Bildirim
Fetişist Olan Var mı ? (5. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
olmasi gereken de o zaten. tepeden tirnaga kadinin her yerinden etkilenmek. bizim abazalar genelde kadinlari delikten ibaret gordugu icin seks anlayislari da iki ileri geri yapmaktan ibaret. gelip burda konusurlar bir de terbiyesizlik yaparlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Siyah külotlu çorap. Abi bişey en fazla bu kadar tahrik edebilir. Gördüğümde kendimden geçiyorum abi. Tabi hatun güzel olucak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu kadar iğrenç olup sonra kalkıp eşcinselliğe laf ediyorlar işte. İki yüzlü Türk halkı. -
Kulak arkası,
Çil
ve
Venüs gamzesi
Fetişiyim.
-
Faşist olan anladim.
Edit:Sümük hastasiyim bende kadinda ilk sümüğe bakiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black-Viper -- 19 Ağustos 2015; 18:34:00 >
underarm wax diyosun -
Fena güldüm
-
quote:
Orijinalden alıntı: zorradam
Benimde bir fetisligim var evlendikten sonra kendimi frenledim kurtulmak isteyen evlensin
Heh abi yekili bir abiye benziyon sen.
Abi hakikaten evlendikten sonra durum nasil oluyor. Bahsetmek istermisin. Tabi istersen.
quote:
Orijinalden alıntı: VideSupra
quote:
Orijinalden alıntı: zorradam
Benimde bir fetisligim var evlendikten sonra kendimi frenledim kurtulmak isteyen evlensin
Heh abi yekili bir abiye benziyon sen.
Abi hakikaten evlendikten sonra durum nasil oluyor. Bahsetmek istermisin. Tabi istersen.
Benim özellikle üniversite yıllarımda çok fena etkiliyordu ama evlendikten sonra düzene giriyor böyle şeyler eşimi sevdiğim için açıkçası bana göre dışardaki tüm kadınlardan güzel geliyor fetislik aklıma pek gelmiyor gelirsede eşime söylüyorum o da doktor bana tüyolar veriyorburadan sonrası özel olduğu için girmiyorum ama evlenince duzene girer girmezse ileri boyuttadir fetislik dikkatli olunmasi lazim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: King Athelstan
bacak fetişistliği var bende de, öyle kusursuz bacaklar görünce yalayasım geliyor
kendimden utanıyorum
Yanlız değilsin üstüne bende ayakkabı olayı da var.Bir kızın ayakkabı zevki çok önemli benim için ama millet yanlış anlar diye korkuyorum açıkçası. -
El ayak var bende de -
quote:
Orijinalden alıntı: Phoenix_20
Sen benim koltuk altını görsen daha kimsenin koltuk altına bakmaya cesaret edemezsin
Neyse bende de meme fetisi var. Çok büyük olmayacak ama ufak da olmayacak. Ortalama feya ortalamanın az üstü olacak. Dik olacak. Bunlar oldu mu çavuş rütbe atlıyor başçavuş oluyor
gece gece neden bu kadar güldüm bilmiyorum ama güldüm
-
hocam sen naptın yaw -
Fetisistlik sapikliktir. Fazla p*rno izlersen bi sure sonra gercek hayatta senin aklini alabilecek hatunlar siradan gelmeye baslar. Bu yuzden degisik degisik seylere yonelirsin. Birakin su videolari artik la. Koltuk alti ney lan
ULAN BANA GAY DİYODUN SEN DAHA BETERMİŞSİN BE ADAM PÜÜ SANA
geceleri hortluyo bu konuda ha -
ben muhtar fetisiyim sayin Cumhurbaşkanımız gibi.Her gun mahallemizin ve diger yerlerin muhtarlarini ziyaret ediyorum
Babet faşistiyim babet köpeği oluyom
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X