Şimdi Ara

Sigorta 423,19 TL | 32 Yaş - İlk Motorlu Araç - 2. Yıl Kaza Yok - PCX 150 - İstanbul

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sigorta 423,19 TL | 32 Yaş - İlk Motorlu Araç - 2. Yıl Kaza Yok - PCX 150 - İstanbul

Bu nedir yahu? Biraderde 2013 model BMW 3.20 D var, 300 TL vermiş. Arkadaşımda motosiklet var farklı bir şehirde 80 TL vermiş.

İstanbul'da bu soyguncu tavır neden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gereqsiz -- 7 Eylül 2015; 17:34:51 >

• Ölme veya zarar verme riskimiz daha yüksek olduğu için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sigorta şirketleri arasında çok fark var. ergo sigortadan fiyat almadan yapmayın en uygunu ergo 2. yıl hasarsız 125cc sym, 125TL vermiştim. Ekim sonu gibi yenilenecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

sigorta şirketleri arasında çok fark var. ergo sigortadan fiyat almadan yapmayın en uygunu ergo 2. yıl hasarsız 125cc sym, 125TL vermiştim. Ekim sonu gibi yenilenecek.

ERGO Sigorta 675 TL
    32 Yaş
    İlk Motorlu Araç
    MSX125
    İstanbul

Demir ve Sanpo Japon a bak ben demirde yaptırdım 300 TL ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halisakal -- 7 Eylül 2015; 21:19:53 >
  • Yarın arayacağım dediklerinizi, teşekkür ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Axa sigorta 437 tl temmuzda yaptırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 300 lira verdim zorunluya. kasko ise 950 tl.. sanki newyork'da yaşıyoruz... kasko yaptırmasam 2 gün sonra çalacaklarmış gibi hissediyorum..

bir topcase al 300 euro!! ettimi 1000 tl ne lan bu!! bıktım bu ülkeden artık!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hangi firmaya ve ne zaman yaptırdınız? Ve İstanbul mu?

• quote:

sigorta şirketleri arasında çok fark var. ergo sigortadan fiyat almadan yapmayın en uygunu ergo 2. yıl hasarsız 125cc sym, 125TL vermiştim. Ekim sonu gibi yenilenecek.

ergo 370 kadar bi fiyat vermişti bana yaş 29 istanbul 2 yıl hasarsızlık, en uygunu halk sigorta ondanda uygunu var fakat sigortacım sonradan arayıp fiyat verdi firma ismi söylemedi, seneyede ona gideyim diyemi bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: senolas

quote:

ergo 370 kadar bi fiyat vermişti bana yaş 29 istanbul 2 yıl hasarsızlık, en uygunu halk sigorta ondanda uygunu var fakat sigortacım sonradan arayıp fiyat verdi firma ismi söylemedi, seneyede ona gideyim diyemi bilmiyorum

Sigortacının telefonuna ulaşmam mümkün mü? Müşteri kazanmış olur hem.

• Gereqsiz kullanıcısına yanıt
    tabi vereyim 05496475656 elit sigorta istanbul esenlerde yeri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gereqsiz

Sigorta 423,19 TL | 32 Yaş - İlk Motorlu Araç - 2. Yıl Kaza Yok - PCX 150 - İstanbul

Bu nedir yahu? Biraderde 2013 model BMW 3.20 D var, 300 TL vermiş. Arkadaşımda motosiklet var farklı bir şehirde 80 TL vermiş.

Kaza var hocam nasıl yok, ben hatırlıyorum lastiğiniz kaymıştı keşke lastikleri önceden değiştirsem demiştiniz

Şaka bir yana şu siteye mutlaka bakın. Son 30 gün içerisinde yapılan zorunlu sigortaların kaç tl'ye yapıldığını görebiliyorsunuz.

Dikkat!! Ucuza motosiklet trafik sigortası içerir!

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/145349-dikkat-ucuza-motosiklet-trafik-sigortasi-icerir.html

Genelde en uygun fiyat verenler, ziraat, halk, ergo...

Bütün firmalardan mutlaka fiyat alın

eğer mümkünse küçük bir ilden motosiklet alın. sigortası 40-70TL

• Teşekkürler arkadaşlar, bakıyorum hemen.

• 260 TL, 4 taksit olarak Elit Sigorta'da yaptırdım. Cezalı olmasına rağmen.

Cezalı olmasa idi 130-180 TL arasında imiş...

Başka arkadaşların da işine yarar diye bilgileri paylaşıyorum.

Elit Sigorta, İstanbul Esenler, Şemdin Bey, 0212 647 61 61, 0549 647 56 56
    senolas arkadaşa da teşekkür ederim.
  • Gereqsiz kullanıcısına yanıt
    rica ederim hocam, yardımcı olabildimse ne mutlu bana, hangi sigorta şirketi yaptı sigortayı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: senolas

rica ederim hocam, yardımcı olabildimse ne mutlu bana, hangi sigorta şirketi yaptı sigortayı ?

Demir Sigorta... Zaten en uygun onun olduğu paylaşılıyordu buralarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gereqsiz

yaş 21 kendi aracım da var. onunla da çok şükür kazam yok. motoruma 46 liraya arabama 75 liraya sigorta yaptırdım tabi son zamdan önce. şehir ise tokat
  • küçük şehrin avatajı...

Bizim çankırıda bile minimum 80-90TL gibi görünüyor ortalama fiyat da 100-110 gibi
  • Bu konu gerekli banada 520 cikiyor

• yaş 32 il ankara 2005 ybr 125 geçen sene sompo japan 225 liraya yapıldı kaza yok su sene en ucuz onda bulabildim 285 liraya yaptırdım geçen hafta. ama yukarıda paylaşılan linke bakınca ergo falan daha uygun gözüküyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.