Bildirim
NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU] (530. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
-
Hayırlı olsunquote:
Orijinalden alıntı: Zooequote:
Orijinalden alıntı: ReflexAction
quote:
Orijinalden alıntı: 1982-utkan
Arkadaşlar dün kartı sisteme montaj ettim Gayet serin çalışıyor.Görselliği merak eden olursa bir kaç resim koydum.
kart çok serin çalışıyor.Bf4 large harita 4k çöz ultra 75 fps ve üstü veriyor. Sıcaklık 65 dereceyi geçmedi ( Msı gtx 1070 gaming x)
...
hayırlı olsun hocam ateş ediyor kart
Tşk hocam
Ayrıca cw de yok arkadaşlar gram dahi
Alıntıları Göster
-
arkadaş cw olmasında yükte fan sesine bile razıyım. ama cw sesini beynim kaldırmıyor tüm oyun zevkime eder.quote:
Orijinalden alıntı: darkdevil35quote:
Arkadaşlar dün kartı sisteme montaj ettim Gayet serin çalışıyor.Görselliği merak eden olursa bir kaç resim koydum.
kart çok serin çalışıyor.Bf4 large harita 4k çöz ultra 75 fps ve üstü veriyor. Sıcaklık 65 dereceyi geçmedi ( Msı gtx 1070 gaming x)
...
Hayırlısı olsun hocam hiç o.c yaptınmı? yaptıysan kaç dereceye çıkıyor sıcaklıklar?
Alıntıları Göster
-
hbo+ üstü nası çalışmıyor resmi makale yazı linkini verirmisiinzquote:
Orijinalden alıntı: Php
HBAO+ ayarında bu gerisi full
HBAO+ nın üzeri ayarda pascal şu anda çalışmıyor zaten yama çıkacak -
https://steamcommunity.com/app/391220/discussions/0/357287304440748643/quote:
Orijinalden alıntı: 2moon
hbo+ üstü nası çalışmıyor resmi makale yazı linkini verirmisiinz
Alıntıları Göster
VXAO maxwell tarafından desteklenirken Pascal için henüz destek verilmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Php -- 26 Haziran 2016; 13:55:24 >
-
Ben eksenden son 10 yılda 20 ürün almışımdır ve şu ana kadar hiç sıkıntı çıkmadı, çoğu ekran kartıydı ve maksimum 1 haftada sıfırı ile değişti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_
Hayırlı olsun
Tşk hocam
quote:
Orijinalden alıntı: ReflexAction
hocam fanlar oyunda % kaç gördü en fazla ?
Sorunuz bana ise fanları ölçmedim
Ama aynı oyunda
980 den bariz sessizdi
quote:
Orijinalden alıntı: darkdevil35
quote:
...
Hayırlısı olsun hocam hiç o.c yaptınmı? yaptıysan kaç dereceye çıkıyor sıcaklıklar?
Hocam hiç oc yapmadım zaten gerek duymadım
Full ayarlarda zaten 4k da 60 ı geçtiği için vsync açtımki 60 a sabitlensin.Belki bf1 de yapabilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: darkdevil35
quote:
...
Hocam hiç oc yapmadım zaten gerek duymadım
Full ayarlarda zaten 4k da 60 ı geçtiği için vsync açtımki 60 a sabitlensin.Belki bf1 de yapabilirim
Anladım hocam teşekkür ederim.
-
Umarim eksen yarin kargolar pazar oldugunu bile bile boşta kaldıkca sipariş durumuna bakiyorum
ARKADAŞLAR AMAZONDAN ZORAC 1070 AMP SPARİŞİ VERDİM..! HERŞEY DAHİL 534.22 $ BİR AYI GEÇER ULAŞMASI. SİZCE FİYAT VE ÜRÜN UYGUNMUDUR ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huspol25 -- 26 Haziran 2016; 15:11:29 >
quote:
Orijinalden alıntı: huspol25
ARKADAŞLAR AMAZONDAN ZORAC 1070 AMP SPARİŞİ VERDİM..! HERŞEY DAHİL 534.22 $ BİR AYI GEÇER ULAŞMASI. SİZCE FİYAT VE ÜRÜN UYGUNMUDUR ?
