< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
SATILIK (3 oyun tek hesapta) Oyun adı: Battlefield 4™ Premium Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration Metal Gear Solid V: The Definitive Experience Pri-Sec: Tüm haklar Alındığı ülke: TR psn Fiyat: 600 TL Ödeme: eft SATILIK Oyun adı: Dying Light 2 Pri-Sec: PS5 PRİ - PS4 PRİ Alındığı ülke: TR psn Fiyat: 400 TL Ödeme: eft Diğer hak: PS5 SEC Bilgileri verilecektir. SATILIK Oyun adı: Cyberpunk 2077 Pri-Sec: PS5 PRİ Alındığı ülke: TR psn Fiyat: 400 TL TL Ödeme: eft Diğer hak: PS5 SEC Bilgileri verilecektir. Öncelikle referanslı üyeler tercih edilecektir, Önce ödeme sonra hesap bilgileri verilecektir. |
(sertayaydın-oyun takasladık)-(vedath-zuma-parasını 1 hafta sonra verdim)-(eyecam aldım kim hatırlamıyorum)-(burnout ada ve cops paketi aldım kim hatırlamıyorum)-(manjumaru-midnight club LA complete edition- resident evil 5 ve re5 dlc,psn oyunları-uncharted 2 aldım)-(meteor_xxx-toshiba L10 anakart aldım)-(ereneren-god of war 3 aldım)-(sevensleepers1907-need for speed shift aldım)- (LaViTz-gow3,ff13 sattım)-(tolga226-sixaxsis aldım)-(theheretic -psn RE6 alınmıştır)-(crueltiger-psn RE6 takaslanmıştır)-(kralexx42-psn far cry 3 takaslanmıştır)-(Sercan Ç.- Psn NFS Most Wanted alınmıştır) üstteki alışverişlerim sorunsuz olmuştur. (TolqaHaNeReN-psn tomb raider aldım-hesabın şifresini değiştirdi)-(alperixx-indirim kuponu alındı)-(ermayuha-ortak farcry primal alındı)-( Scorpioleo,eyüp güçlüer-gran turismo sport alındı)-(janot-DMC5 alındı) - (gakgos23123-minecraft takaslandı) - (gakgos23123-metro exodus takaslandı) - (EmBoo - Gimx Adaptör alındı) - (RyDeR-Last Of Us 2 alındı) - (45SI45[serkan ığdır]-far cry primal satıldı) - (Muharrem811-Metro Exodus PS4 pri satıldı) - (dragonsan-Metro Exodus PS5 satıldı) - (Serdaressizer-WATCH DOGS 2 PS4 pris satıldı) - (Atayigis-The Last of Us Part II satıldı) - (ardarda1903-Gran Turismo 7 alındı) - (abidig-God Of War Ragnarok alındı) - (YSN_94 - Resident evil Raccoon City Edition alındı) - (jubeiyagyu - Diablo 4 alındı) - (lostangel - Diablo 4 satıldı)
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OmrÇftci_06 -- 19 Eylül 2025; 22:50:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Oyun adı: The Last of Us Part II with Pre-Order Bonus (Türkçe Dublaj ve Altyazı) Pri-sec: Pri hak Ps4 Hint PSN Fiyatı: 600 İletişim: PM Ödeme: Yapı Kredi Sec Hak : - < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conger -- 19 Eylül 2025; 21:38:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Nomad_ -- 20 Eylül 2025; 0:14:43 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vipcihat -- 20 Eylül 2025; 0:39:59 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |