Şimdi Ara

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.219
Cevap
107
Favori
775.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

dostum gtx 950 alıp geç, pascal'ın f-p mimarili kartları yıl sonunu bulur şu anki GTX 960 türkiye fiyatlarına bakarsak 1060'ların fiyatları 1000-1300 tl arasında olacaktır. kaldıki yeni çıkan haberlerde gtx 1060 ti 6gb modelden bahsediliyor daha fazla bile olabilir. fiyatların alınabilir seviyelere gelmesi 2017 ilk çeyreğin sonunu bulur. diye tahmin ediyorum ama şurası kesin pascal'ın ilk çıkacak kartları üst seviye olacak

o zaman 950 veya 960 ile yola devam edıcez :) acaba 950 mı daha f/p ürün yoksa 960 mı ?
  • 4 gb alacaksan 960 2 gb alacaksan 950

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem2014

Mevcut kartlarla bile en guncel oyunlari ultra ayarlarda rahatlikla oynarken surekli yeni kart cikarmalari gereksiz degil mi?

2k yada 4k monitör kullan bakalım ultrada oynayabiliyormusun güncel oyunları mevcut tek kartla .
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

GTX 970'in giriş yaptığı fiyatlar 1500 üzeriydi yanlış hatırlamıyorsam. GTX 1070 / X70'in 1500 Lirayı geçeceğini düşünüyorum.

GTX 970, 2014 Eylül'de çıktı. Dolar kuru o zaman 2.20 civarıydı. Yani şimdiki kur ile 1600'leri rahat görür bu kart. Bizim gözü doymaz distribütörler sağ olsun.

Bu arada, GTX 970'in resmi çıkış fiyatı 329 Dolar, bakalım GTX 1070 / X70'in çıkış fiyatı ne olacak.

Yanlış hatırlıyorsun. Vatanbilgisayarda 26.10.2014 tarihinde MSI GTX970 GAMING GDDR5 4GB 256Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı 1.221 TL idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stadhouder

Yeni seride suanki gtx980'nin muadili ne olacak ? Ben 1440p 70+ ultra grafikte oyun deneyimi istiyorum ve bunun icin gtx980i uygum buluyorum.

Yeni seriden urum almak istersem ne almaliyim , fiyat nasil olucak ?

Yardim edenlere tesekkurler

Sızan bilgiler doğruysa , GTX 1060-1070 arasına konumlandırabiliriz GTX 980 yani bir nevi GTX 1060 Ti.

Yeni seriden GTX 1070 isteklerinizi karşılıycaktır büyük ölçüde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 3 Mayıs 2016; 16:07:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1400 1500 bütçem var. gtx 970 alacaktım beklemedeyim. sanırsam yazı çıkarmak için 950 alıp idare edicem.

• quote:

Orijinalden alıntı: weros

1400 1500 bütçem var. gtx 970 alacaktım beklemedeyim. sanırsam yazı çıkarmak için 950 alıp idare edicem.
    İyi bir f/p kartı olursa gtx 1060 ti alabilirim bakalım umarım gtx 970'den çok daha iyi bir performans verir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schmerzhaft

İyi bir f/p kartı olursa gtx 1060 ti alabilirim bakalım umarım gtx 970'den çok daha iyi bir performans verir

Alıntıları Göster
    O zamanki kur ile 555 Dolar ediyor 1220 Lira. Şimdi ise 555 Dolar 1550 Lira ediyor. Yani bizde 1070 / X70'in o fiyata tekrar olma ihtimali çok çok düşük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

O zamanki kur ile 555 Dolar ediyor 1220 Lira. Şimdi ise 555 Dolar 1550 Lira ediyor. Yani bizde 1070 / X70'in o fiyata tekrar olma ihtimali çok çok düşük.

Alıntıları Göster
    Ne zaman forumun ekran kartı bölümüne girsem kart değiştiresim geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: R-10

Ne zaman forumun ekran kartı bölümüne girsem kart değiştiresim geliyor

Alıntıları Göster
    Kısmetse yaz veya sonrası GTX 780'i garantiye göndermenin vakti geldi.

• GTX 1070 GDDR5 mi yoksa GDDR5X olarak mı gelecek ?