Garantisi bitene kadar bozulmazsa uygun
Garantisi yok ki İlk 1 ay amazon sonrası allaha emanet.
Msi gtx 1070 gaming x buldum 1920 lira almalimiyim ???
quote:
Orijinalden alıntı: Alkımm
Garantisi yok kiİlk 1 ay amazon sonrası allaha emanet.
Büyük ihtimal bozulmaz ama kısmet artık :)
1870 tl ye havale tek çekim eksen sattiydi dün taksit imkanı varsa beklenmek istemiyorsanız alına bilir.Gerci daha tüm modeller girmedi piyasaya.
Yazdıklarımı dikkatli okumanızı istiyorum. Defalarca kez okuyun diye yazdım arkadaşlar.quote:
Orijinalden alıntı: IzzeT T.quote:
Orijinalden alinti: R£DSTON£
quote:
Orijinalden alinti: bonser24
quote:
quote:
Orijinalden alinti: Emre9110
24" 1080p 144 Hz 1 Ms Gsync monitör alacagim o kesin. 27" çok büyük çünkü. Masam uygun degil. Bf4 multüplayer oynuyorum ayni sekilde bf1 gelince de ona geçecegim. Bu durumda
6600k ve gtx 1080 mi alinmali
6700k ve gtx 1070 öi alinmali?
Merhaba,
Multi ve bahsettiginiz konfigürasyon için i7 ve GTX 1070 seçimi daha iyi olur. 2016 sonu ve 2017 ilk çeyrek gibi GTX 1080Ti geldigi zaman ona da geçebilirsiniz bu vesile ile. Veya GTX 1070 ile Volta'ya kadar devam edersiniz.
Ama isin içinde 144Hz ve multi oyun oldukça i7'den vazgeçmeyin. Single ve 60Hz olsa i5 olurdu. Ama i5 - i7 farki 100 FPS üzerinde ve özellikle multi oyunlarda kendini hissettirmeye basliyor. Hatta bu noktada 1070 - 1080 arasindaki fark OC ve islemci farki ile çok az düzeylere gelecektir sizin açinizdan. Ileride dedigim gibi degisimlerde de kafaniz rahat olur.
He derseniz ki; ben 60Hz monitör alabilirim ? O zaman i5 ve GTX 1080'e yönelin.
(Bazi arkadaslarin anlattiklarimi dikkatli okumasi ve analiz etmesi gerekli. Çünkü; algilanmasi farkli durumlar olabiliyor çogu için.)
Multi tarzi oyunlarda i7 sart.Ozellikle yuksek hz li monitorlerde.Bizzat kendim testlerini yaptim.
Bende bizzat deneyimledim ve sizler gibi kullanicilarin deneyimlerini de forumda defalarca gördüm, yorumlarini okudum.
Sizde biliyorsunuz zaten, konularda da hep bunlarin üzerine tartistik. Ama halen kullanicilarin anlamamakta diretmesi anlasilmaz bir durum olsa gerek.
Usta iyisin ho?sun az cok elbetteki fps oynayacak öyle çat diye fps tabana varmaz zaten illaki stabil olacaktyr ama parasy? o yönden i7 daha pahaly oluyor. O kadar fps dü?ü?ü olaca?yny zannetmiyorum multi için sonucta besliyo tek sorun stabilitesi okadaryny gözle ayyrt etmek zor olsa gerek.
4690k ile denemedim henüz denerim ekran kartyny alynca.
Alıntıları Göster
Nerelerde işlemci gereksinimi oluyor vs. hepsini belirttim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 26 Haziran 2016; 16:37:33 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: REDSTONE
Yazdıklarımı dikkatli okumanızı istiyorum. Defalarca kez okuyun diye yazdım arkadaşlar.
Nerelerde işlemci gereksinimi oluyor vs. hepsini belirttim.
quote:
Yazdiklarimi dikkatli okumanizi istiyorum. Defalarca kez okuyun diye yazdim arkadaslar.
Nerelerde islemci gereksinimi oluyor vs. hepsini belirttim.
Hocam bende açıkladım sende okuyosun demi ben seninkileri defalarca okudum ve diyorumki o kadar fark için gereksiz bence.
Tşkler.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X