Şimdi Ara

DÖVME YAPTIRDIM SORUM OLUCAKK [SS] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
1
Favori
4.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onu yaptıracağıma hiç yaptırmam güzel vücudumu boş yere kirletmem one öyle kardeş kb ama gördüğüm en kötü ve zevksiz dövme böyle bi zevk olamaz yani gereksizinde gereksizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lion kullanıcısına yanıt
    Fotoğrafdakinin aynısını yaptı dövmeci abimiz bence işçilik iyi gibi tabi herkesin görüşü farklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 45hyso4545

quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN-61

Artık gusül abdestin olmayacak.Müslümansan üzüldüm açıkçası.

kulaktan duyma bilgilere inanma sor soruştur

Kendinizi kandırmanın anlamı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bugazbiharika

Onu yaptıracağıma hiç yaptırmam güzel vücudumu boş yere kirletmem one öyle kardeş kb ama gördüğüm en kötü ve zevksiz dövme böyle bi zevk olamaz yani gereksizinde gereksizi

Ben sana güzel olmuş veya olmamış diye sordummu bilgi almak için konuyu açtım sen beğenmedin ben beğendim sonuçta benim vücudum seni bağlamaz hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: fordcuyufordlayanfordcu

Fotoğrafdakinin aynısını yaptı dövmeci abimiz bence işçilik iyi gibi tabi herkesin görüşü farklı

http://www.joaoleitao.com/tattoo-name/wp-content/uploads/wrist-tattoos-ideas-guys.jpg
    wrist tattoo yazdım bu çıktı...

bak bu daha şekil olurmuşhttp://www.tattooscreens.com/bulk_images_tribal/wrist-tribal-tattoo-pictures.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion -- 21 Temmuz 2015; 1:11:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lion

quote:

http://www.joaoleitao.com/tattoo-name/wp-content/uploads/wrist-tattoos-ideas-guys.jpg
    wrist tattoo yazdım bu çıktı...

bak bu daha şekil olurmuşhttp://www.tattooscreens.com/bulk_images_tribal/wrist-tribal-tattoo-pictures.jpg

Buda güzelmiş istanbula gidersem bunu yaptırabilriim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 45hyso4545

quote:

Artık gusül abdestin olmayacak.Müslümansan üzüldüm açıkçası.

kulaktan duyma bilgilere inanma sor soruştur

Kulaktan dolma değil canısı. Dövme derinin su almasını su temasını önlediği için gusül olmaz.

https://fetva.diyanet.gov.tr/Cevap-Ara/36155/dovme-yaptirmak--abdeste-veya-gusle-engel-midir--kalici-dovme-ile-gecici-dovmenin-bu-konudaki-hukmu-ayni-midir-

Günahını bilemem ama abdeste engel değil.

• Din fetvacıları ve çok kötü olmuşçular toplanmış yine. Adam onu mu sormuş? Sorun hakkında bilgim yok ama benim hoşuma gitti dövme. belirtmek istedim sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuroki -- 21 Temmuz 2015; 1:22:19 >
  • Bence de saçma ama yaptırdın madem soruna gelelim günde 5 kere olursa 4 saat 48 dakika da bir 6 kere olursa 4 saatte bir sür işte eşit dağıt

• amaç : kızlara yaptığım dövmeyi göstereyimde benle çıksınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: forsaken54

amaç : kızlara yaptığım dövmeyi göstereyimde benle çıksınlar

Hayır bu sonuça nerden geldin bileğime yaptırdım diyemi geldin çok açıkda diyemi geldin anlamadım şuan ben göremiyeceğim dövmeyi neden yaptırayım işin içinden çıkamadım şuan cidden nerden geldin bu sonuça
  • şapkalı mantar mı bu kardeşim?
  • @forsaken54 hemşerimsin bide
  • Hocam Bepanthol merhem önerdi muhtemelen dövmecin, onu günde 1-2 saat aralıklarla sür. Hatta dövme kabuk atana kadar kuru kalmasın. Dövmenin şişmesi de normal sonuçta iğne derinin altına giriyor. Birkaç güne iner şişlik ama dövme kabuk atana kadar güneşe çıkarma. Dışarı çıkacak olursan dövmeyi kapatmaya özen göster yoksa dövmenin koyuluğu gidebilir. Son olarak o bölgeyi ıslatma, buna duş da dahil. Duşa girecek olursan dövmeye vazelin sürüp girebilirsin.
  • quote:

Arkadaşlar yaklaşık 1 saat önce dövme yaptırdım beyaz bi bez ile kapattı 45 dakika sonra aç 10 dakka bekle havalandır kremi sür dedi fazla olmıcak suretle dediklerini yaptım bu kremi günde 5 6 kere sür dedi kaç saat aralıkla süreyim yardımcı olurmusunuz bide şişti dövme yaptırdığım yer sıkıntı olurmu  DÖVME YAPTIRDIM SORUM OLUCAKK  [SS]

Kac Lira Verdin?

• Burdaki asosyal liseli bebelere bakma sen onlarin anlicagi isler degil bu. Gelir burda haram yazarlar anca. Adam bilmiyor sanki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Scarlett Johansson

Hocam Bepanthol merhem önerdi muhtemelen dövmecin, onu günde 1-2 saat aralıklarla sür. Hatta dövme kabuk atana kadar kuru kalmasın. Dövmenin şişmesi de normal sonuçta iğne derinin altına giriyor. Birkaç güne iner şişlik ama dövme kabuk atana kadar güneşe çıkarma. Dışarı çıkacak olursan dövmeyi kapatmaya özen göster yoksa dövmenin koyuluğu gidebilir. Son olarak o bölgeyi ıslatma, buna duş da dahil. Duşa girecek olursan dövmeye vazelin sürüp girebilirsin.

hocam tatto skın care golden arrow diye bi krem verdi bana 1 saat oldu sanırım sürdüğüm daha fazlada olmuş olabilir ama hayla üzerinde krem parlıyor yani yıkayıp sürsem sorun olurmu acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4RedSea

quote:

Arkadaşlar yaklaşık 1 saat önce dövme yaptırdım beyaz bi bez ile kapattı 45 dakika sonra aç 10 dakka bekle havalandır kremi sür dedi fazla olmıcak suretle dediklerini yaptım bu kremi günde 5 6 kere sür dedi kaç saat aralıkla süreyim yardımcı olurmusunuz bide şişti dövme yaptırdığım yer sıkıntı olurmu  DÖVME YAPTIRDIM SORUM OLUCAKK  [SS]

Kac Lira Verdin?

tanıdıkdı 100 lira verdim ilk defa yaptırıyorum çok vermişmiyim ?

• Onu bunu bilmem de dövme cidden iğrenç olmuş.

Bu arada dövmeyi ters yaptırmışsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samwell Tarly -- 21 Temmuz 2015; 2:05:21 >
  • sağ ele kadın çizdirmen manidar olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bidüsün -- 21 Temmuz 2015; 2:05:49 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.