Şimdi Ara

2016 KPSS LİSANS (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.454
Cevap
32
Favori
111.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu bloklardan ayrılan ülke sorusu spesifikti azıcık düşünen adam heykeli de öyle.

O blok ülke sorusunu daha dün gece internet sitelerinin birinde alelade kpss soruları arasında benzerini çözmüştüm. Yani kitap filan hikaye. İnternet bu konuda daha zengin.
  • kıpçak+kk kullanıcısına yanıt
    harita müh
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

harita müh

Keşke 2014'te halletseydiniz. Kuzenim 82 ile atandı geçen ay. Bu sene her mühendislik gibi haritanın da puanları yükselir.
  • Arkadaslar abim turkce ogr. İcin girdi turlce kısmı zorladı diyor. Sizede zor mu gldi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar kötü geçti ya. Zemin kattaydım. Türkçenin ortasındayken koridorda bi kız başladı ağlamaya. Hocalar da onunla konuştu. Kızı dışarı da atmadılar. Sesten sorulara odaklanamadım. Direk matematiğe geçtim. Onu da doğru dürüst yapamadım. Ağlama sesinden soruda 4'te 3'ü diyorken ben gidip 4/3 alıyorum filan. Genel kültüre geçtiğimde 30 dakika kalmıştı. Geçirdiğim en berbat sınavdı. Zaman zaten inanılmaz az. Üstüne ses.

• Şu paraterne mıdır nedir o soruya gıcık oldum .. Ama 2014 den kolay idi sorular.Gerçekten kolay idi.Keşke MAT Tarih daha fazla çalışsaydım.Ya da bir altyapı olsaydı..
    Kolay olması sanırım olumsuz etkileyecek yerleştirmede ?

2018 kpss için düşünen var mı ?
  • _OlguN_ kullanıcısına yanıt
    Peyami Safa'dan aklıma geldi benimde

• türkçe de ki kaplumbaga dogrumuydu cok dusundum

• Sayısalcı olduğum için ve paragraf özürlü olduğum için türkçe epey zaman kaybettirdi bana. Türkçe'nin 18. sorusunu çözdükten sonra kafam şişti mantık sorusuna bakayım dedim onu da yapamadım.Sonra matematiğe başladım.3-4 boşum var heralde matematikten.Tarih beklediğimden kolaydı.Denemelerde yapamayan ben ilk defa bu kadar iyi yaptım.Coğrafya vatandaşlıktan ortalama birşey yaptım.Güncelden 3 soru yaptım.Sonra türkçeye geri döndüm paragraflara bakayım dedim en son 8-10 boş türkçe kaldı yetişmedi.Yapacak birşey yok tarihe şükrediyorum şuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castieello -- 22 Mayıs 2016; 17:06:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

Arkadaslar maalesef kpss kpss olmaktan cikti devlet zaten az kadro veriuor saglikci veya ogretmen degilseniz 85 altına bisey beklemeyin doğu falan anca

Acikcasi devlet artik istemiyor alimlar da azaldi

Eğer bu sinavda yüksek puan alıp istediginiz sehire atanmak istiyorsaniz 1 sene kemiksiz calisin

Sınav full süpriz adamlar 30 tane türkce sormus 40-45 dakikada anca yapiliyor sıklar arasi hep baglantili emin olamiyorsun

Gecmiş olsun 5-6 ayımı verdim ama bu değildi karsiligi

Ramazan hoca iyi güzel soru tutturmuşta bu adamin kitabını bitirmek ve konularını hakkaniyetle dinlemek 3-4 ayda olacak is degil

Yazık bu ülkenin genclerine ha ben özel sektörde de calisiim ama ucuz iş gücü var memlekette 1500 liraya gel calis diyorlar devlette yandaşlar 3000 aliyor

Ramazanı dinledim.Tarih full ama Türkçe ve matematikten dolayı kazanamayacağım

• Matematikten min 20 net yaparken sınavda 9 soru işaretledim
  • Kitapçık soru ve yanıtları ösym'nin sitesinde açıklanmış. Tecrübeli bir arkadaş 92 netin kaç puana karşılık geldiğini yazabilir mi? Teşekkürler.
  • sıçtım beyler. hedef 90 netti, 80'i bile göremedim

75 netim var, 2 soruyu ne yaptığımı hatırlamıyorum, onları da yanlış saydım. gerçi bişe değiştirmiyor.

napalım kaderde özel sektörde çalışmak varmış.

tavsiye ettiğiniz askeri kışla var mı ? askere gideyim bari
  • Siteye girilmiyor hocam siz girebilidiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlfredBorden

Matematikten min 20 net yaparken sınavda 9 soru işaretledim

Hocam aynı durumdayın işin kötü yanı bu sinavda yüksek puan icin matematikten min 17-18 lazim ha 5 matematikle yüksek net yapilir ama diger bolumlerden 80 net cikarirsan anca öyle

Maalesef bende matematikten kaybettim zaten bunun farkindaydim ben 20 matematik yapamazsam kazanamazdim cunku genel kulturden 40 bile cikmiyordu gecmis olsun acikcasi bu sinava bir senemi heba etmem askere gidip gelirim özel sektörde iş ararım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• gy 44 doğru 7 boş
    gk 47 doğru 1 boş.

Kaç gelir arkadaşlar
  • xxxxx15 kullanıcısına yanıt
    Hangi soruları yaptiginiza bağlı hocam kimse bilemez puanını. Standart sapma var.

• samtiger kullanıcısına yanıt
    Sorulara özel standart sapma yok.Sadece gk gy ayrı standart sapması var diye biliyorum.
  • Genel Yetenek 55 Doğru 5 Yanlış
    Genel Kültür 35 Doğru 10 Yanlış

2015 verilerine göre 89,5 çıkıyor. 2014 verilerine göre 86,9 çıkıyor.
  • Arkadaşlar şunun yanıtını bilen var mı?

gy, egitim bilimleri ve õabt çözmüş ama gk testinden bir adet dahi işaretleme yapmamış birinin puanı gelir mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.