektir. Detayli bilgi icinwww.finansbank.com.tr/ucretdegisiklikleri sayfasini ziyaret edebilirsiniz.

• Bugün gittim hesaptaki paramı çekip hesabımı kapattırdım. Önümdeki 2 kişide hesabını kapattırdı muhtemelen aynı durumdan dolayı. Çok müşteri kaybedecekler hata yaptıklarını sonra anlayacaklar...
  • Gelen mesaj doğru, Finansbank web sitesinde de böyle ama, benimde ekrandaki +32 ile başlayan numaraya kafam takıldı.
  • Hakem heyetine şikayet dilekçesi yazın paranızı geri alın.

• quote:

siz de bilinçli olun kardeşim, cepteteb,nuvo,enpara,kuveyt, bunların 4ü olsun elinizde, 4ü de hesap işletim ücreti almıyor ve kredi veriyorlar en uygunundan

• Geri vermiyolar şikayet vara yazsak değişir mi acaba
  • artık yeni moda bu işbankası da 56 lira mı ne diye mesaj atmıştı 6 ayda bir, kerizleri oradan yolacaklar ses çıkaranlara ise ücretsiz hizmetleri enpara vb. filan sunacaklar böylece nefrette toplamayacaklar yani herkese göre hizmet

gerçi işbankasında bu uygulama yok henüz enpara gibi hizmet
  • Arkadaşlar benim de Finansbank'ta maaş hesabım var internet şubesinden kapatmaya kalktım ekranda tek hesabınız olduğundan işlem yapılamamaktadır. Banka şubesine gidiniz diye bir uyarı mesajı veriyor. Bu vadesiz hesabıma bir banka kartı bir de fix kart bağlı olduğu için olabilir mi?

Ben sadece fix kartı bırakıp diğerlerini kullanmak istemiyorum,
    böyle bir şey mümkün diye biliyorum, bilginizi rica ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi systemexp -- 20 Eylül 2015; 23:31:45 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.