• EleventhDoctor E kullanıcısına yanıt
    GDDR5 ile geliyor. Sadece 1080 5x ile gelecek.

• Overlord7134 kullanıcısına yanıt
    Hayal ozellikle 4K da sli sart. Zaten 2K 4K monitorlere o kadar yuksek paralar verip ekran kartini o ekranlarin hakkini verecek olcude yatirim yapilmayacaksa 1080p devam edilmeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: dJ_bLoW

Hocam ben bi kaç aya bir sistem toplucaktım hazır pascal cikicakken onu bekleyeyim alayım demistim ama ben 1070 i de 5x saniyordum simdi sizce napayım bu arada butcemde 3.5 k filan

• quote:

Orijinalden alıntı: EleventhDoctor

quote:

Hocam ben bi kaç aya bir sistem toplucaktım hazır pascal cikicakken onu bekleyeyim alayım demistim ama ben 1070 i de 5x saniyordum simdi sizce napayım bu arada butcemde 3.5 k filan

Alıntıları Göster
    Performans sıçraması konusunda beklentileri çok yüksek tutmamanızı tavsiye ederim

• EleventhDoctor E kullanıcısına yanıt
    3 gün içinde kartların tüm detayları ortaya çıkacak. Performans farkının çok fazla olacağını düşünmüyorum ama önceki seriden biraz daha performanslı ve verimli kartların geldiğini söyleyebiliriz. Ayrıca yeni teknolojilere de önceki seriye göre daha kapsamlı desteği olacaktır.

Beklemenizde fayda var. Yeni seri önceki serinin de fiyatında bir miktar indirim sağlayabilir. Kartların satışı ay sonu yada haziran ayını bulabilir. Kartları gördükten sonra fiyatına bakarak daha sağlıklı karar verebilirsiniz.

• quote:

3 gün içinde kartların tüm detayları ortaya çıkacak. Performans farkının çok fazla olacağını düşünmüyorum ama önceki seriden biraz daha performanslı ve verimli kartların geldiğini söyleyebiliriz. Ayrıca yeni teknolojilere de önceki seriye göre daha kapsamlı desteği olacaktır.

Beklemenizde fayda var. Yeni seri önceki serinin de fiyatında bir miktar indirim sağlayabilir. Kartların satışı ay sonu yada haziran ayını bulabilir. Kartları gördükten sonra fiyatına bakarak daha sağlıklı karar verebilirsiniz.
    Performans artışı olmayacaksa bu kartlar muazzam üretim teknolojisi avantajı ile üretilecek.O zaman neye 14/16nm ile üretiliyorlar.En az 1.5/2 kat performans artışı olması gerek üretim teknolojisi ile bu çok rahat bir şekilde elde edilebilir.2 yıl sonra çıkan kartlar %10-20 performans artışı ilemi çıkacak.İyi valla her yıl %10-20 ile gelişen ekran kartı dünyası %5-10 seviyesine düşsün.Yemişim enerji verimliliğini.Masaüstü pcde çokta umrumda enerj, verimliliği. 2 kat performans olsun enerji miktarı aynı olsun.Sanki cep telefonu için çıkacak bu ekran kartları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 4 Mayıs 2016; 0:43:25 >

• KalemKolik kullanıcısına yanıt
    Maalesef, GTX 680'den beri durum böyle. 40 nm'den 28 nm'e geçilmesine rağmen, performans artışı %30 civarında kalmıştı.
    Maxwell'da durum daha kötüye gitti. Verimlilik ciddi şekilde artmasına rağmen, 780 Ti'ı anca geçen bir 980 görmüştük.

Bizim gibi, 6800 Ultra, 8800 GTX gibi devrimlerden haberdar kişiler için, potansiyeli olmasına rağmen, Pascal hiç etkileyici değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 4 Mayıs 2016; 3:18:12 >
  • Üretim teknolojisi kartların ya da işlemcilerin direkt olarak daha hızlı olmasını sağlamaz. Aynı alana daha fazla transistör vs sığdırabilmesine izin verir. Ekstra performans için mimari ya da tasarım daha önemlidir.

• dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    Haydaa.

HBM ne olacak peki? Yeni Titan larda mi olacak

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.