Şimdi Ara

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU] (684. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: samet6767111 , samet6767111 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.219
Cevap
107
Favori
778.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 682683684685686
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ama 100+fps olan - başka oyun- yerlerde coilwhine duymadım.
    güle güle kullanın sizin adınıza sevindim kartta

coilwhine olmamasına
  • simbolmina kullanıcısına yanıt
    Hocam inceleme yaptığınızda etiketler misiniz lütfen.
  • Tristan23 kullanıcısına yanıt
    Yani bende GTA5 bile yok. O yüzden ayrı bir şeyler yazar mıyım bilmiyorum. Oynadığım çoğu oyun çerez olacak bu karta. Bir hafta kullandıktan sonra kart ile ilgili fikir ve kararım olgunlaşır sanıyorum. Ayrıca inceleme konusu yayınlayıp burada da link atarım. Yani umarım. Unutmazsam sizi de eklerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • simbolmina kullanıcısına yanıt
    Garanti belgesinde yazan tedarikçi kim? Galax facebook hesabında distribütör Hepsiburada diye yazdılar ama pek ihtimal vermedim. Teyit ederseniz çok iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: simbolmina

Yani bende GTA5 bile yok. O yüzden ayrı bir şeyler yazar mıyım bilmiyorum. Oynadığım çoğu oyun çerez olacak bu karta. Bir hafta kullandıktan sonra kart ile ilgili fikir ve kararım olgunlaşır sanıyorum. Ayrıca inceleme konusu yayınlayıp burada da link atarım. Yani umarım. Unutmazsam sizi de eklerim.
    Yeni oyuncağım msi 1070 bugün kargodan geldi. Asus 980 den sonra müthiş bir kart. Gta5 de arabanın tamponunda asfaltın yansıması falan varmış meğerse Tüm ayarlar en sonda 110fps nin altını görmedim.

Cpu 6600k ve 1070 e kesinlikle darboğaz yapmıyor. Gpu kullanımı oyun sırasında %99.Sıcaklık furmarkta max 72 derece oldu.

1080p 60hz monitör kullanıyorum şimdilik, 1-2 aya kadar 2k monitöre geçeceğim.ekran kartını deneyip 980 le arasında fark görmesem iade edecektim ama artık kalıyor. Korktuğum cw olayı da çıkmadı çok şükür.

• quote:

Orijinalden alıntı: carlos1111

Garanti belgesinde yazan tedarikçi kim? Galax facebook hesabında distribütör Hepsiburada diye yazdılar ama pek ihtimal vermedim. Teyit ederseniz çok iyi olur.

Çözüm Yazılım/Donanım Tedarik diye geçiyor. Sanırım Ebrar Bilgisayarın kendisi zira fatura da çözüm tarafından kesilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

Yeni oyuncağım msi 1070 bugün kargodan geldi. Asus 980 den sonra müthiş bir kart. Gta5 de arabanın tamponunda asfaltın yansıması falan varmış meğerse Tüm ayarlar en sonda 110fps nin altını görmedim.

Cpu 6600k ve 1070 e kesinlikle darboğaz yapmıyor. Gpu kullanımı oyun sırasında %99.Sıcaklık furmarkta max 72 derece oldu.

1080p 60hz monitör kullanıyorum şimdilik, 1-2 aya kadar 2k monitöre geçeceğim.ekran kartını deneyip 980 le arasında fark görmesem iade edecektim ama artık kalıyor. Korktuğum cw olayı da çıkmadı çok şükür.

2k da biraz surat düşebilir yalnız. baya düşüyor fps. bu arada tüm ayarlar en sonda derken msaa, fxaa vs. açık mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-77293B3E8

quote:

2k da biraz surat düşebilir yalnız. baya düşüyor fps. bu arada tüm ayarlar en sonda derken msaa, fxaa vs. açık mı?

Alıntıları Göster
    Hızlı aldan verdim ASUS STRIX OC siparişini 3055 TL' ye geldi doların ne olcağı belli değil en aşağı 2900TL' den satılır girersede girsin 100-200 TL napayım ikarayel kardeş sağolsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: xemre89

Hızlı aldan verdim ASUS STRIX OC siparişini 3055 TL' ye geldi doların ne olcağı belli değil en aşağı 2900TL' den satılır girersede girsin 100-200 TL napayım ikarayel kardeş sağolsun.

Alıntıları Göster
    2k bende de ufak bir tırsma yaratıyor

Gta5 te grafik ayarlarında ne varsa hepsini açtım. Fxa msa hepsi sonda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: simbolmina

quote:

Orijinalden alıntı: carlos1111

Çözüm Yazılım/Donanım Tedarik diye geçiyor. Sanırım Ebrar Bilgisayarın kendisi zira fatura da çözüm tarafından kesilmiş.

Alıntıları Göster
    Amazondan aldığım Evga gtx 1070 sc dün elime geçti toplam teslimat süresi 12 günü buldu korkmadan alın arkadaşlar.

kartı çok kurcalayamadım BF4 multide denediğim kadarıyla tüm ayarlar ultrada 4x msaa acık + v-sync açık + resolution scale %140 ( 2560x1080 çözünürlük ) ile 70-80 fps arası görüyorum işlemcim amd fx 8320 (4.3 ghz) ram 8 gb

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU]

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU]

• quote:

gayet iyiymiş o zaman 110 fps. aslında 2k da msaa açmadan gayet iyi sonuçlar alınıyor zaten 2k olunca fazla gerek kalmıyor msaa'ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-77293B3E8

quote:

gayet iyiymiş o zaman 110 fps. aslında 2k da msaa açmadan gayet iyi sonuçlar alınıyor zaten 2k olunca fazla gerek kalmıyor msaa'ya.

Alıntıları Göster
    Bende mi bir sorun var DSR ile 2K'da Battlefield 4 açtım tüm ayarlar ultrada msaa x4 sonda,deep of field falan herşey sonda.. 40-60 fps arası verdi..

• quote:

Orijinalden alıntı: dJ_bLoW

Hayırlı olsun kartınız :) siz nereden aldınız acaba? Vatan mı?
    1070'in OC versiyonlusu bu değil mi ?

https://www.amazon.com/gp/product/B01HDUVJ1I/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Komik fiyatmış Vatan kardeş.

ASUS GTX1060 STRIX 6GB GDDR5 192Bit DX12 Nvidia GeForce Ekran Kartı
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-gtx1060-strix-6gb-gddr5-192bit-dx12-nvidia-geforce-ekran-karti.html

Fiyat olması gerekenden çok çok fazla ama stoklara girmiş bile dün çıkış yaptı bide. illaki alıcısı olacaktır. Bu fiyatların hedefi de parası olup hemen almak isteyenlere.

Farkındamısınız bilmiyom usta, 1 hafta öncesine kadar her kart kapış kapış gidiyordu şuan pahalı diye çoğu bekliyor helal olsun almayın düşürsünler.

• Amazondan 1070 strix 450 dolarlık karta 200 dolar gümrük vergisi cıkarıyor, aynı fiyata evga 80 dolar gümrük vergisi çıkıyor. Konu hakkında bilgisi olan var mı?
    Bu mesaja eklenen görseller:

• quote:

Orijinalden alıntı: root-

1070'in OC versiyonlusu bu değil mi ?

https://www.amazon.com/gp/product/B01HDUVJ1I/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER

evet o8g modeller oc versiyonu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsn21

quote:

quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-gtx1060-strix-6gb-gddr5-192bit-dx12-nvidia-geforce-ekran-karti.html

Fiyat olması gerekenden çok çok fazla ama stoklara girmiş bile dün çıkış yaptı bide. illaki alıcısı olacaktır. Bu fiyatların hedefi de parası olup hemen almak isteyenlere.

Farkındamısınız bilmiyom usta, 1 hafta öncesine kadar her kart kapış kapış gidiyordu şuan pahalı diye çoğu bekliyor helal olsun almayın düşürsünler.

Bizler aldığımız da farkında misiniz 500 lira az Di fiyatlar

• quote:

Orijinalden alıntı: xemre89

Alıntıları Göster
    Bu doların artması yüzünden sürekli takip ediyorum teknobiytik.com da i5-6600K fiyatının darbeciğin yapılmasından bir gün önceki fiyatıyla şu an ki fiyatı arasında 100 TL fark var. Adamlar fırsattan istifade mi artık neyse para kırmaya çalışıyorlar. Ekran kartı alırken bunları da hesaba katın.

• quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

quote:

quote:

quote:

Ben sizin için demedim hocam zatende yurtdışındanmı almıştınız? benim demek istediğim TR piyasasıydı eğer Trden 500tl şuanki fiyata göre aldıysanız çok iyi hangi firma acaba?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

quote:

quote:

quote:

Ben sizin için demedim hocam zatende yurtdışındanmı almıştınız? benim demek istediğim TR piyasasıydı eğer Trden 500tl şuanki fiyata göre aldıysanız çok iyi hangi firma acaba?

Vatanbilgisayar 2950 tl
    Asus strix Gtx 1080 oc versiyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraycelik80 -- 20 Temmuz 2016; 23:36:32 >

• 
Sayfa: önceki 682683684685686
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.